Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi -86

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

hai ca fug..grasu aprinsa si lumanari sa te tii acuma...ca vine "nebuna"..
simo..fatalica de data asta nu ma prinsasi..chiar sunt si dilie si nebuna

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Stati linistite...planul de bataie al Cheliosului nu se refera la nici un fel de monitorizare sau ceva legat de bb! La cum va stiu de lacome in domeniu de facut bebei, cre ca numai la asta va ganditi! El vb. de pizzeria noastra, care mie una mi-a mancat zilele, ca mi-a luat tot confortu' de-o bucata de vreme! Toti banutii, acolo se duc! Stati cuminti ca va invit pe toate, Liano, cre ca nu faci vreo nefacuta sa nu vii!

Aaaa, da e chiar langa spitalul9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Asa fetelor...ascultati-va barbatii!!!!!
Daca trebe'-trebe' sau daca-i musai, cu placere!
Va - m-am distrat de minune cu voi azi si pe maine!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

madana asa o fi..or stii ei ce or stiii...au ei si putzintica dreptate,.....trebe sa scriu de bine acuma ca e in spatele meu...doamne ce mult tin io la grasu meu..ca ma supravegheste..
simonoooo uite iti confirma si grasu meu care acuma e langa mine..zice ca sunt nebuna cu N mare..cica sa avetzi grija cu mine..ca se ia...el a luat'o...

Gata fetilii nu ma mai lasa.....decat sa va pupacesc pe toate pe maine...
oleleuuuuuu ma ia tarash si pe mine....
pa..pa...noapte buna...
va spun maine...hi..hi..hi..cica nu ma lasa sa va spun nika...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Aaaa, pai eu mi-am invatat lectia! Cand vreau ii zic, ca nu se poate, ca nu e voie...etc...cand nu vreau, ii zic: pai noi nu facem nimic in seara asta? De cele mai multe ori merge, dar ma mai si pacalesc, ca atunci cand ii zic, ca nu e voie, parca intra in anul mortii si nu mai vede! Vrea non-stop! Si nici asa parca nu pre-mi convine!!!

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaa simoooo cica atunci cand o sa ma aduca la 9 o sa trecem sa-ti mancam intai pizza...meyy..meyyyy...cum sa nu trec io pe la tine..doar trebe sa te ajut nu???? sa faci vanzare..pai daca vin io cu grasu meu..atunci pe ziua aia sat cheliosu tau linistit ca si-a facut vanzarea pe ziua aia...

gatttttaaaaaaaaaaa plec...ca acuma pe bune nu se mai poate
se supara ca va spusai...asa ca sa nu mai spunetzi la nimeni ce facemnoi acuma..da?????
stim decat noi...da?????

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Lianooo, in seara asta ai pus-o! Te rupe grasu!

Madana, cred ca ma duc si eu sa continui petrecerea de '2 ani impliniti de casatorie', ca la pranz parca a fost prea putzin!
Si oricum e cam tarziu! Si a inceput si al meu sa dea semne de nerabdare! Mi-e frica sa nu-l ia somnul si s-o iau in barba!

Noapte buna, la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Liana am priceput, eu una nu stiu nimic, am uitat tot. Cred ca de si mi se trage.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Cred ca ma retrag si eu. Noapte buna dragele mele. Vorbim maine. Va pupic pe toate si va ca de mult nu m-am mai distrat asa.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Amely maine iti trimit or pe pm ori pe e-mail.
Bety e adevarat dar se pare ca au ei o hiba undeva ca uite am o prietena care vrea sa ia un bebe tot de acolo, are totul gata da nu vru directorul sa semneze 2 plasamente intr-o zi ca-i cadeau ouale....i-au zis ca i-l dau a doua zi dupa mine apoi ca azi,si azi ca luni ca nu e directorul sa dea cu batul...asa ca asta e traim in romania si trebuie sa ne luptam cu birocratia ca si cu balaurii. Dar in final merita, cand ai puiul acasica uiti de tot.

Mergi la inceput