Impreuna, Timisoara (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Buna seara la fete

Cu scuzele de rigoare ca nu am mai intrat cam demult timp caci nu am avut nici loc si nici timp, vreau sa-i urez un sincer LA MULTI ANI pentru Dia_bi, tot ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca mai ales dorinta cea mare si pe langa toate acestea si:

to you

to you

dear Claudia
to you!
Sper ca te-ai simtit bine de ziua ta as ca numai bine si mai vb.

Ana da-mi si mie cura de slabire minune de care se tot pomeneste ca o sa o tin dupa ce nu mai alaptez ca am o buuuurta de numa'. Si mie imi place sa mananc mai ales dulciuri si cred ca de acum o sa se lipeasca si de mine ca pana acum nu prea se intampla acest lucru, dar asta e. Merci mult.

Katik multumim ca ne tii informate ca altfel vai de noi, glumeam. Oricum ne esti de ajutor.

Gabi vroiam sa te intreb cum sa fac sa imi apara direct albumele si nu pozele din primul album ca mai sunt si incepatoare ( ca si mine) si nu stiu sa se uite exact la toate pozele pe care le-am pus.

Mirona merci de info. Cum mai merg testele pe la voi?

Simina mi-ai fost draga de la inceput. Imi pare rau pentru decizia luata, poate ne intalnim macar pe mess. Sper ca sunteti bine cu totii. Si nu stiu care din fete zicea (si zicea bine) ca la lucru nu-ti dai demisia pentru o singura persoana care nu te agreeaza. Ma rog, tu sti mai bine. Te pup.

Danitin muuulta bafta si facem galerie de aici, nu se aude si pe la voi?

Am plecat ca s-a trezit printesa din somn. Pa va pup pe toate

POZE

Amutza+Alisa-Talida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna dimineata

Fetelor... sa stiti ca s-a mai reglat Andrei cu stomacelul...a fost baiat destept sia papat putin si des...si e mai bine...insa ii dau creon10000 .
Eu il scot afara cam 1 ora pe zi desi e rece...sper sa nu ia ceva,... eu am avut un inceput de scarlatina cand am fost mica asa ca am anticorpi...cred!!
Nici nu imi vine sa cred ca Andrei are 1 luna deja...trece timpul.

I-am refacut analizele si a scapat de streptococ dar din pacate stafilococul e tot acolo...asa ca l-am intepat cu gentamicina degeaba .

cine a mai unblat prin magazine....unde sunt podoabe de pom mai dragute ??

pun cateva poze recente: http://pg.photos.yahoo.com/ph/diane7112/my_photos

va pup
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Amutza, pui asta: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ambya_80/my_photos (adica link catre toate albumele tale) la semnatura in loc de linkul care este acuma. Scrie acolo asa: POZE.

Sper ca ai inteles . Pupici.

Diana, imi pare rau ca nu s-a tratat de tot problema! Si in continuare, ce urmeaza? Va tin pumnii sa scapati si de bealaua asta de stafilococ.

Danitin, cum a fost ieri?

Ana, asa este; nu e ok sa lasa exteriorul sa ne afecteze sufletul si familia. Ar trebui sa fie un bastion pe care sa-l ferim de toate lucrurile nocive din lumea asta. Dar e tare greu, caci lumea din ziua de azi e mizerabila. Dar noi suntem femei strong si gasim intotdeauan o solutie, nu?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara oameni buni,

