Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (95)
Raspunsuri - Pagina 13

Otiliav spune:
Fulguletzule, m-ai bagat in boala cu Davidutzu cu basmalutza, doamne ce fetisoara are. Si asa mi se pare ca seamana cu Ana, o sa-i fac si ei o poza asa, mi-am gasit de lucru pentru maine. Cat despre berea aceea, mai a avut un succes, s-au batut fetele pe ea si pe o minge si cred ca Maria a ramasa pana la urma cu berea iar Bianca a ramas cu mingea cu tepi iar Ana incepuse sa care o casuta in spate.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Cat despre berea aceea, mai a avut un succes, s-au batut fetele pe ea si pe o minge si cred ca Maria a ramasa pana la urma cu berea iar Bianca a ramas cu mingea cu tepi iar Ana incepuse sa care o casuta in spate.

dama spune:
Iata-ma si pe mine la spartul targului cu urarile de rigoare pt sarbatoritii zilei. La Multi Ani pt Mihaita cel frumusel, ochesel si petrecaret de Felis (vazut poze si placut mult de tot) si pt Olivia de F.anomis.
La Multi Ani tuturor purtatorilor de Nicolae si Nicoleta si alte derivate.
Fulguletz am vazut poze de la bairam si m-am indragostit definitv si irevocabil, de Davidutz, e un frumos...mama ce barbat o sa fie cand va fi mare... Si nici o indoiala, iti e copia fidela 90% (dovada poza cu basmalute rosii ), restul tati (sa nu-i spui ca sa nu se supere pe mine
)

Dutzi spune:
Mai, v-am vazut pe toti, cum sa nu, sunteti asa frumosi(Ana, Mihai, Paul, Silviu, Bianca, sper ca n-am uitat pe cineva), da suntem asa de prinsi cu venirea acasica, la Bucuresti, si ne-ar trebui atata timp sa "savuram" minunatiile de copilasi...asa ca, Fulguletz, nu baga strambe .
Ana, se vede c-ai fost fetita cuminte, a avut grija mosu sa te bucure cu daruri din belsug .
Noapte buna,

raluca.gabriela spune:
Am o veste buna si una proasta pt mine: aia proasta e ca de pe 3 ianuarie incep muncile , aia buna e ca mi-am schimbat jobul in muuult mai bine! Sa-mi traiesc!
Aseara i-am cumparat cadouri de Mos. Pe la 22.30 cand ea dormea m-am apucat sa despachetez... S-a trezit brusc, ca si cand a simtit ca a venit mosul ... Mi-au dat lacrimile uitandu-ma cum tara de canita cea noua prin casa si rade cu toti dintii aia 4 la noi pana la 23.30
. Am lasat-o... mi s-a parut frumos
.
Seara ne-am jucat de-a v-ati ascunselea la modul cel mai serios . A fost cel mai frumos moment din ultimul an, nu mi-am imaginat: radea atat de tare ca se ineca imi facea cu mana "pa", adica sa fug sa ma ascund
. Si eu fugeam in baie si lasam usa intredeschisa si venea dupa mine, deschidea usa, izbucnea in ras si se intorcea pe calcaie si fugea
... Si eu dupa ea: o prindeam, o muscam de fund si repetam
. Dragut a fost ca am fugit in sufragerie la un moment dat si nu s-a prins: s-a dus tot in baie si s-a intors pe calcaie sa ma caute, eram in spatele ei, a izbucnit in ras si a vrut sa se intoarca dar a pivotat prea repede si a cazut in fund
... Rdea atat de tare si ma privea asa de frumos ca mi-a venit sa plang
...
POZELE MAMARUTZEI
mamarutze, mamarutze
mamica de Mamaruta

monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
eu iar am avut concert de "tuse" azi noapte din partea lui alex...deja nici nu le mai stiu numarul reprizelor de tuse de cand a inceput gradinitza...ba-i trece ba-i revine...si m-am saturat sa-i tot dau siropele de tuse si tot felul de chestii naturiste...tot nu-i fac nimik...asa ca m-am hotarat sa-l "tratez" doar cu ceai si miere.
ma bucur macar ca ruxi nu a tusit decat o singura data pana acum (adica vreau sa zic o repriza de vreo saptamana) desi toata ziua o pupaceste alex.
fulgule, davidutzul este absolut superb, imi vine sa-i mananc obrajorii, pozele cu baticutul rosu m-au topit...mey si tu ce-ai slabit, acum esti cea mai sexi cuscritza
onitzobine ca ai ce sa tunzi...eu nu stiu nici daca am ce sa tai la turta din capsorul ruxandrei
raluca-gabriela, felicitari pentru noul job
la multi ani! pentru implinirea primului anishor Maria Alexandra si Iosefina Maria sa cresteti mari si sanatoase si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti in viatza.
va pup pe toate si pe copilasi si va doresc o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

FELIS spune:
Am vazut o frumusete de Ana careia ii era foame si plecase cu painea la plimbare... cred ca in cautarea cadourilor de la mos... ce frumoase!
Am vazut si un pui de Fulguletz cu basmalutza si ce tort frumos..
Si eu am facut niste urari www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56365&whichpage=1" target="_blank">AICI unei Mamarutze cu ochi frumosi
Multumim mult de tot pt urarile de ieri... Sunteti toate niste dragutze
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Am vazut o frumusete de Ana careia ii era foame si plecase cu painea la plimbare... cred ca in cautarea cadourilor de la mos... ce frumoase!
Am vazut si un pui de Fulguletz cu basmalutzasi ce tort frumos..
Si eu am facut niste urari www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56365&whichpage=1" target="_blank">AICI unei Mamarutze cu ochi frumosi
Multumim mult de tot pt urarile de ieri... Sunteti toate niste dragutze
Felis siMihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
habar n-am avut ca daca ii trec ziua de nastere mamarutzei in calendar o sa i se deschida automat subiect. Ma si miram: am deschis eu asa ceva?!

Saru mana mult si frumos!
POZELE MAMARUTZEI
mamarutze, mamarutze
mamica de Mamaruta

andreap spune:
"la multi ani" Mariutelor!adica,Maria(Raluca)si Maria (Olga).Sa cresteti mari,sanatoase si frumoase!
Fulguletz,frumoase poze!Sa inteleg ca mami vrea si o fetita de i-a pus basmaluta baiatului
??????
Raluca,felicitari ptr.noul servici!
Monica,sanatate multa lui Alex!
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Jasmine spune:
LA MULTI ANI Maria Alexandra (Raluca) si Iosefina Maria (Olga),sa cresteti mari,sa fiti frumoase si sanatoase si sa aveti parte numai de lucruri bune in viata.
Chiar mai fetelor,oare ce mai face Olga_Stan?Mai stie cineva ceva de ea?
Radu imi arata nasul,gura,ochii,parul,urechea,daca-l intreb.Le arata la mine sau la oricine altcineva inafara de el.Mai avem de lucrat la capitolul asta.
Noi o sa facem vineri Priorixul care era programat pt ianuarie.Am hotarat cu dr sa-l facem acum ca mie mi-e groaza de epidemia asta de rujeola si de cat de incapabil e sistemul nostru de sanatate sa o tina sub control.
Raluca,felicitari pt noul job
Jasmine si Radu (26.10.2004)