Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, felicitari pentru primii pasi...stai sa vezi cand o sa alerge

Alina, cand ai intrebat data trecuta, eu ti-am raspuns ca si noi, dar intre timp ne-au aparut 2 si suntem cu al treilea pe drum.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Buna dimineata!

N-am mai intrat de ceva timp, ca avand cateva zile libere m-am apucat de curatenie in casa. Si pana acum n-am reusit de cat sa spal geamurile si sa fac luna bucataria. Sper sa termin pana la Craciun.

Bogdan a facut in 1 Decembrie primii pasi nesustinut afara din tarc. Cam 6-7 pasi. Si de-atunci, merge in fiecare zi cate putin, probabil ca intr-o luna, dupa cum zicea Irina, isi va da drumul bine la mers. Problema e la noi ca el de la 9 luni face 2-3 pasi in tarc singurel, asa ca ma astept sa dureze mai mult pana o sa mearga cu adevarat.

O sa incerc sa recuperez din ce-ati mai scris.
Va pup,

Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Merci mult de tot Amaya chiar nu-l vazusem , ma bucur sa aud ca mai se poate , felicitari pt. dintisori .
Strrunfita ce frumos cred ca e sa-l vezi pe Bogdan mergand , wow , cand va fii si pt. noi asa , nu mai am rabdare .
Azi merg la lucru insa nuj prea am chef .
Aseara Mandy a fost o dulce pana tarziu ca niciodata asa ca am facut friptura de iepure la cuptor cu sos si a mancat si ea un pic , sper ca usturoiul sa nu ii faca rau .
Va pupam !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 10 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

'Neata fetelor,

Mai, eu am sunat-o de 2 ori pe pediatra, odata cand ati postat primele chestii cu rujeola (nu aparuse nimic de la Minsiter legat de vaccinare) si a doua oara azi.
Zice ca sa asteptam p-ala de la 1 an si o luna care are rujeola, oreion si rubeola.
I-am spus ca noi in weekendul viitor suntem invitati la o onomastica la Azuga si ca vreua s-o iau si pe ea ca poate e zapada. Si a zis sa o iau. Mai vin cativa copilasi de la 3.5 la 7 ani dar pediatra a zis ca aceia sunt vaccinati si ca sa o feresc de comunitati in sensul de contact direc si aglomeratii. Dar s-o iau la munte. Data trecuta cand o sunasem imi zisese ca trebuie ferita dar ca nu e chiar asa grav, ca se ia daca tuseste altul spre ea sau asa ceva.
Eu vreau s-o iau la munte dar mi-e si frica.
Noi o scoatem pe-afara ca ne duce de manuta la usa. devine nervoasa daca o tinem prea multe zile in casa.

Cine a mai vorbit cu medici? Vrem pareri.
Aaa, si mi-a zis ca doar in Constanta a inceput campanie de vaccinare.

Fetelor, o fi posibil sa fie si un pic exagerat? Adica sa fie campanie dusa si pentru a-si vinde vaccinurile mari companii farmaceutice cu sustinere prin Parlament? Stiti ca se mai fac si d-aste-a uneori?
Ma enerveaza atatea boli si mutatii de la an la an...

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Buna dimineta.
Am vorbit cu pediatra si ne-a recomandat sa cumparam Priorix-ul (ea inca nu are vaccinul monovalent si ROR-ul are doze pentru 10 persoane si in afara de noi nu are pe nimeni) si sa ma duc astazi sa i-l faca. Deci, noi ne vaccinam astazi.

www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Amaya, pe mine nu m-a chemat sa-i faca vaccin. Desi eu am sunat la pediatra s-o intreb chestia asta.

Shobo, imi zici si mie, te rog frumos, ce zice si Culcer?

Crinuta, am citit acum din urma, vad ca ati facut vaccinul,lui Rayan a vrut pediatra din prima sa-i faca vaccin sau ai insistat?

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu tocmai am vorbit cu pediatra si ne-a chemat vineri sa-i faca priorixul

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

NUMAI A NOASTRA NU VREA???? Eu ce fac, o iau la munte?

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Megg, dar de ce nu te duci sa cumperi vaccinul (Priorix) si te infiintezi la cabinet sa i-l faca. Nu cred ca are cum sa va refuze. Va poate refuza decat daca vreti sa faceti vaccinul gratuit si ea nu il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Cine mai face modificari in listuta? Va rog, treceti si la noi la 10 luni 9.500 grame si 77cm.

Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput