Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi -86

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Cristina...iti tin pumni iubita!!!
DanaP..de acuma incolo va fi bine..ai sa vezi!
Iepurila...bine ai revenit..
Bety...
Oanica...nu am uitat ce asteptam de la tine zilele astea

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna dimineata fete dragi!

Dana P...ma bucur mult ca au reusit sa-ti salveze trompa...acum odihneste-te ca sa-ti revii cit mai repede...ne-a fost dor de tine..
Liana scumpa,imi pare rau ca amigdalele va dau de furca...uite 2 pt tine si pt grasu'...multa sanatate!...a,operatia de amigdalita nu necesita internarea in spital...se face anestezie locala si nu dureaza mult...cel putin eu asa stiu...
Simonette uite un de la mine...e cu efect terapeutic sa stii...
Tabi poate luna viitoare vei avea foliculii babani pe partea cu trompitza buna..
Cristinna...tin pumnii sa fie un semn bun si sa ne zici in curind ca esti in dulce asteptare...
Oana te asteptam cu vesti...
Madana,Diciu,Betty,Laurici,Andicu,Bubulina,Mishu,Marinna,Iepurila si toate fetele

Mergi la inceput

Piccaflor..fata vesela...mi-ai amintit de operatia de amigdale......trebuie sa recunosc ca a fost pe locul doi din cele mai rele interventii din viata mea..la 25 de ani...dupa avortul spontan de la 24 de ani...
dar Liana n-a zis nimic de operatie...sper sa nu fie cazul...
pupici..

anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata, daca o mai fi dimi pe la voi!
Mie, mi-a trecut durerea de cap, dar ma sacaie o ureche! De ceva timp am pb. cu ea! Am avut otita serica, am extras tot lichiodul dar de-atunci am ramas f. sensibila!

Liano, draga de tine...stiizicala aia:"Cate bube rele....." Chiar nu pot sa-mi dau seama de unde ati capatat asemenea microb! Imi pare sincer f. rau...Al meu chelios avea pb. cu amigdalita de asta grava, dar o trata cu medicamente, ca operatia e cu dus si intors! Aveti mare grija, ca scapati de amigdalita si pe urma orice raceala [daca scoateti amigdalele], se poate duce la plamani! E periculos sa scoti amigdalele la varsta asta, mai ales daca ai gatul gros si scurt! Nu vreau sa te sperii, dar e bine sa-l inrebi pe dr. despre acest aspect! Eu va , in special pe tine, ca sunt reticenta fata de barbati, si va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata fetele, sunt si eu pe aici.
Danap, ma bucur ca ai salvat trompita, sanatate multa si suntem aici cu tine cand ai nevoie de noi.
Tabi, nu mai fi suparici, poate cand te vei astepta mai putin o sa ai folicluloi mare pe partea stanga si o sa fie bine.
Liano, sa te faci repede bine si tu si grasu, uite 2 pupici ca sa va treaca gatu la amandoi
Cristinna, sa de Dumnezeu sa fie IA cu noroc, poate petele sunt de la implantare si durerea de spate la fel. Bafta!!!
Picca, ce faci asa devreme pe net? Cand vii in Romania sa faci analizele si HSG? Multi pupici si sa vina repede!
Madana, pai daca as avea si eu 2 computere, ce bine ar fi! De obicei numai al meu se joaca si cand face nani intru si io pe net...
Diciu mama, ce faceti voi pana la ora 3, porumbeilor? Ei las, ca azi stai cuminitica acasa si te odihnesti.
Simo, bety, Amely, iepurila, marrina, andicu, Mishulina va pup pe toate si pe cele pe care le-am omis din greseala

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Picaflor, deci de la pupicul tau, mi-0a trecut mie tzeasta?! Mmmm, pai ti-l dau inapoi, sa mi-l mai trimiti o data, poate-mi trece si urechea!+ 0
Madana, nu pot sa cred ca te-ai lasat invinsa la jocul ala! Dar, pbil e mai bine asa, ca noi femeile, stim sa pierdem...pe cand barbatii!!!
Bubulina, Cristina, Bety, diciulica,Iepurila,Lauricipani...si toate, toate fetele, va imbratisez virtual cu drag si, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Fetelor, dati fuga la subiectul Scrisoare pentru Mos Craciun sa vedeti ce i-a cerut Aisha2 lui Mosu! Imi vine sa plang
Aisha2, iti multumesc din suflet! Sa ai sarcina cat mai usoara si bb sanatos!
Simo, te pup eu ca sa nu te mai doara urechiusa.

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Cristinna, ia vezi tu cum te invarti de doua lniute luna asta! Si la mine primul semn a fost tot durerea de spate din seara zilei 4 DPO, si ai vazut concluzia. BAFTA!!
Noi maine facem 5 saptamani, si eu sunt super stresata ca n-am greturi, dureri de sani sau alte alea. Maine repet HCG-ul (e a treia oara, eu clar sunt cu capul), si marti pe 13 ( facem prima eco sa vedem unde e bebe strumf!
pe toate si sa va aduca Mosul bebeii visati!

Mergi la inceput

Alexia27, ce-i mamica cu stresul asta!? nu stii ca nu-i face bine lui bebica? Ia vezi tu ca dam bataitza! Stai linistita...nu toate femeile au asemenea simptome! Difera de la una la alta! Ia de la mine neshte

Mergi la inceput

Bubulina..pai ce sa facem?...ardem gazul pe la calculator...suntem maniaci...stai sa vezi cand ne-om muta si vom avea fiecare calculatorul lui...
Alexia27..succes la echo iubita!!!...las ca nu toate femeile au gretzuri neaparat..daca bebe e bine...asta conteaza..
Simonette...pupici f dulci...

anda

Mergi la inceput