bebelusi de iulie-august 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 8
valcampan spune:
Mamici cum va creati un album de poze ca eu nu reusesc? Am niste poze in pc cu david la 2 saptamini ce au extensia jpg.Cind le postez insa in album imi da eroare imi spune ca fisierul e necunoscut si ca tb sa aibe extensis jpg.Nu mai inteleg nimic. Poate ma ajutati nu de alta dar am un bebe tare frumos am cu ce ma lauda.
blackpanterro spune:
Na fetele suntem in Germania, acum bantui pe net ca nu pot dormi datorita decalajului de ore.Dar nu e nimic ne obisnuim noi.Aidan a fost excelent pe avion, nu a plans deloc si a dormit mai tot timpul.Numai un copil zbiera ca un tembel de m-am enervat la culme ca ma gandeam ca o sa il trezeasca pe Aidan.L-a trezit o data....Acum o sa ii fac din nou program de somn.
In rest totul bine, o sa mai intru dar mai rar ca avem de cumparat mobile pt casa pe care am inchiriato.O sa dureze pana avem totul in casa.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
Giana spune:
Anis,imi pot doar inchipui cat de greu iti este sa-ti vezi micuta vaitanu-se de durere...Si ce aiurea...nu merge nici un gel?Pai eu in astea imi puneam speranta cand va fi timpul dintisorilor... Noi rinem pumnii si facem galerie Hai dintisor!!!Hai dintisor!!!
valeampan,bine ai revenit!Sa-ti traiasca baietelul,sa fie sanatos si sa va bucurati impreuna de clipele minunate ale copilariei lui!Felicitari pentru curajul avut sa iei o decizie definitiva cu privire la tatal lui
,sa sti ca Dani nu este asa.El nu se intoarce de pe burtica pe spate si nici invers.A facut asta o singura data,se intindea dupa o jucarie,dar nu era chiar pe spate ci intr-o parte si i-a fost usor.Nu se taraie prin patut si nu "vorbeste" toata ziua.Doar cand are chef,si are dupa-amiaza cand rade,gangureste si trebuie sa nu-l las sa "vorbeasca" singur ca urla.Bine...Dani nu are inca 4 luni...poate de-aia.Dar oricum depinde si de copil.Al meu e mai linistit de fel.DEOCAMDATA...
Fetele,a avut Dani ieri o criza de plans....pentru prima oara de cand s-a nascut nu stiam ce sa-i fac...Nu tacea nici in brate,nici la tzatzi...in nici un fel.A durat vre-un sfert de ora de am zis ca capiez.Dupa care a tras o basinica si a inceput sa rada.
Am o nelamurire...ca sa-i curat nasucul ii bag ser fiziologic si scot cu pompita.Insa iese serul inapoi de culoare verde.Dar nu orice fel de verde...verde florescent.Nu stiu de la ce sa fie...nu e racit,nu are nimik insa culoarea asta...nu-i a buna.Si mi-a patat si pompita.In sensul ca nu se curata.A ramas dungute de cul.verde pe ea.Mai pateste cineva asa?
Giana de Dani
POZELE NOASTRE
irinabungau spune:
Salutare gagici,
Anis sper sa-i iasa dintisorul lui Ingrid sa n-o mai chinuie, pe dintisor!!!
Giana, foarte frumoasa povestea nasterii, sper ca vor urma si celelelalte fete cu povestile lor, pe a mea am inceput-o dar nu reusesc s-o termin...
Adrianafedorca, vreau si eu s-o ajut pe Alina sa vada frumusetile din jurul ei, te voi contacta pe PM
Valcampan, imi pare rau ca ai trecut printr-o perioada asa de grea, sper din tot sufletul sa va fie bine, ma bucur ca o ai pe mami a ta care te ajuta. De cele mai multe ori este mai bine asa, eu sunt convinsa ca ai luat o decizie inteleapta. Mult succes!!!
Diana Mirela, bine ai venit printre noi, sper sa te simti bine in mijlocul nostru!!
Adriana, wellcome to Europa!!!! Cred ca esti in al 9-lea cer ca esti asa de aproape de casa, nu?? Parca si aerul miroase altfel , eu cand ajung in Europa ma simt ca acasa deja...
Va pupam
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Iar am avut o noapte cu cantec, sunt si eu cam capiata de somn. Din pacate azi ploua urat si nu pot trimite galagiosii la plimbare.
Giana, imi pare rau, eu nu stiu ce sa zic de micul tau extraterestru ce scoate verde fluorescent pe nasuc. Sa nu te superi, m-ai facut sa rad cand am citit ce pot face micutii teroristi numai ca sa ne sperie pe noi.
Anis, pune-o pe Ingrid mai des decat papa la san si ea va suge putin daca ii e sete. Sau da-i ceai intre mese daca il accepta, nu mai stiu daca ea bea si altceva decat san. Eu presimt ca nu se va deshidrata, mai ales ca nu a mai avut ieri asa multe scaune. Eu sar in continuare in galerie, desi abia ma misc in rest.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Albinutzza spune:
Adriana, welcome...sunteti mai aproape de noi, acum vei intra si tu o data cu noi
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
Albinutzza spune:
Eu sunt zombi. Luca nu a vrut sa doarma pana la 4.30 dimineazta. Nu stiu ce a avut. Cred ca dintzii, cu burtica...cu de toate. Pe la 3, avea o turatzie la guritza, de am zis ca nu mai adoarme deloc In final la 4.30 a adormit, pana la 10...dar eu n-am apucat sa dorm mai deloc.
Va sa aveti un wkd frumos, si ne auzim maine, ca azi nu cred ca mai sunt in stare
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
Giana spune:
Irina,multumesc!Mie mi-a luat 2 sapt aproape s-o scriu.Dar nici chef n-am avut.Dar cand m-am apucat de-adevaratelea in juma' de ora era gata.
MONAI, Chiar ca extraterestru Da chiar nu stiu de unde .Nu-mi fac prea mari griji ca nu are nimic altceva.Nici nas infundat,nimik.El e normal.Dar se intampla de mai mult.Azi mi-am adus aminte sa intreb.Oricum e cam ciudat...
Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
emaaimee spune:
Intai sa va multumesc un pic tardiv pt urari
Pe mine sa ma scuzati ca nu am multumit pt urarile primite,sunt chiauna de cap cu programul asta de noapte si bine ca mai doarme si ziua ca si eu cad lataSi incerc sa o si plimb zilnic uneori de 2 ori ca ii prieste afara,ii face cat de cat.
RADU [ Sorel ], MATEI [ bebestrumfitza ], REBECA [ Diu ], MARA [ bebec07 ]-
mamini-are 67cm,max68 ca nu ar sta locului.Multumesc mult.
monical-daca e sa te iei dupa batrani...Bine ca nu s-a luatNu stiu de ce nu ai primit mailul mai incerc odata.
Ioana-iar .Saracuta de tine,du-te si rezolva-i ca vin sabatorile si sa te bucuri si tu de ele,sa nu te mai chinui.
anis-go Ingrid,go Ingrid
MONAI&anis-si Oana are mai nou naravul asta de vreo sapt,ma musca si radeSi ma trage asa de sfarc si il face luung capritza mica
Adriana-Irina mi-a luat vorba:bine ati venit in EuropaSuper ca nu ai avut probleme cu Aidan ,mai ales la asa zbor lung.
Irina-ce mai face Ioana?Si eu am postat povestea Oanei la indemnul Gianei,ca sa ma falesc si eu ca am cu ce-stiti cu cioara,nu
decu fundita
Iaca poze
emaaimee spune:
quote:
Salut! Sunt membru nou si insomniac.Am si eu o , Iulia Anastasia, nascuta pe 15 iulie 2005,in Municipal, cu dr. Badiu. A avut 3700g si 52 cm, Apgar 10.Acum, la 4luni, 2 sapt. si 3 zile, are 7200g si 63 cm. Poate ne trece si pe noi cineva in "statistici" ca noi nu stim cum!
Eu sunt viitor (anul V la Medicina, in Bucuresti).Multumim !
mamica de superbebelusa
Bine ati venit!Asteptam povesti despre bb,povestea nasterii ca tot vorbim iar despre asta si muuulte poze.Si orice mai vreti voi sa ne spuneti
decu fundita
Iaca poze