Endometru,ovulatie,temperatur,monitorizari-87

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Amely, urechea asta bleaga a mea, e un pic mai bine! Dar tu...ce mai faci, in afara de oboseala care te copleseste???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bubu mi-a placut faza cu baba..deja ma doare burta de atat ras..
simo ca de obicei nu caz io ete cu vena sparta si
Amely daca vrei dai un PM lui rodi si dai YM tau daca ai ii e mai usor..
oana..atunci pe miercuri cum vrei tu..imi pare rau de cei s-a intamplat sotzului..

simo hai incercam amndoua????

Bugnarrrrrrrrrrrrrrrrr

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Amely nu te-am uitat. Ai yahoo messenger sa-ti trimit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Din pacate n-am YM Rodi, dar scrie-mi pe PM, e mai simplu...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Ah, acum am vazut ca tu nu ai PM...de ce oare?
sau uite adresa mea de yahoo:
dia_caracas@yahoo.com

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

ca trebe sa merg la nea dc sa vaz ce zice..
da revin io..
nu ca aseara..ca azi promisa grasu ca nu imi mai face...da io lui ii fac...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!!
Simonette aici sunt...acum am aterizat; am avut un week-end de cosmar! Nu mai vreau sa fiu bunica. M-am cam saturat!!! Am avut hemoragie tot we, m-am simtit ingrozitor, nu m-am putut odihni pentru ca familionul s-a gandit sa-mi bage pe gat copiii sa ma ocup de ei in we, ca ele sa se poata distra. Iar tembelul de bunic nu a refuzat desi stia in ce hal sunt! M-au terminat...dar s-a si terminat, ca eu nu mai sunt de acord cu asta. Adio baby sitting/ zi lumina in week-end! Ca nu de aia m-am maritat ca sa fac in fiecare week-end calatorii in timp si sa "zbor" peste vreo 20 de ani asa ca sa fiu bunica!

Mergi la inceput

Lachi... cred ca ar trebui sa pui lucrurile la punct, nu se poate chiar asa, esti si tu om, nu robot! Probabil unii isi imagineaza ca functionezi pe baza de aer...

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pai tocmai asta am facut Amely: i-am spus clar tembelului de bunic ca de acum cand o mai avea de gand sa-mi faca cresa+gradinita acasa (un copil de 9 luni si unul de 6 ani), eu o sa-mi iau frumos cainele, o sa ma urc in masina si o s-o tai de acasa sa-mi petrec we in alta parte! Pentru ca e deja bataie de joc! El mi-i aduce, vezi doamne sa creasca in ochii fetelor lui, sau nu stiu de ce...dar dupa 2 ore are capul tandari si nu se mai descurca cu ei. Si pune-te Lauro si gateste, joca-te, scoate si cainele, ocupa-te de plozi pana seara la ora 9 cand ii livrez la domiciliu si ma intorc acasa ingrozita sa fac ordine dupa ei si curatenie! Eu lucrez zi de zi pana seara tarziu, nu am menajera (pentru ca nu vreau, dar asta-i problema mea) si in we vreau si eu sa-mi fac treaba, sa primesc musafiri sau sa merg eu in vizita si eventual sa mai incerc si eu "tehnic" sa fac un copil! Nu sa mi se faca program, la modul cel mai abuziv si nesimtit de unele care nu lucreaza, au si menajera si bona in timpul saptamanii iar in we considera obositor sa stea cu proprii copii! eu inteleg cateva ore...dar nu 10 ore/zi si sambata si duminica! Dar cu asta s-a termintat! I-am spus clar sotului ca daca nu se poate omeneste...nu-i mai primesc deloc! si abia astept sa ma mai sune vreuna dintre ele sa ma intrebe ce fac in we... ca o sa-i raspund ca in urmatoarele 6 luni in fiecare we am program intensiv de ca am mari restante! Asa pe fata si cu nesimtire ca vad ca daca sunt fata fina si educata, nu tine cu ele!

Mergi la inceput

bravos lachi.. pentru fata pe care o admir mult

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput