Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI!MIHAI si OLIVIA, sa fiti sanatosi, iubiti si sa aveti parte numai de bucurii!

Si bineanteles La multi ani! pentru toti cei ce-si sarbatoresc ziua numelui!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

mama, felis, ce superpetrecere! ce frumosi sunteti cu totii...
am avut un reportaj de facut sambata, cu canonizarea Sf. Gheorghe de la Cernica... oricum, cred ca v-ati suparat toate pe mine ca n-am ajuns la nici o aniversare... sunt groaznica...

mai de unde aveti frate torturile alea supercalifragilistice? ca mor aicea, ce-as fi mancat si eu o gheara de tom hahaha

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am intrat sa urez La multi ani sarbatoritilor Mihai si Olivia si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata!

Eu sunt tot necajita pt Sara si rubeola ei...

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

salutare fetele!
Scriu un mesaj scurt ca acusica se trezeste Denisa.
In primul rand sper ca nu au uitat pe nimeni Mos Niculae si v-a adus la toate mamicile si toti copilasii daruri sa va bucure inimioara.
Noi mergem in continuare pe injectii inca 2 zile dupa care trecem pe antibiotic oral. Denisa inca colcaie de la mucisori. Azi a aspirat-o...noroc ca o tine taica-su ca eu mor de mila ei....5 min pe putin a durat timp in care a urlat . Si s-ar putea sa o mai aspiram o data ca nu respira bine deloc.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

In sfarsit am reusit sa citesc tot din urma si sa vad toate pozele.
La multi ani tuturor copilasilor ce s-au sarbatorit intre timp.
Stau tare, tare prost cu timpul, am destul de mult de lucru la servici si pana nu termin un proiect mai maricut (care o sa-mi ia vreo 2-3 luni) nu o sa reusesc sa ma linistesc.
Imi pare tare rau ca nu am ma ireusit sa pun toate pozitele cu sarbatoritii in Galerie, dar promit sa o fac in wee asta sau in una din seri (daca o sa-mi gasesc timpul necesar).
Am ramas rau restanta.
Gandacelu, sa nu cumva sa stergi pozele ca n-am apucat sa le salvez. Puntintica rabdare, coana Joitzico...

Altfel alex isi da drumul din ce in ce mai bine la mers. Vad ca acum a inceput sa se desprinda si singurel de pe lucruri si sa mearga in picioare de colo colo (pana acum doar daca-l puneam noi sa mearga de la unul la altul o facea). E un scump si-un dulce. Ieri cand se apropia ora de culcare l-am luat la o repriza de cantece si poezii. Fetelor, n uva imaginati cum sta si asculta si-mi cere in continuu sa ii spun alte poezii sau cantecele. Sta la mine in brate, cuminte sau se joaca cu manutele pe la gatul meu (alintul lui preferat) si eu trebuie sa torn cantecel dupa cantecel. Si cand se termina imi zice un Hmmm? intrebator, vrea sa ii mai spun altceva, sa nu ma opresc. Iar daca indraznesc sa ma opresc incepe si scoate sunete de nemultumire.
Aseara am aprins pentru prima data semineul si asa de placut a fost ca aproape m-a luat somnul pe pernitze langa foc. Nimic nu-i mai placut ca un foc in casa (sti uei tziganii de ce fac focul in mijlocul casei ).

A venit si la noi Mosul, mai bine zis am facut eu pe mosul ca tot sunt prima care ma trezesc si plec de acasa (in casa mea toata lumea doarme, numai eu o iau pas-pas si ma duc la servici ).
Ma-ntorc la treaba mea ca acu' trece ziua si nu am facut nimic.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Oare nu v-ati saturat sa ma tot laud?

Ana a facut ieri la olita prima data, am pus-o desi incepuse sa faca (asa mi-a spus si mie nasa ca si ea este in plin razboi cu olita ) iar astazi dupa o farfurie de piure pe care l-a devorat Ana, m-am apucat si eu sa pap si copilul facea semne ca vrea si el supa si am inceput sa-i dau, de fapt a cam golit farfuria ca n-a vrut decat vreo 25 de linguri si cand a dat semne ca nu mai vrea statea si se uita la mine. Si eu ca fraiera nu stiam ce mai vrea, doar era satula pana-n gat. Intr-un final mi se aprind si mie beculetele si o duc repede pe olita, of, asta astepta puiul meu, imediat a inceput sa se auda zgomot si avea un zambet mare cat toata fatuca ei.
Doamne ce zi minunata am, a dormit toata noaptea, a mancat bine, chiar si o canuta de laptic, va doresc sa aveti si voi numai zile cum a fost aceasta pentru mine!
Multa sanatate puiutilor bolnaviori si ma bucur ca a aparut Try, pai cu proiecte d'astea grele de 2-3 luni cand mai munciti voi pentru bebe 2?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte, Flory si Stefania, eu o sa numar saptamanile cu voi, sa fiti sanatoase si voi si fetitele din burtici si optimiste si sa aveti sarcini cat mai usoare si placute si cu mult rasfat din partea familiei!
si la dintosii mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTIIII, FELICITARI!!!!!!! LA MAI MULTE ZILE CA ASTAZI!!!!! SA O PUPI PE ANUTA DIN PARTEA MEA, PARDON A LUI PAUL!!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Revin sa va zic ca am vazut cateva poze.
AM vazut-o pe Ana cea cu ochi frumosi si Oti am o nelamurire, MOsul a gresit cumva ghetutele?? A pus cadourile Anei in ghetele tale???
Si pe Paulica cel tunsulici, frumusel si are dreptate tati ca in poza aia seamana cu Jerry, cu burtica in fata. Si Onitzo nu ma mai pot opri din admiratie , esti pe gustul meu mamico. Ptiu poate o-i fi pe invers
Pozele de la marele party le-am vazut duminica (cred). Sa va fie de bine petrecerea Felis si sa repetati figura ca se pare ca va distrati bine.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ele

Revin sa va zic ca am vazut cateva poze.
AM vazut-o pe Ana cea cu ochi frumosi si Oti am o nelamurire, MOsul a gresit cumva ghetutele?? A pus cadourile Anei in ghetele tale???

Ghetutele mele? Totusi sunt marimea 21, doar par de adult ...

Mergi la inceput