Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Multumesc mult de tot de incurajari (Felis, Monica, Carmen, Ele).

Astazi ne-a vizitat asistenta si am aflat ca Sara are o forma usoara de rubeola ca reactie la vaccin. Si mai spunea ca asta e bine, deoarece are imunitatea ridicata si organismul a reactionat imediat.
Deci ne-am linistit, mai ales ca in afara de pete, nu are nimic altceva (febra sau diaree). Acum incep sa i se extinda pe corp si sa ii dispara de pe fata, speram ca saptamana asta sa scapam cu totul.
Toti bb-ii fac vaccinul pentru rujeola, rubeola si oreon la 1 an?

Le doresc multa sanatate celorlalti copilasi bolnaviori Daria, Robert, Denisa, Silviu, toate trec, si vin altele...

Felis ai baiat mare deja! Eu am ajuns la concluzia ca medicii nu masoara si nu cantaresc asa cum trebuie copiii. Am patit-o pe pielea mea, deci eu zic sa iei in considerare varianta ta, de 73 cm:)

Gandacelule la ce revista lucrezi?

Pupici

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi Ani!!! pentru bebelusii care azi implinesc 1 anisor ANDREEA BIANCA SI VLAD ANDREI, sa fiti sanatosi, plini de bucurie si fericire.
Petrecere frumoasa!!!

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza mamici,
la multi ani!Andreea Bianca si Vlad Andrei, sa cresteti mari si sanatosi sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti in viatza.

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Buna dimineata ...

Hop si noi dupa o pauza lunga in care n-am stat degeaba : mamarutza s-a pricopsit cu un nou episod de mucibus, cam o saptamana, pana cand n-am avut de lucru si am scos-o totusi afara, la un party de kinderi . Mare greseala , intrucat dupa 2 zile mucibus a revenit in forta, de data asta si cu inrosirea ochisorilor. Erau asa umflati si curgeau atat de tare ca nici nu ii tinea deschisi mititica . Acu e mai bine, sunt foarte precauta, intrucat vreau sa fie in plina forma poimaine .
Raceala a revenit intr-o seara, cand am lasat-o la mama sa iesim in oras, asa ca n-am mai scos-o din casa ca mi-a fost teama, asa ca ne-am mutat amandoi la ai mei, claie peste gramada , ca nu stam fara ea deloc ...
Vroiam sa va spun si voua cum am dres-o pe mamarutza de data asta, ca medicamentele nu functionau: dupa ce adormea ii puneam pe piept o soseta flausata umpluta cu sare grunjoasa calda. S-a dres, la modul propriu, peste noapte, intrucat a doua zi ochii erau iar albastri ...

Ne pregatim si noi de ziua mamarutzei: mama i-a cumparat rochita rosie de catifea, cu tuluri pe dedesubt, asa ca acum caut pantofiori rosii, eleganti . Prin amabilitatea Roxanei , mamarutza va avea tort in forma de... mamarutza , evident, m-am tampit de tot, sunt cu ochii in 4 dupa tot ce are forma, imprimeu, culoare, buline de mamarutza ... aici e dovada

Am o saptamana plina: azi cumpar cadouri de Mos Nicolae , maine dimineata la 6 trag o fuga sa le las si alor mei cadouri cat dorm ei , miercuri mamarutza are invitatii ei mici , joi e ziua lu' tati si ii facem party surpriza seara , vineri pregatim papa bun , sambata papam papa bun la party cu invitati mari pt mamarutza iar duminica mergem la party pt prietenul ei .

Pupam si noi toti puiutii bolnavi si pe cei care s-au serbat in lipsa noastra (o urare speciala pentru puslamelul cuiva, stie ea cine... )

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

In legatura cu oala de noapte... eu incep sa o asez pe Maria pe ea, dar mai mult in joaca, nu vreau sa fie sursa de stres pt nici una din noi, nu a ramas nimeni cu pampers pana la liceu, asa ca ...

POZELE MAMARUTZEI
mamarutze, mamarutze
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Hello si eu, dragele mele, dupa luingi absente. Stau foarte prost cu timpul, lucrurile s-au uratit mai rau la scarbici, acasa nu apuc sa mai fac de nici unele ... Nu stiu cand am sa cumpar cadourile pentru Craciun, ma streseaza problema si din pricina banilor.
Doresc sa va multumesc pentru aprecierile la adresa noastra, sinteti niste scumpe .
Sarbatoritilor zilei, Vlad Andrei si Andreea Bianca, le urez La Multi Ani si sanatate si cumintenie maxime.
In ceea ce priveste problema olitei ... Bianca sta pe olita de ceva vreme, nu are nimic impotriva (ba chiar o amuza, pt ca stam pe langa ea si .... o indemnam .... sa produca acea substanta mirositoare ... )...Recunosc ca a fost ideea maica-mii sa o punem pe olita devreme, mai mult ca sa se obisnuiasac ea cu ideea, pt ca e clar ca sursa de miros nu apare in olita in mod constient, ci numai daca se nimereste ...
Va pup, sper sa ne auzim curand, si sa stiti ca daca nu postez nu inseamna ca nu citesc! Citesc TOT !!

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Dupa un we superb(asa cum nu credeam vineri ca va fi)revenim si noi;sa spunem "la multi ani'celor sarbatoriti:Andreea(Eveline) si Vlad(Mona).Sa cresteti mari,sanatosi si frumosi!
Noi am fost sambata la un BBlus de 1 luna si am innebunit!Era asa de mic,de dulce....ce mai,tare as mai face unul acum..sunt nebuna de legat!
Duminica am fost la Mihai(Felis),alaturi de niste copilasi superbi,jucausi,cuminti si.....mancaciosi(unii dintre ei..Paxela)Asa ca cei mici s-au distrat pe cinste,noi pe langa ei..de unde ziceam ca la 19.30 plec spre casa,am stat pe capul oamenilor pana la 21!
Pupici

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI VLAD ANDREI SI ANDREEA BIANCA!!!!
SABINA, cum mai e Sofia????? s-a facut bine????
AM fost si noi aseara la petrecerea lui Mihaita!!!
A fost frumos, copiii chiar s-au simtit bine, s-au jucat, au avut spatiu, jucarii, parinti cicalitori:" iti prinzi degetele in sertare, iti dai cd-urile in cap (paul )"; noi parintii ne-am amuzat de sotiile puradeilor, s-au facut poze, s-a filmat, a fost super!!! si TORRTUUUUUUUUUL a fost super!!!!!! cand Paxi se aseza sa pape tortul, eu il terminasem deja si ma intreaba ingrijorata: tu ai primit tort????
Vrem pozeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

La multi ani Vlad Andrei, sa fii sanatos, iubit si fericit.

Multumim frumos pentru urarile la adresa Biancutei, va dorim si voua numai bine si multa multa sanatate!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

La multi ani Andreea Bianca si Vlad Andrei, sa cresteti mari, sanatosi si sa aduceti bucurie parintilor.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput