Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

quote:
Originally posted by Ele

Revin sa va zic ca am vazut cateva poze.
AM vazut-o pe Ana cea cu ochi frumosi si Oti am o nelamurire, MOsul a gresit cumva ghetutele?? A pus cadourile Anei in ghetele tale???

Ghetutele mele? Totusi sunt marimea 21, doar par de adult ...

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

da, da, chiar par.
Sorry

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne fetelor ce de poze am vazut, ce de copilashi frumosi, ce petrecareti sunteti si mamicile si copilashii...sa va traiasca frumusheii si frumushelele si sa le dea Dumnezeu numai bine

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LA MULTI ANISORI fericiti, sanatosi si frumosi, pentru MIHAITA!!!
Felis ai un copil minunat! Sa fi fericita si sa-l cresti la fel de frumos ca pana acum impreuna cu taticul lui!

La multi ani! De Sf. Nicolae, celor care isi aniverseaza ziua numelui!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu cand am sa ma laud cu pozici asa frumoase, ca ale voastre, cu tort si motz taiat!!????
Fata mea are niste plete in ochi, saraca! Si nu sta cu caciula sub nici un chip!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELE, ...si Paul are ghetute exact la fel ca ale Anei, tot nr 21...in poze sun tluate din fata si de jos de-aia par asa de mari! ...moaaamaaaaa, macar de-as primi si eu mereu cadouri cat ghetuele mele pline, dar nu de Sf. Nicolae, ci... de Sf. Ioan!!!!

Aoleuuuuuuuu, opriti-mmaaaaaaaa!!!!! iar l-am tuns pe Paul!!! acum chiar e nr 1!!!! e casa mea plina de par, am reusi tun pic sa strang, dar...tot a mai ramas pe ici pe colo...de unde frate atata par!!!! sa va mai spun ca i-a ramas totusi par pe cap???? lu' tati nu-i spun nici bunicilor, va fi SURPRIZAAAAAAAAA!!!!! Mey....e asa de simpatic acum!!!! are o fata seninaaaaaaaa!!!! si a facut si falcute, e un dulceeeeeee!!! ei, hai , iertati-ma, mai ma laud si eu!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

L-am intrebat si eu pe Paul in seara asta: un de e nasul??? si m-a apucat cu toata manuta de nas!!!!...apoi: mami, unde e gura??? si a venit cu gurita lui si mi-a apucat nasul cu gurita!!!! si il intre biar: unde e gura lui mami??? si venit cu degetelul pana la gura mea!!!!!! nu mai pot de bucurieeeee!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

P.S. Onitzo, o tunsesi pe Alba ca zapada

vlajganu' David (1 dec. 04)[/blue][/size=1]
GALA PURADEILOR NOSTRI[/b]

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

[/quote]

DA,DA,DA,DA - e BAIATUL mamiiiiiiiii!!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

mey, am scris un mesaj mai devreme si mi l-am sters ..din greseala...
asa ca mai urez, again, la multi ani lui Mihaitza si Oliviei, Niculinelor si Nicolailor!
sa ne traitzi multi ani!

poze poze si iar poze cu copkii frumosi frumosi si viciosi ...hic cu berica la gura...hic...(Iustin, ai vazut ce face logodnica ta?)...

avem si noi poze de la bairamul de un an

si vreau sa fac si plangere...cu lisutza...mey , eu o vreau inapoi rosie albastra vesela ....eveline, tu ai modificat-o?..mey, eu ma vreau albastra...

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Fulguletz foarte faine pozele de la bairam si imi plac in special cele 2 fetitze din poza si Davidutzu cu bomboana lui ...si tortul....hmmmm cred ca a fost super bun, cu crema de cioco.....

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

subiectul trecut a depasit 10 pag si tot ce a fost pe pag 11 a fost mutat de moderatori in subiect nou, si intamplator a fost editat ca prim mesaj cel al lui evelin, ( jos scrie clar editat de veve on....),au mai fost cazuri, cred ca asta e motivul din care lista nu mai e colorata, trebuie sa avem grija sa deschidem noi subiect la timp ca sa nu se mai repete

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput