Turneu Stefan Hrusca - Colinde

Turneu Stefan Hrusca - Colinde | Autor: Doris-Alina

Link direct la acest mesaj

Aseara, in Timisoara, in Piata Unirii, a avut loc Concertul lui Stefan Hrusca si lansarea noului CD Iarasi Flori dalbe....
A fost extraordinar...
Am intrat deja in atmosfera de Sarbatori...
M-am gandit sa va anunt urmatoarele locatii ale turneului.

Pentru cei care doresc sa primeasca Colindele lui in suflete si in case, va dau programul turneului.

3 dec. - Oradea
4 dec. - Baia Mare
5 dec. - Cluj
6 dec. - Tg Mures
7 dec. - Sibiu
8 dec. este ziua lui de nastere, si va fi la Brasov
Sa ne traiesti, Stefan Hrusca si sa ne bucuri sufletele cu colindele tale minunate, multi , multi ani!
9 dec. - Suceava
10 dec. - Iasi
11 dec. - Galati
Din 14 dec, va concerta in Spania, pentru toti romanii de acolo.
14 dec. - Malaga
16 dec. - Roquetas de Mar
17 dec. - Arganda del Rey
18 dec. - Valencia
19 dec. - Zaragoz

Concertele se tin in aer liber, iar intrarea este gratuita.
Sper ca v-am fost de folos.

Am pus poze de la concert.
Intrati la
POZE cu noi- Concert Hrusca
Merita!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si eu vreau, mai ales ca e de-al meu, Maramuresan.
Iti multumesc pentru aceste informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Cum adica? La Bucuresti nu vine?! L-am vazut si eu la "Nasul" acum cateva zile (cred ca chiar pe 1 decembrie). Imi place la nebunie de omul asta. Pe langa talentul deosebit, e asa... retras, distins, nu stiu, iti da senzatia ca e din alta lume, semi-pamantean. Ne-a vorbit despre casa lui din Canada. Iarasi m-a facut geloasa pe Canada. Mor cand aud oameni de-ai nostri care spun "acasa" la Canada. Spunea ca se simte acolo ca acasa, ca e fericit si are tot ce-si doreste.
Oricum, ii datoram foarte mult lui Stefan Hrusca. Se poate spune ca e tatal colindului romanesc. Am toate albumele lui si le ascult in fiecare an cu aceeasi .... placere e prea putin spus, poate veneratie.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

Multumim,colindele sunt frumoase dar devin si mai frumoase cand sunt cantate de Hrusca.
Cu ani in urma am fost si eu la un concert,a fost minunat.

Mergi la inceput

Multam inca o data..
SARBATORI FRUMOASE TUTUROR!
Acest om este deosebit, eu il cunosc personal, si am incercat sa nu pierd nici un concert cand eram in Romania, concertele lui sunt superbe.
Ce atmosfera......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

DORIS, ti-am vazut pozele si mi-am dat seama ca te-am vazut si aseara in Unirii
oricum concertul a fost superb

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

si mie imi pare rau ca nu vine la Bucuresti. cred ca am fi mers, si ar fi fost un cadou bun pt ai mei - 2 bilete la concert

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Merci de poze. Pacat ca n-am stiut din timp ca e azi la Oradea. Dar macar am vazut cum a fost la Timisoara.
Am mai fost la un concert in aer liber a lui Hrusca in decembrie 2001, a fost o atmosfera de vis.
Oricum, ascult colindele lui in fiecare zi, de o saptamana incoace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Tare mi-as fi dorit sa vina si in zona asta, cred ca ar fi fost primul meu Craciun aici asemanator cu cel din tara. Ar fi schimbat ceva.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

De ce nu aterizeaza si pe la noi??Toti artistii se duc in Spania e drept k sunt romani mai multi dar si aici dak ne audam suntem o gramada..

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Sunt tare suparata.
La noi vine saptamana viitoare in Roquetas del Mar si nu mai sunt bilete de intrare, deoarece sala unde se tine e destul de mica si au fost putine bilete.Au costat 10 euro, dar nici macar nu mai sunt.
Noi plecam o trupa de aici , caci ma gandesc ca vor fii romani care vor vinde bilete la suprapret sau chiar mai mult, si speram sa mai putem gasi si noi ceva.
Ca doar vine sa cante la romani si sigur cineva va mai avea bilete si pentru noi.

Mergi la inceput