legarea trompelor...........?????????!!!!!!!!!

legarea trompelor...........?????????!!!!!!!!! | Autor: Nicolamar

Link direct la acest mesaj

As dori sa stiu daca este cineva care a facut acest lucru legarea trompelor uterine.
Eu fiind la al treilea copil si la a doua cezariana, mi sa spus ca trebuie sa optez pentru legarea trompelor.
M-ar interesa simtome daca apar dupa aceea. Stiti cum este lumea vorbeste, dureri de cap din senin, probleme fel de fel.
De aceea dores sa iau legatura cu mame care au facut acest pas.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Uite aici s-a mai discutat subiectul pe forum.

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettina spune:

Si pe mine ma bate gandul dar as vrea sa stiu daca doare, se face anestezie???
Va multumesc!

Copilul e ca si copacul, cand de mic se stramba, anevoie se mai indreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Mie mi s-au legat trompele la a doua cezariana (acum 10 luni) si nu simt nimic deosebit, nici dureri de cap nu am...Dr. mea mi-a explicat ca nu este nimic hormonal, deci nu are implicatii asupra ciclului, sau greutatii corporale etc. Deci am mers pe mana ei si vad ca nu am ce regreta...Si am scapat de un stressss.....Ca avorturi ma jurasem de mult timp ca nu o sa mai fac........

Laura si bebitele: Bianca (3 ani si 11 luni) si Ramona (10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Povestea asta cu legarea trompelor se face printr-un simplu acord verbal cu medicul? Sau se semneaza niste hartii? Stie cineva? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

La mine a fost un singur acord verbal cu medicul. El mi-a zis ca ar fi bine sa fac si eu am fost de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia spune:

Da' de vasectomie ati auzit voi, fetelor? De ce ne punem numai noi in cui toate cele?

Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.
Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

quote:
Originally posted by Lidia

Da' de vasectomie ati auzit voi, fetelor? De ce ne punem numai noi in cui toate cele?

Sa incerci sa-i multumesti pe toti... o tentativa ce se va dovedi imposibil de finalizat.
Lidia

Tocmai scriam cam acelasi lucru!

Eu nu as fi in stare sa fac asa ceva, mi se pare prea drastic si - din cate stiu eu - metoda nu e reversibila - cum e vasectomia!
Sau am auzit io numai ce mi-a convenit?!

Si vorba Lidiei - contraceptia e o problema de cuplu, úbitii nostri de ce sa nu "contribuie" si ei?

Numai bine la mamici si la bebici!

Manu si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Fetelor ,voi stiati ca in Franta e interzisa legarea trompelor?Si se pedepseste cu inchisoarea!!!

Corina si Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:

de ce carina este interzis legarea trompelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:

bettina,
depinde in ce conditii vrei legarea trompelor,adica in urma nasterii sau din propria initiativa?
in orice caz se face anestezie.
Astept raspuns.

Mergi la inceput