bebelusi de iulie-august 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by cristinici
Fetelor am o rugaminte la voi sa-mi raspundeti.
Finuta mea are 4luni si e f nervoasa, maica-sa a fost cu ea pe la doctori de tot felul si i-a dat fenobarbital pastile una dimineata si una seare 30 de zile. Eu nu am copii , desi as vrea , dar nu mi se pare chiar normal.Spuneti voi care va pricepeti si care treceti prin asta, e bine?
Multumesc din suflet si astept raspunsul vostru
Sa va traiasca copii si sa va bucurati de ei.
cristinici
Nici mie nu mi se pare deloc ok sa bagi intr-un bb mic atea pastile.Inteleg ca doze e corecta,dar si eu sunt in asentimentul fetelor ca dovezi de dragoste din partea mamicii si nu numai pot ajuta .So: all you need is love si bineinteles multa rabdare.Cred ca jumatate din noi daca nu mai multe ar trebui sa dam fenobarbital la dupa parerea acelorasi dr.
decu fundita
Iaca poze
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by valcampan
Buna ziua mamici si bebici !
Nu ne-am auzit de mult timp pt ca am avut o perioada urita, am avut si net-ul suspendat acum e mai bine. Am avut o perioada urita pt ca m-am despartit de tatal copilului. Mi-a facut multe necazuri in acest an si n-am mai putut trece peste ca sa iert. Oricum toti cei din jur m-au sfatuit sa renunt la acel om de mult timp eu tot am sperat ca se va indrepta dar nimic. Acum imi cresc singura bebelul cu ajutorul mamei mele si ne e bine. David e mincacios , la 3 luni avea 6,8 kg. Am ramas fara lapte la 2 luni si de atunci papa lapte praf cu biberonul. Nopatea se trezeste din 3 in 3 ore sa pape de ma cheauneste dar dimineata bunica lui il ia cu ea in camera si mai dorm si eu dimineata sa ma refac. Cred ca daca nu ar fi mama mea linga mine nu stiu ce m-as face.E un copil tare vesel, zimbeste mereu si gingureste de la 2 luni, vorbeste mult pe limba lui si ride. Ii apare si lui acum primul dinte. A inceput sa faca balute de acum 2 saptamini, isi baga mereu mina in gurita si se strimba de durere .L-a pipait se simte gingia sparta si marginea dintelui. Sper sa nu inceapa cu dureri si noaptea. Acum bebe e la mine in brate si vrea sa fie bagat in seama. Va scriu mai incolo.
Imi pare bine sa aud iar de voi. si suntem alaturi de tine,ma bucur pt tine ca ai luat o decizie inteleapta.
decu fundita
Iaca poze
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by Albinutzza
Mai fetelor, spuneti-mi daca ai vostri fac la fel: face ture in pat, asta o face de la 2 spat, dar cand sta pe spate, se intoarce pe burta, cu viteza luminii...sta ce sta, si o data il vezi ca se intoarce pe spate la loc. Nu sta o clipa locului, parca e rama, viermisor. Se plimba in tot patul, da din maini, picioare, ridca picioarele, "alearga" dupa jucarii, "vorbeste" intr-una...oare asa fac toti la varsta asta?!
In rest, papa foarte bine, piure de legume cu carnitza, asta ii place mult simerisor in continuare. Sapt viitoare facem si noi 5 luni, si cred ca ne va mai da o masa dupa-amiaza, si cred ca va fi branzica
Ne ies si noua dintzii si muscam tot ce apucam, inclusiv degetele lui mami si il apuca in special dupa-masa
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
Se cunosc copii astia Nu ti-ar sta Oana locului,nuuu.Si alergam de zor tot timpul ce sa se puna pe ea putinel de sunculita?
& MONAI-subscriu la noapte de vis
Giana-oare e Superman:roca aia care facea fluorescent?Glumesc,sper sa ii treaca,habar nu am de ce e asa!
decu fundita
Iaca poze
emaaimee spune:
monical-l-am mai trimis odata,uita-te daca nu cumva intra in bulk.
Adresa mea este:anca76nitu@yahoo.com
decu fundita
Iaca poze
mamini spune:
salutare fetelor!
la noi s-a mai racit vremea, in schimb a iesit soarele si straluceste zapada... e frumos si kupilu`face nani pe terasa.
M
Monica-Elena spune:
si Mihnea face la fel e un mic sfarlez in patut. se intoarce pe toate partile doar sunt copii sanatosi nu si e f bine.
bine ai venit Mirela.
mi-a plecat soacra uraaaaaa........sa mai vina cand oi chemao eu adica never.
am uitat sa va spun cu soacra pe cap ca Mihnea sta in fundulet de o saptamana neproptit. il lasa sa stea cat vrea el ca, cade repejor. si noi suntem maraiti cu dintii zgarie deja la mana.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
mamini spune:
am uitat! bine ai venit Adriana, e mai misto mai aproape de casa!
Monica, bravo, baiat mare Mihnea! bine ca ti-a plecat musafira, acum te poti relaxa!
M
Monica-Elena spune:
pai sa sti mamini ca acum ma pot relaxa. am tras o tura de plans sa ma descarc si gata hapy end.
fetelor ce stiti de ce nu e bine sa intorci copilul la san? mihnea de 2 sapt nu mai ia sanul nu mai vrea si ieri ar fi vrut dar si dr mi-a zis sa nu il mai intorc la san ca nu e bine dar nu mi-a spus de ce.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
MONAI spune:
Monica-Elena, eu n-am stiut ca nu mai alaptezi, nu stiu de ce nu ar fi bine sa-l intorci la san. Tu te-ai muls in timpul asta?
Adriana, bine-ai ajuns in UE! Noi venim si noi cu chiu cu vai in urma ta.
Mamini, mi-e poooooooofta de zapada.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi