Endometru,ovulatie,temperatur,monitorizari-87

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Vai de tau olteanco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

hai "soro" asa sa o tinem...
...gata..fug ca ma intapa grasu....moamaaaaaaaaa..numai poci..
sorooo..tine-ma de mana sa imi treaca.....
revin io dupa ce ma linistesc putzin de la injectii..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Liana, bine ca stie grasu tau sa-ti faca si injectii si perfuzii, l-am invatat si eu pe al meu sa-mi faca da' doar injectii nu si perfuzii

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Ei...cum a fost??? Nu-i asa ca te-a durut mai putzin? Ca io te-am tzinut de mana...ai simtit, da??? hopa sus!!! Si cheliosu' meu imi face injectii, dar de cele mai multe ori, mi le fac singurica

Mergi la inceput

Hai fato, cat te mai vaitzi??? Ca io am fost langa tine si daca nu vii mai rpd, iou plec sa-l doftoricesc pe chelu' ca, auzi la el!!! Cica din cauza mea s-a impiedicat, ca se uita dupa mine sa vada unde sunt! Nu zice ca e el Hm!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Pai ce faceti, fetelor? Injectii, perfuzii, dureri de urechi... picioare sfasiate... Asa va pregatiti voi pt o noua saptamana? Hai sa va fac putin agalerie........ V-a placut? V-a mai trecut durerea? Aaa am uitat, poate va e foame Sau nu, ca e seara si unii mai trebuie sa slabeasca .. inclusiv al meu sotior, care "se straduieste" sa devina si gras si chelios Las' ca mannc io tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Salutare la fete. Abia reusii sa cetesc ce scriserati ca bebe e la mine in brate si vrea sa se joace cu mousul, apoi sa roada spatarl de la scaun. Si-a indesat 2 degete in gura si se mira ce prostie sa mai faca.
Liano intra pe Ym sa-ti zic o reteta pt intarirea sist imunitar si te ajuta si la gati.

Mergi la inceput

Felicia, esti o scumpa...multumesc, chiar mi-a mai trecut urechea de la galeria ta! Uite un
Galinarodicamamica, ce-mi place cum pove, ce face Serbanica! Ce baiat mare ai!!! Ti-am raspuns la cap. trecut la propunerea pe care mi-ai facut-o! Am incercat sa-ti trimit un mail dar n-am reusit! Pup mamica si fecioru

Mergi la inceput

fetelor, io in ureche, mi-am pus vata inmuiata in ser fiziologic! E bine???

Mergi la inceput

Lianooo, nici acu' nu ti-a trecut popou???

Mergi la inceput