Quesadilla
![](images/user_woman.png)
Buna fetelor gospodinelor!
Ma poate ajuta cineva cu o reteta de quesadilla? Am mancat la un restaurant si mi-a placut foarte mult . As vrea sa fac si eu, dar nu am apucat sa studiez prea bine ingredientele din ea si nici nu sunt o gospodina prea priceputa...
Asa ca mi-ar trebui niste indicatii foarte precise: cantitate la ingrediente, timpi exacti de coacere, etc...
Stie cineva reteta?
Raspunsuri
lgireada spune:
Ce-o fi aia? Suna interesant ... dar ce-o fi? Astept si eu sa apara cunoscatoare in domeniu
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Ingrediente:4 lipii, o conserva de mazare, o cana de brinza rasa, un pipet de pui fara oase, o lingurita chimen, 1/2 lingurita coriandru, o lingurita sare. Pentru final: smintina, salsa, avocado, masline
Mod de preparareSe incinge cuptorul. Intr-un vas uns se asaza doua lipii. Se pune mazarea, cuburile de carne de pui, calite usor cu chimen si coriandru si sare. Se pune brinza si se acopera cu celelalte doua lipii. Se lasa la cuptor 10 minute.
Reteta asta o am de pe reclamaaaa Mi s-a parut interesanta atunci cand am gasit-o dar n-am apucat sa o fac.Inca!
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
noni930 spune:
Quesadilla cu pui si brinza
8 tortillas mari
250 mL Mexican salsa
500 mL pui taiat in bucati
500 mL brinza Monterey Jack (un fel de cascaval care se foloseste in retetele mexicane)
ulei de masline
Se pune o tortilla pe o farfurie, se acopera cu salsa, se pun bucatile de pui uniform si se presare cu brinza rasa. Se acopera cu o alta tortilla. Se repeta pentru restul de portii (4 portii in total).
Se incinge ulei de masline intr-o tigaie. Se pune o quesadilla si se coace la foc mediu 4-5 minute. Se intoarce (cu grija) si se mai tine 3-4 minute. Cind sint gata, se taie felii si se servesc cu smintina si guacamole.
Asta ar fi cam cea mai simpla reteta pe care am vazut-o.
PS Eu n-am vazut pina acum quesadilla cu mazare. (?!)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nane/Nane.jpg)
Nane spune:
quote:
Originally posted by noni930
Nici eu.... taman ma gandeam de unde mazare ca n-am mancat nicaieri asa cv. Io n-am mancat decat cu branza (sau cascaval) piept de pui si evtl bacon si ceapa. Sosul de smantana avea ceapa si boia parca din ce am "dedus" eu ca gust...
clyo spune:
quote:
Originally posted by noni930
nici eu si am stat 2 luni in Mexic.