Copilasi martie-aprilie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Nu am putere sa va scriu la fiecare, desi am citit tot; sunt super-super obo. De curand am terminat treaba (printre altele am facut bradul!). Am vrut doar sa va dau cativa dulci de la Stefan si Simon!

Somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Sunteti dragute ca de obicei ! va pupacesc pe toate !

Mariana deja ati facut bradul ????? Noi ne pastram pt Ajun, vrem sa-l facem pe ascuns,...Daria deja stie povestea cu Mosul ( ca vine la copiii cuminti noaptea si le aduce bradul impodobit si jucarii ) si il asteapta cu nerabdare. Daca il vede prin reclame spune: Si a Daia mocu = si la Daria vine mosu. Multumim pt pupiciii de la voinicii tai ! Sunt dulci, dulci ! Sa pui poze cu bradul !
Nedda m-am tuns pt ca nu mai puteam controla caderea lui. Nu mai reactiona la nimic: pastile, minerale, masti....Nici macar nu-l mai putem aranja. Asa am de gand sa-l las: lungime medie si tuns filat. Luni am programare la coafor !
Simona, felicitari ! Sa obtii ceea ce iti doresti ! Si sa iei cea mai mare nota ! Acum trebuie sa recuperezi la capitolul cumparaturi , nu ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Lavinia ( nu stiu daca ti-am spus deja ) mi-au facut fetele rost de unguentul cu pricina. Nu e chiar acelasi ( nu are chestia aia cu zinc ) dar merge si asa. Inca o data multumesc din suflet pt ajutor ! Drum bun spre Romanica !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

ce bine ca v-am regasit!!!

nici nu pot sa scriu de emotii... dupa ...un an si 10 zile postez si eu din nou.
ma bucur foarte mult sa regasesc multe mamici din "vechea garda" - mamici de martie -aprilei 2004 - si sa le descopar cu placere pe cele foarte multe noi mamici. am citit pe nerasuflate tot subiectul si am vazut pozele tuturor copilasilor!!!
superbi copiii avem! nu am putut sa nu plang... de bucurie.

pentru ca sunt persoanele de care imi amintesc bine, din perioada cand eram viitoare mamica cu burtica, as vrea sa salut in special pe
Vasce
Kikisor
Veve
Mickyyy
va doresc multa sanatate si bucurii si va felicit pentru puisorii vostri!

eu sunt Simona Cocea - Cluj-napoca cu fecioru' Lucian 03.03.2004(3.200kg si 53cm)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

trebuie sa ma corectez: nu am mai scris de 1 an si 10... luni, dar acum am net acasa si voi putea vb oricand

am si eu niste poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/machetutza/album?.dir=ecf1&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

va pupam

simona - cluj si Lucian (03 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Simo, ma bucur pentru tine. Parca si aud cum ai rasuflat usurata. :) Succes la cumparaturi si mai pune cate un link daca gasesti ceva frumos.

Laura, vorbeste bine Daria!! Bravo ei! Leaga si Lara (maxim) 3 cuvinte dar nu foloseste verbe. Zice "Lara, Can-Can, bombon" care inseamna "Lara a primit bomboana de la Mos Craciun"...si mi-l arata pe Can-Can prin toate cartile ei sau pe unde il vede prin oras. :)

Simona, bine ati venit in club, tu si Lucian! Vad ca nici nu esti pe lista noastra dar cred ca va avea Veve grija de asta.
Acum, ca tot ai internet acasa, trebuie sa 'recuperezi' tot si sa ne zici mai multe despre Lucian.
Apropo, n-am putut sa vad pozele din link-ul pus de tine. Le-ai facut publice? Sau o fi de la mine problema?

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Dragelor,iar sint necajita.
Am scris la scandinavi si va scriu si voua,ca astept sfaturi si pareri de la voi,ca avem pitici de o virsta:
Ieri m-a sunat educatoarea lu Bubu,foarte sucarita,ca Bubu sta numa de fundu ei,ca plinge daca o lasa cu copii,ca nu poate sa se duca nici la wc fara ea,blablabla.Intrebarea ei,la care eu am luat foc:S-a intimplat ceva acasa??????Adicatalea e vina noastra ca Bubu se poarta asa.I-am zis ca nu,ca Bubu e OK acasa,ca poate ar trebui sa se intrebe daca nu cumva s-a intimplat ceva la GRADINITA,daca nu cumva ele au gresit cu ceva,de au creat dependenta asta a lu Bubu pentru o anumita educatoare.La care vine alta intrebare a ei,geniala:POti sa ne spui cu ce am gresit noi?Io m-am infuriat iar,zic,cum naiba sa stiu eu ce ati gresit?Eu sint acolo,sa vad??Voi sinteti pedagogi,voi ar trebui sa raspundeti singure la intrebarea asta.Circ!Dupa care,iar reprosuri,ca Bubu e altfel decit ceilalti copii,blabla.I-am zis ca din pacate nu toti copii sint la fel,sa stea cuminti cu mainile la spate.la final m-am mai imblanzit,cind mi-a spus (e iranianca gagica) ca si ea e imigranta si i se rupe inima sa o vada trista,ca ea e mamica si nu o poate lasa sa plinga,ca o iubeste foarte mult,ca e un copil haios si inteligent si dragastos,ca o pupa de o zapaceste.
Veste BUNAAAAAAAAAA:m-au chemat la un interviu!!!!!!!!!!Nu postul de profesor de franceza,alt job,cu copii,la o scoala.Faza tare.Dimineata,suna telefonu.io si consortu,oarecum obositi dupa cheful de aseara.Raspunde romanul meu:DA!!!!(aici se raspunde la telefon cu numele tau,adica frumos ar fi fost sa zica:Catalin,HEJ!.El,romanashul,ca in Romanika:DA!Si cu tonul aferent,adica tifnos.In fine,m-a dat la telefon,io cu okii carpiti,dar am vorbit bine.Asa ca marti la ora 2,merg la interviu!URA!!
Si acum intrebarea pentru voi:
Educatoarea m-a intrebat o chestie ,la care am senzatia ca trebe sa-i dau dreptate.Cica Bubu nu se joaca singura,ca trebuie sa o lasam acasa un pic de capu ei,sa invete sa se joace singurica,nu tot timpul in compania cuiva.Intrebare:cupii vostri se joaca singuri?Cum au inceput sa faca chestia asta?Noi sintem tot timpul cu ea,mai ales bunicii,care o invata dealtfel tot felul de lucruri bune,sa numere,sa deseneze,sa construiasca,e ceva rau in asta?

Si sa nu uit,bun venit noii mamici,machetutza!!
Si pupici tuturor!!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Mariana,tocmai m-am delectat cu albumele tale si sint topita dupa poza asta,e superba!!Maiiii,ce priviri!!Ce amor!!Cred ca o sa fie mare crai Stefan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Elena, Stefan se joaca si singur dar nu f mult ca se plictiseste fff repede. E normal sa vrea sa se joace in companie cu cineva! Eu sunt un pic trista ca nu ma pot ocupa de el chiar asa cum as vrea, sa ma joc cu el cat mai creativ, ca si Simon isi cere drepturile ; dar daca ar fi numai Stefan, cu siguranta m-as juca cu el f mult. Asa ca, eu zic sa nu te stresezi ca se joaca bunicii cu Boubou! Bucura-te! Asa ii dezvolta f mult intelectul, imaginatia! Daca sunt singuri merge mai greu, mai incet; parerea mea.
pt mica terorista! Auzi tu la educatoarea aia! Nu stie ce sa faca cu fata ca nu scapa de ea, cand colo ea e de vina prin atitudinea ei f afectuoasa, nu??? Boubou e desteapta; stie sa profite .
Ce i-ai cumparat sotiorului pana la urma? Si al meu sot are portmoneu zdrente .

Laura, noi mereu facem bradul mai repede; imi place sa ma bucur de el cat mai mult timp; am uitat sa-ti spun ca m-am uitat si eu la pozele tale; nu mi se pare ca esti grasa! Esti o mamica frumoasa!

Simo, e bine la cumparaturi? Ce-ai targuit?

machetutza, bine ai venit! Nici eu nu am putut sa vad pozele!
Tare mi-e lene sa-ti explic care e baiul, dar ma stradui: cand dai copy pe link-ul cu poze ai grija sa fi logout de pe adresa ta yahoo! Noi de asta nu putem vedea pozele ca ne cere sa ne login ca sa putem deschide pozele. Oare ai inteles ce-am vrut sa spun?
Te invit si pe la Cluj!

Clau, eu te-am intrebat de insotirea ta la chef de catre sot. Imi place de voi ca sunteti asa libetini; noi nu suntem asa; si cred ca in mare e influenta mea, caci sunt cam geloasa de felul meu .

pt toata gasca!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana,asa e mai,dar ce naiba sa fac,asa e mentalitatea de aici,vaicareala si iar vaicareala!V-am zis,ca mi-a spus educatoarea,socata:io nu pot sa ma ocup numai de Amelie,imagineaza-ti,sintem DOAR 4 educatoare la 12 copii!!
Ma gindeam sa-i dau exemplu de educatoare din Romania,care are 30 de copii,singura!
Si apropos,ne-am facut bradutul,uitati aici,e foarte mumos!

Mergi la inceput