Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(60)
Raspunsuri - Pagina 2

Shobo spune:
Ooooff, nu ma mai speriati si voi... ca eu incerc sa stau linistita pina am unda verde de la pediatra, in care totusi am ceva incredere. voi mai vorbi si cu Culcer sa vad ce zice si ea. eu sint de parere ca nu tb sa ne panicam totusi! si sa ii ferim cit putem, fie si tinuti pe balcon. eu vorbesc, care l-am mia dus si prin Cora/Carrefour ... da' nu-l mai iau.
fetelor, noi cautam bona cam urgent -daca stiti pe cineva de incredere vrem!!! stam in Militari, p-ta Gorjului.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Shobo spune:
aaaaaa, si chiar dc facem vaccinul, de unde stiu eu cit de rpd are efect contra rujeolei?? si mai ales daca "prinde"?
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Amaya spune:
Shobo, eu nu vreau sa te sperii, dar cand situatia este atat de serioasa eu nu vreau sa risc. Fiecare face cum crede de cuviinta. Eu, in general, nu sunt asa de categorica, spre ex. eu nu-l feresc de musafirii care sunt raciti sau de copii raciti de pe strada...vreau sa intre in contact cu virusii treptat ca sa poata organismul lui sa-si dezvolte imunitatea naturala iar astfel cand e sa se imbolnaveasca avem mai multe sanse sa faca o forma usoara fiindca organismul invata sa lupte in mod natural. Dar cand exista cel mai mic risc fatal (si cu o epidemie riscul numai mic nu este) prefer sa exagerez cu masurile de precautie si sa-l pazesc atat cat pot.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Amaya spune:
Shobo, de prins prinde (daca sunt exceptii nu cred ca sunt multe fiindca altfel nu s-ar mai face vaccinul) si dupa vaccin tot trebuie sa-l mai feresti 2-3 zile. Am o prietena care i-a facut fetitei ROR-ul la 1 an si o luna (acum cateva zile) si asa i-a spus pediatra sa o mai fereasca cateva zile.
Asa riscuri exista oriunde dar macar stim ca am facut tot posibilul sa le reducem, nu?
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

crinuta spune:
Iar a strapuns cu dintii musamaua si de data asta a inchitit sigur o bucatica mica de burete.
Poate sa pateasca ceva?
Nu stiu ce sa mai fac. Acoperim un loc si gaseste altul, si tot asa.
Of, cum de nu am fost pe faza sa nu il las sa inchita
Crinuta si Rayan

ixxi spune:
Si noi stam in casa, bine am si fost bolnavioare, dar in nici un caz nu mai iesim pana nu ne vaccinam.
Maine imi spune si mie pediatra cand sa ne ducem la intepat si care vaccin o sa ni/l faca.
E greu tare numai in casa, dar mai bine asa!!
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Amaya spune:
Crinuta, eu ti-am spus de la primul tau post despre problema asta ca parerea mea este ca ar trebui sa cosi un material (ceva de bumbac...fiindca asta nu-i atrage) peste musama...
Of, of, of, copii astia n-au deloc simtul pericolului...curiosi si scumpi.

crinuta spune:
Asa vom face Amaya, dar nu am apucat inca.
In ultima vreme ii place enorm sa muste, m-ar musca si pe mine daca l-as lasa.
Crinuta si Rayan

crinuta spune:
Nu mi s-a parut acum cateva zile, a mers azi 2-3 pasi singur in tarc, fara sustinere.
Bine, pe covor ii e frica, dar sa zicem ca progresam.
Eu nu-l grabesc, il las in ritmul lui.
Mi-a tras una cu capul in urechea stanga de mi-au dat lacrimile, dupa care, ca sa fie tacamul complect m-a tras de par, tot in partea stanga.
Si acum simt locul lovit, dupa 40 de minute.
Crinuta si Rayan

Alina Maria spune:
Buna seara fetelor , iata ca timpul trece f.f. repede si eu tot nu am reusit sa vin cat de des as fi vrut .
Viktoria am vazut ca ai scris , ma bucur tare mult, lasa ca o sa fie si bine , bolile astea fac parfte din viata nu ii putem feri .
Crinuta ma bucur ca Rayan da sa mearga . Mandy face si ea progrese , se ridica in tarc simerge de-a buselea .
Desi avem aproape 11 luni nu se vad semne de dinti .
Nuj mi-a spus nimeni mai sunt bb. fara dinti ?
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 10 luni si jumatate
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/