Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Codruta chiar ma gandeam azi ca tu o sa deschizi albumul de 4luni in curand. Ce repede trece timpul...

La multi ani sarbatoritilor zilei!!!

Tonnia in carucior ai incercat? Ca si eu am avut aceiasi problema cu Vladut... in brate si iar in brate, cum atingea patul cu casca ochii, ma terminase. Apoi am incercat in carucior, ii bagam suzeta in gura si il miscam. Maxim in 10 min doarme si pot sa ma misc si eu prin casa in tihna. Eu il culc cu muzica sa nu se trezeasca de la umblatul meu prin casa .

Acum sa-l laud . Ieri a reusit prima lui intoarcere pe burta. Intr-o parte se intoarce acum frecvent si pe stanga si pe dreapta. Si incearca si el sa rada zgomotos, dar nu ii iese mereu, de obicei se termina cu un chiot. Ca el asa stie sa "vorbeasca" de tremura geamurile .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Taraaa!
Iaca si eu back, just in time sa vaz pozele "schioarei". Draguta fata! Codruta, vezi sa nu-mi faceti concurenta la Simon al Marianei

Fetei i-am luat marsupiu nou, ca ala vechi ne era cam stramt si ne "inerfa" si biberoane de 400 ml ca alea de 220 sunt pentru copii mici.
Iar mama si-a luat, pe langa cremele de fatza si lenjerie muy sexy. De fapt asta a fost damblaua mea, mai ales in ultima perioada a sarcinii: mi-am zis ca atunci cand ajung back la marimea mea obisnuita de 34 ma arunc pe lenjerie sexy. Si azi m-am infipt in camasi de noapte si lenjerie de scandal. Doar ma pregatesc sa-mi astept barbatu sa recuperam, hi, hi...

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Irina, chiar trece timpul. Am vazut ca a nascut deja o graviduta de la ianuarie-februarie 2006.
Petra nu se intoarce pe burta sau de pe burta pe spate. Nu poate de umeri. Isi mai ridica picioarele, o gasesc intoarsa cu capul in patuz, dar sa se intoarca....nu. Oare de ce?

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Chiar, in carucior nu am incercat! Buna idee!

Mergi la inceput

Ina, noi asteptam petitorii. Nu putem zice noi, fetele nimik.

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

, noi asteptam petitorii. Nu putem zice noi, fetele nimik.

Poze cu noi

Ba, la cum promite zmeoaica mea, cred ca daca-i pica vreunul cu tronc, il cere ea pe el; cam ca ma-sa

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Ina

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Fetelor noi am scapat de colici..o fi de la biotics..nu stiu dar Alexandru e foarte calm de vreo 3 zile si adoarme singur, fara brate, fara leganat, uneori adoarme dupa ce papa din biberon..sa nu il deochi .

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Salutare fetele!

Ina, esti mortala, si suntem din aceeasi gasca cu barbatii copii si cu fete hotarate care cer baietii.
noi l-am cerut pe Vladut al lui Jadi, ei doi sunt nascuti la aceeasi maternitate.
Si cu Maria Ramonei (Tangerine) si cu Nuka Sofiei si cu baietelul Anyei.
Si eu l-am cerut pe tati

eu am mai trebaluit prin casa, am pregatit cadourile, sunt gata de pus in ghetute. Vreau sa facem si poze, este primul mos Nicolae al Ancutei.
Si Victor e tare nerabdator, nici nu vroia sa mearga la gradi ca sa il astepte pe mosu'.

Ramona, si eu abia astept sa ne mai intalnim, eu am mai tras chiulul in parc, ca a fost si bona cu mine.
Este boierie curata pe capul meu.
Cum e tanti pe care ai vazut-o ? Ti s-a parut ok ?
Sa ne spui si cum e cu tantiile astea de la agentie.

Ramona, cabinetul de masaj e in spatele blocului meu, pe str. Grigore Ionescu. Ti-l arat cand ne intalnim.

Fetele, v-ati lamurit cu legea asta noua de la anul?
Ptr cele 3 mil(cand ne intoarcem la serviciu) trebuie depuse actele la primarie?
in fiecare luna sau o singura data cand ne intoarcem la serviciu ?
Trebuie sa intram in CIC neaparat ?

Multumesc,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Si noi ne intoarcem pe stanga sau pe dreapta iar ras zgomotosa reusit de vreo 2 ori pana acum si tare as mai vrea sa il aud ca e tare haios.
Astazi am cumparat si eu topfer Lactana b 1.(" de la nastere si pana cand copilul nu mai suge cu biberonul") si sunt tare multumita de el..a papat o masa si l-am gustat si eu...e mult mai bun la gust decat humana 1 sau bebelac si am avut impresia ca e lapte de vaca.
Se dizolva mult mai bine decat humana si nici nu are gust de vitamina b sau de fier.
Felicitari Ioana pentru alegerea facuta ! cred ca e intra-devar cel mai bun lapte existent prin farmacii .
Cred ca ii dau si ultima masa inainte de culcare ca sa doarma bine.
Alexandru nu se mai trezeste decat dimineata..se culca la 23 si doarme pana la 7-8 cand papa iar .

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput