ceva bun cu pui?

ceva bun cu pui? | Autor: vio_reurean

Link direct la acest mesaj

stiti cumva ceva bun cu pulpe de pui, in afara de pulpe facute la cuptor, pentru o mamica care alapteaza?

Vio

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Poti sa faci pulpele pane! E mai bine sa le fierbi putin in prealabil (cam 75%) si apoi le dai prin faina apoi prin ou! Daca iti plac crocante poti sa le treci prin pesmet sau fulgi de porum si le prajesti intr-o tigaie cu ulei!Apoi pe gratar, le condimentezi bine, si le pui pe gratar, se fac cu rabdare si nu la foc prea puternic!Mai poti sa le fierbi, apoi le dezosezi, apoi faci un sos din smantana, ciuperci prajite si bucatele de carnati (nu e neaparat) si le amesteci toate impreuna le dai gust si yammmi: POFTA BUNA! Sau si mai simplu, le fierbi si faci o ciulama !www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

La rotisor mi se par excelente, alaturi de gogosari in otet sau alte muraturi dupa preferinta. Sau mancarica cu smantana ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Pulpe de pui in aluat de bere!!! E buuun...Faci compozitia ca pentru snitele in care pui si bere.Dai pulpele prin aceasta compozitie le prajesti un pic in tigaie apoi le dai la cuptor pana sunt gata.Sunt delicioase!

Miha si Robert (18 nov 2004)



Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun


Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Poti sa faci pulpe de pui in sos de rosii.
Intr-o cratita prajesti in putin ulei, o ceapa taiata marunt, un jumatate de ardei rosu si galben taiat marunt si 2 morcovi.Prajesti la foc mic 5 minute, apoi pui pulpele care au fost condimentate cu sare, piper, curry sau amestec pentru pui,si la prajesti 3-4 minute in acest ulei.Pui un pahar de vin alb si lasi totul la foc mic, pana cand carnea este aproape prajita.
Pui o cutie de pasta de rosi(250g sau suc de rosii) si le lasi inca 10 minute la foc mic.Daca vrei poti sa adaugi si mazare boabe, fiarta in prealalbi.
Poti sa condimentez cu ce verdeturi iti plac.:rozmarin, busuioc, putin usturoi, depinde de tine.
Se poate servi cu orez, cartofi la cuptor.
Pofta buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Multumesc mult! Imi lasa gura apa deja!ma duc sa incerc!

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Vio,uite ca vin si eu cu o reteta,daca ai timp si chef s-o "construiesti":
-scoti carnea de pe pulpe,cruda
-o bati ca pentru snitele
-apoi faci o umplutura din:ficatel de pui,ceapa(optional),ceva ciupercute,toate tocate marunt;daca ai chef le poti cali un picut in tigaie,cu o lingura de ulei sau unt,dupa posibilitati
-adugi la umplutura oarece mirodenii:olecuta oregano sau cimbru,putinel piper,daca iti place poti pune un picut de usturoi pisat,nu foarte mult,un pic de knorr delicat pentru gust...tot ce iti trece prin cap si crezi ca asezoneaza gustos umplutura
-apoi iei feliutele de carne batute si unse un pic pe ambele parti cu ulei si le umpli sau le ungi cu umplutura in cauza
-le rulezi,ca pe rulouri si le fixezi cu scobitori;daca ai timp si chef la poti coase sau infasura cu ata mai tare
-ungi o tava cu olecuta de ulei sau unt ori margarina si asezi frumusel in rand rulourile
-pui si niste apa,ca sa se fiarba carnea si umplutura si sa nu se usuce
-le lasi in cuptor pana se rumenesc
-daca ai chef si iti place,poti adauga la sfarsit,cand rulourile sunt aproape gata,smantana amestecata cu oua batute,deasupra si lasi pana se rumeneste `
-poti,de asemenea,adauga si verdeata,in umplutura sau chiar deasupra,odata cu ouale si smantana:patrunjel verde si chiar marar verde,tocate

O colega de servici a facut,insa a fost suparata ca a iesit putin...Nu e foarte multa carne pe pulpe,adevarat,dar poti cumpara mai multe,nu?
Pofta buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Se pot umple si feliile de piept de pui sau chiar clatitele, si ies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaM spune:

PUI CU PRUNE USCATE

Ingrediente:
- 8 pulpe intregi de pui
- o ceapa, 5 catei de usturoi mai mari
- prune uscate, aprox. 200-250 grame
- rozmarin (2-3 crengute, sau frunze, cam o lingurita)
- sare, piper.

Toate aceste ingrediente se pun intr-o tava, cu un pic de ulei, si cu apa, cat sa acopere pulpele pe jumatate. Se pun la cuptor, si se lasa cam o ora.

Gata! Pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

fetelor, mai lasati prajelile !
Poti face pui cu masline, pui cu paste si sos de rosii,pui la cuptor cu conopida si sos din care iti place,cu brocolli,supa, etc.

Mergi la inceput