Turneu Stefan Hrusca - Colinde
Aseara, in Timisoara, in Piata Unirii, a avut loc Concertul lui Stefan Hrusca si lansarea noului CD Iarasi Flori dalbe....
A fost extraordinar...
Am intrat deja in atmosfera de Sarbatori...
M-am gandit sa va anunt urmatoarele locatii ale turneului.
Pentru cei care doresc sa primeasca Colindele lui in suflete
si in case, va dau programul turneului.
3 dec. - Oradea
4 dec. - Baia Mare
5 dec. - Cluj
6 dec. - Tg Mures
7 dec. - Sibiu
8 dec. este ziua lui de nastere, si va fi la Brasov
Sa ne traiesti, Stefan Hrusca si sa ne bucuri sufletele cu colindele tale minunate, multi , multi ani!
9 dec. - Suceava
10 dec. - Iasi
11 dec. - Galati
Din 14 dec, va concerta in Spania, pentru toti romanii de acolo.
14 dec. - Malaga
16 dec. - Roquetas de Mar
17 dec. - Arganda del Rey
18 dec. - Valencia
19 dec. - Zaragoz
Concertele se tin in aer liber, iar intrarea este gratuita.
Sper ca v-am fost de folos.
Am pus poze de la concert.
Intrati la
POZE cu noi- Concert Hrusca
Merita!
DORIS si
INES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Raspunsuri
olim spune:
Si eu vreau, mai ales ca e de-al meu, Maramuresan.
Iti multumesc pentru aceste informatii.
dana d spune:
Cum adica? La Bucuresti nu vine?! L-am vazut si eu la "Nasul" acum cateva zile (cred ca chiar pe 1 decembrie). Imi place la nebunie de omul asta. Pe langa talentul deosebit, e asa... retras, distins, nu stiu, iti da senzatia ca e din alta lume, semi-pamantean. Ne-a vorbit despre casa lui din Canada. Iarasi m-a facut geloasa pe Canada. Mor cand aud oameni de-ai nostri care spun "acasa" la Canada. Spunea ca se simte acolo ca acasa, ca e fericit si are tot ce-si doreste.
Oricum, ii datoram foarte mult lui Stefan Hrusca. Se poate spune ca e tatal colindului romanesc. Am toate albumele lui si le ascult in fiecare an cu aceeasi .... placere e prea putin spus, poate veneratie.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
liviujuristul spune:
Multumim,colindele sunt frumoase dar devin si mai frumoase cand sunt cantate de Hrusca.
Cu ani in urma am fost si eu la un concert,a fost minunat.
olim spune:
Multam inca o data.

.
SARBATORI FRUMOASE TUTUROR!
Acest om este deosebit, eu il cunosc personal, si am incercat sa nu pierd nici un concert cand eram in Romania, concertele lui sunt superbe.

Ce atmosfera.....

.
ingerash spune:
DORIS, ti-am vazut pozele si mi-am dat seama ca te-am vazut si aseara
in Unirii
oricum concertul a fost superb
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
ralu_trancu spune:
si mie imi pare rau ca nu vine la Bucuresti. cred ca am fi mers, si ar fi fost un cadou bun pt ai mei - 2 bilete la concert
http://community.webshots.com/user/trenurelu
adi2003 spune:
Merci de poze. Pacat ca n-am stiut din timp ca e azi la Oradea. Dar macar am vazut cum a fost la Timisoara.
Am mai fost la un concert in aer liber a lui Hrusca in decembrie 2001, a fost o atmosfera de vis.
Oricum, ascult colindele lui in fiecare zi, de o saptamana incoace.
oana cretu spune:
Tare mi-as fi dorit sa vina si in zona asta, cred ca ar fi fost primul meu Craciun aici asemanator cu cel din tara. Ar fi schimbat ceva.![]()
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI
cait spune:
De ce nu aterizeaza si pe la noi??Toti artistii se duc in Spania e drept k sunt romani mai multi dar si aici dak ne audam suntem o gramada..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
olim spune:
Sunt tare suparata.
La noi vine saptamana viitoare in Roquetas del Mar si nu mai sunt bilete de intrare, deoarece sala unde se tine e destul de mica si au fost putine bilete.Au costat 10 euro, dar nici macar nu mai sunt.
Noi plecam o trupa de aici , caci ma gandesc ca vor fii romani care vor vinde bilete la suprapret sau chiar mai mult, si speram sa mai putem gasi si noi ceva.![]()
Ca doar vine sa cante la romani si sigur cineva va mai avea bilete si pentru noi.![]()