Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (95)
Raspunsuri - Pagina 10

FELIS spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
vreau si eu sa vad poze de la petrecere!
mami de ileana si ioachim
Petrecerea lui Mihai!
Multumim si ne pare rau ca nu ati reusit sa ajungeti!...
Felis si

Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

mamaluidavid spune:
MIHAITA!
Fetelor eu am intrat asa scurt sa va spun ca...AVEM O MASELUTA,in total 12 dintisori dintre care si 3 canini!!!
M-a zapacit copilul cati dinti ii iasa,va dati seama ca asta inseamna treziri si urlete noaptea!
Asta este!
La mutli ani sarbatoritilor de zilele trecute!
Stefania 5+ David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

FELIS spune:
quote:
Originally posted by mamaluidavid![]()
MIHAITA!
Fetelor eu am intrat asa scurt sa va spun ca...AVEM O MASELUTA,in total 12 dintisori dintre care si 3 canini!!!
M-a zapacit copilul cati dinti ii iasa,va dati seama ca asta inseamna treziri si urlete noaptea!
Asta este!
La mutli ani sarbatoritilor de zilele trecute!
Stefania 5+David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
Multumim si felicitari pt maselutza

Felis si

Petrecerea lui Mihai!
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

andreap spune:
Buna dimineata!
La multi ani celor sarbatoriti azi:Mihai si Olivia.Sa cresteti mari,sanatosi si frumosi!In special ptr.Mihai,cel mai curajos copilas din grupul nostru,pupici multi din partea noastra!Esti minunat si iti dorim sa ai o viata plina de bucurie,sanatate si noroc!
Pupici si mai vorbim!
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

andreap spune:
Si ca sunt..uitasem sa spun "la multi ani"si celor ce poarta numele de Nicolae,Nicoleta,mamici,tatici sau Bbcici.
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Otiliav spune:
Mihaita, multa sanatate si sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata!
Si celor care aniverseaza azi ziua numelui!
Am pus si noi poze de ieri si de azi!
Ana imi arata nasul la papusa nu la ea, in schimb imi arata masina de spalat si televizorul, este ok si asa, nu?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

onitza spune:
Bau!!! LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMNELE DE NICLOAE, NICOLETA!!! LA MULTI ANI MIHAITA CRISTIAN SI OLIVIA!!!!
Am vazut o papusa frumoasa foc cu ochi albastri, care a primit cadou tot o papusa si un cerb foarte frumos!!!!! OTI, intr-o buna zi o sa pap obrajorii aia mumosi ai poznasei tale!!!!
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

FELIS spune:
Multumim mult de tot de urari!... tuturor Nicoletelor si celor cu numele de Nicolae!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!

onitza spune:
MAMALUIDAVID, m-a cuprins o emotie puternica prima pozita a celei de-a doua comori!!!! sa va traiasca, sa fie sanato(oasa)!!!!!
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!