Endometru,ovulatie,temperatur,monitorizari-87
Raspunsuri - Pagina 7
simonette spune:
MOana, imi pare rau de ce se intampla sotului, pe de alta parte nu stiu ce sa mai zic, ca te-am asteptat cu sufletul la gura sa ne dai un raspuns si acum tu ne amani! Dar, tu stii mai bine ce si cum!!!Eu sper din tot sufletul ca vine
la tine cu II!!! Semne de CM, inteleg ca nu ai, dar de sarcina???
si s-auzim de bb!!!
simonette spune:
Marrina,,, mi-a fost dor de tine...ce mai faci iubita??? Sa stii ca io nu ma monitorizez luna asta, dar imi iau temperatura in fiecare dimineatza!!! Uite neshte 
![]()
si neshte 

de la mine, pt. tine!!!
ingeras26a spune:
Buna ziua fete frumoase!
Felicitari pt IA, Carmen.cita.
Multa bafta tuturor aspirantelor!
Raport: ieri am luat ultima pastila de Clostilbegyt. Azi, ziua 8CM.
In z11 ma duc la Moisa si in z12 la al meu dr. sa vedem ce facem in continuare.
Pupicei, Ingeras
simonette spune:
Ingerasule, te
sper sa ai vesti bune si in ziua 11, si in ziua 12! Poate luna asta vine
si la tine cu 
oanabbb spune:
INGERAS,in ce zi mergi la monitorizare,ca dr mea nu imi face si vreau sa merg la un eco undeva.eu astept rushii azi sau maine si ma apuc de closty in ziua 5.tu din ce zi ai inceput?
ingeras26a spune:
Oanabbb, eu am luat Clostilbegyt din z3 in z7, 1 pastila / zi. Azi sunt in z8 si ma duc la eco in z 11 si 12, apoi in fc de dimensiunea foliculilor... sper sa fie ok! cum adica nu iti face??? nu vrea, sau nu poate acolo? tb neaparat sa faci, nu te juca!
Iau in acelasi timp si Gynex.
Bafta multa si sa fie cu ochisori,
Ingeras
Amely spune:
Doamne, fetelor, abia acum am reusit sa intru sa va scriu ceva...am fost in foc continuu incepand de sambata dimineata, si duminica la cursuri si azi la serviciu...mai am putin si lesin de oboseala...
Liana, stiu ca e tare neplacut ce ai patit si sper sa te faci sanatosica repede, si tu si grasutu' tau da?
Simo ce-ti mai face urechiusa?
Mironel felicitari pt. TPC...supeeer! Si spor la
ca la asa foliculi ai sanse mari!
Marinuche, da ce ce sa nu mai scrii fata scumpa ca mie mi-a fost un dor de tine... de fapt la toate ne-a fost!
Carmencita
, ma bucur mult de vestea cu ISA, , ce daca au fost 4 milioane, daca sunt zglobii
sunt sanse mari de tot... Cu stimularea da, Moisica se prinde imediat la chestii d-astea, nu prea ai cum s-o duci...![]()
BAFTA!
Onutzo, asta e scumpa mea, ceasu' rau...stiu ca era si nouta
, da se repara da-o-ncolo, voi aveti grija de sanatate, ingrijeste-l bine si mai ales ofera-i drept consolare un cadou de Mos Nicolae cu II...cred ca e cel mai bun remediu... Oricum sa stii ca noi suntem aici si tinem pumnii sus pentru tine!

Rodicaaa
, te rog mult nu ma uita cu dr. in medicina naturista... Are cabinet unde da consultatii? nu ma tine in suspans...uite-aici
sa ma ierti ca te bat la cap... Pupici lui Serbanica!
Bubu, Picca, Diciu, Andicu, Madanutza, Laurici, Ingeras, Catty, Mishulina si toate toate fetele dragi cate un 
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
simonette spune:
Lachione, pe unde umbli mami? Ce mai pui la cale? Tu nu stii ca mi-e dor de tine???![]()

la mine nu prea cred, asa fara monitorizare!!!