Buna! Ma intereseaza si pe mine o cresa in sectorul 3, eventual 2 unde sa-mi pot duce copilul (care are 1 an si 8 luni). Am auzit de o cresa bunicica in spate la Mega de pe Mihai Bravu, dar nu mai au locuri acolo. Daca isi mai duce cineva copilasul la vreo (de stat) in zona mentionata, va rog spune-ti-mi unde ca am nevoie cel tarziu in ian 2006.
Multumesc,
Buna Inesita,
eu am un baietel de 1 an si 3 luni.Noi mergem la cresa Titan de pe str. Lunca Bradului, langa parc.Eu sunt multumita de conditiile oferite si de cum este ingrijit coplasul.
quote:
Initial creeata de Inesita
Buna! Ma intereseaza si pe mine o cresa in sectorul 3, eventual 2 unde sa-mi pot duce copilul (care are 1 an si 8 luni). Am auzit de o cresa bunicica in spate la Mega de pe Mihai Bravu, dar nu mai au locuri acolo. Daca isi mai duce cineva copilasul la vreo (de stat) in zona mentionata, va rog spune-ti-mi unde ca am nevoie cel tarziu in ian 2006.
Multumesc,
Inesita & BB Ailyn
Merci, Virginia. Daca poti, mai da-mi niste amanunte: ce program este acolo, ce le da copiilor sa manance, cate ingrijitoare sunt la o grupa ...
Toate cele bune,