Katik,pai tu te-ai relaxat azi....hehehehehe....stau si ma gandesc:unde sunt zapezile de altadata?!La mine au fost asa de demult acele vremuri in care ma relaxam si eu ca tine....de am si uitat cum e sa fi singura acasa,sa fie liniste si sa auzi cum creste iarba....
Mey,Anca draga,hai ca m-ai facut sa ma simt de tot kk....Am scris io mai demultisor ca una e cand asculti ce spune omul si alta e cand citesti ce scrie omul...si se pare ca eu am scris,dar tot io am uitat.Asa imi trebuie!Hai ca esti asa simpatica si impaciuitoare si sa sti ca prima oara cand ti-am citit postarea m-am rusinat,iar cand am recitit-o m-am amuzat.Multam' ca mi-ai descretit fruntea!Spor la treburi !
Amalia,daca vrei cura,da la mandea adresa de mail si trimitem...
Diana1971,imi pare rau ca nu ati scapat de stafilococul ala nenorocit...Imi amintesc ca Luanei i-a prescris doctorita noastra Amoxiklav suspensie...Multa sanatate va doresc!Si...La Multi Ani! pentru Andrei,la o luna de viata!
Gabi,drept e ce scri tu,insa cu toata strongaria din mine,uite ca vine vremea ca mai dau si rateuri...probabil ca batranetile is de vina...nu stiu!Poate si moartea neuronilor mei....naiba stie!Bine ca mai am putere sa ma trezesc la timp in realitate si sa imi dau seama ca o iau pe aratura....

Pai va doresc sa aveti o saptamana cat mai buna si mai cu spor si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Mey Ana dar nu sti sa mergi la profile si sa trimiti de acolo un mail?

POZE

Amutza+Alisa-Talida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Eu si Paul am incasat o raceala zdravana care ne-a tinut tot we in pat. Acum suntem putin mai bine, dar Paul inca tuseste si ii curge nasul, iar eu sunt cu dureri in gat si o stare de tot rahatu'.

Va pup si va doresc toate cele bune
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Silvana, insanatosire grabnica pentru amandoi!

Fetelor, sper ca sunteti toate bine si copiii la fel!

Din experienta voastra, care este cel mai bun gel pentru gingii? Trebuie sa iau pentru Lucas ca e tare marait si roade in draci tot ce prinde. Si se cearta cu tot ce roade

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor!

silvana, multa sanatate va dorim la amindoi, aveti grija de voi, papati multa vit.C!

la noi pot sa spun ca este relativ OK, mai putin tusitul si mucii, in rest e liniste, doamne'ajuta! ceea ce va dorescla toate (adica nu muci si restul ci sanatate si liniste).

gabi, la noi a mers foarte bine dentinox-gel, la dintisori. o dadeam de citeva ori pe zi si se facea liniste. cind era scandal f. mare, ii dadeam cite un pic de nurofen si se linistea. va dorim sa treceti cu bine si peste perioada asta grea!

ana mama, si eu am cam uitat pina acum, asta s-a intimplat prima data dupa 2 ani si sper sa se repete cit mai des. iti dau reteta?

va pup pe toate, sa aveti o saptamina usoara, si la servici si acasa cu copilutzii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Ceau,

Gabi m-ai speriat cu scarlatina....cum se manifesta??
Tre' sa mai citesc despre ea . Stiu doar ca e contagioasa.

Danitin te-am vazut la maraton, ai avut o freza super! Iar in rest..se vede ca esti o profesionista in ale meseriei. S-au strans multi bani? Ca mie mi s-a parut OK din ce se derula pe ecran.

Silvana sanatate maxima lu' Paul.

V-am pupat rapid..

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Silvana,insanatosire grabnica!
Amalia,cura aia de slabire este un atachament pe care nu ti-l pot trimite de pe DC cu mailul,mai ales ca pe DC nu este scrisa adresa ta de mail....Asa ca degeaba stiu eu sa merg in profile sa trimit mail,daca nu imi permite trimiterea de atachament...tot degeaba...

Pentru restul fetelor care sunt curioase sa afle despre ce e vorba cu cura asta de slabire:este un set de poze cu barbati manechini,top model sau frumosi,spune-ti-le cum vreti,pozand in diferite ipostaze sexy,dar nu obscene,iar pentru fiecare imagine exista un comentariu...Despre asta e vorba...

Gabi,ai incercat Calgel?

Va doresc o zi buna in continuare!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput