Copilasi martie-aprilie 2004 (72)
Raspunsuri - Pagina 10

mariana tache spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Daniela,Mariana, Simo,multumesc pentru sfaturi,mi-ati dat niste idei foarte bune!
Hihihihi, Elena, esti draguta; sfatul meu ...cu portmoneul...cred ca te-a dat gata

Laura, venim la Gl ca sa ne vedem nasii de cununie (si de botez ai lui Stefan). Mi-e tare dor de ei; si mi-e dor si de oras (super Galatiul!!!); nu am mai fost de 1 an si 4 luni. Imi imaginez ce-o fi in sufletul sotului (e bastinas

Am tinut si eu o cura cu varza, dar nu imi place; nu suport ideea de a manca strict dupa un plan. Drept urmare am slabit 1 kg cu ea.
De ce nu bagi un program intensiv de electrostimulare? Sigur ai avea rezultate spectaculoase in timp scurt, numai bine pt petreceri!

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

Rayuela spune:
Mariana,daca ai vedea in ce hal arata portofelul consortului,fii sigura ca ti-ai spune ca ai dat un sfat bun!
E zdrente,curg atze din el(nu bani),asa ca ar fi cazul sa-i iau unul nou!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

LauraFlo spune:
Rayu, portofelele nu se ofera goale ( cica ) , asa ca ai ocazia sa curga si bani din el !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Nedda spune:
Hana, cred ca inca poti calatori tanandu-l pe Vlad in brate. Tu cumperi biletul dus-intors inainte de a face copilul doi ani. (Eu credeam ca le-ati cumparat deja dar poate n-am retinut bine. Poate ati facut doar rezervarile.)
Ca sa fi sigura, poti sa intrebi la compania aeriana la care cumperi biletele, cum se procedeaza in situatia in care copilul implineste 2 ani "in aer". :) Iti vor spune care sunt regulile lor.
Aici, in SUA, daca zbori pe curse interne, copilul pana la doi ani nu plateste nimic daca e tinut in bratele parintilor si nu are scaunul lui. In Europa se plateste ceva chiar daca copilul e tinut in brate si, la fel, nu are scaunul lui.
Stiu ca pentru Lara am platit "locul" cand am zburat in noiembrie, la Manchester, desi ea n-a avut scaunul ei si a stat la mine in brate. Daca imi aduc bine aminte suma platita de noi a fost de $100 (sau $120?) si e o suma fix stabilita dar care probabil difera de la companie la companie. (Ca o paranteza, niciodata n-am sa inteleg "complexitatea" politicii de preturi aplicate de companiile aeriene. Au preturi uneori atat de diferite pentru aceleasi servicii pe care ai zice ca le stabilesc in functie de 'ce vor muschii lor' si nu in functie de cerere si oferta sau de alte legi ale pietii.)
Codruta, felicitari!!! Iti doresc o sarcina usoara si un bebelus frumos si mancacios! Sa ne mai zici cum te simti si cum decurge sarcina. Cum te vei descurca cu amandoi? Va veni mama ta la tine sa te ajute?
Mariana, ma bucur tare mult ca a prins ideea play-group-ului la voi, la mamicile de la Cluj. Este un lucru extraordinar si pentru copii, care au ocazia sa se joace cu cei de varsta lor, si pentru parinti, care mai schimba din experientele lor cu puisorii si mai pot afla lucruri noi in felul acesta.
Clau, ma bucur ca petrecerea la firma a fost reusita!!
Laura, asteptam sa ne zici si tu cum a fost la petrecerea voastra.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

vladhana spune:
Daniela,multumesc pentru raspuns.Asa mi-a spus si sora mea,ca odata ce cumparam biletele inainte de a implini 2 ani nu trebuie sa-mi fac griji.
Laura,asa ii spune si nepoata-mia"Piti" in loc de Cipi.Ce dulci sunt copii cand stalcesc cuvintele! Vlad a spus azi in loc de rece-ece.Mai toate sunt stalcite dar mor de dragul lui.
Codruta,felicitari pentru sarcina! Iti urez o sarcina usoara de care sa te bucuri in totalitate!

Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Rayuelaquote:
Originally posted by Claudelu
Sa revenim la chef ... Nu pot sa va spun cum am fost la un moment dat ..
ba da ,ba da,spune-neIO vreau sa stiu,desi cred ca stiu:nu-i asa ca ai mincat multe alune???
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
AM avut soro si alune si stii ceva?? cantitatea de "apa" =cantitate Martini beuta impreuna

Mariana, tu cred ca m-ai intrebat...eu la chefurile de la firma merg solo, n-am nevoie de remorca dupa mine

Rayu, sa stii ca Laura are dreptate...portofelele nu se dau goale, cica "aduc ghinion"...baga si tu acolo cateva monezi

Apropo Laura, felicitari pentru stelutele galbene

Claudia&Raul (01.04.2004)

LauraFlo spune:
Da, da, da !!!!! Am stelute galbene !!!! Au aparut ele de mult dar n-am sesizat momentul asa ca am tacut malc. Sa stii Clau ca si la noi e la fel, eu la intalnire cu fetele , el cu baietii la fotbal, petrecerile firmei le facem fara consorti sau consoarte, ..Si e bine ! Trebuie sa-l conving pe sefu sa facem si noi la anu' in discoteca ! ( nu vad eu asa ceva in vecii vecilor )
Nedda, la intalnire ca de obicei, bine bine. Bancuri, barfe si ceva sfaturi ca intre mamici despre copii. Poze nu va arat ca sunt grasa , baba si urata...sau vi le arat ca sa vedeti de ce m-am hotarat sa nu ma mai tund la frizerita asta niciodata ( m-a tuns cu ciobul ), de ce tin cura de slabire ( 67 kg la 1.70 ...cam mult, nu ?) si ca sa ma laud cu fetele din Galati: frumoase si destepte, directoare, economiste, administratore de firme, mamici reusite...Super !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/detail?.dir=ea49&.dnm=6412.jpg&.src=ph
Am fugit la cafea, dar revin !

LauraFlo spune:
Sorry, Nedda, acum am inteles ca te refereai la petrecerea de la firma....Nu-mi bausem cafeaua....Pe 23 dec este deci de Craciun povestesc !

Nedda spune:
Laura, am vazut pozele de la intalnirea voastra. E minunat sa va puteti intalni. Copiii nu i-ati avut cu voi de data asta?
Ah, aproape uitasem ca aveam sa-ti mai spun ceva: nu am ce sa zic de greutate fiindca mie nu mi se pare ca ai avea kilograme in plus dar despre par as zice ca ti-ar sta si mai bine cu el mai lung, cam pana pe umeri si tuns in suvite. Apropo, de ce te-ai tuns?
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

SimoV spune:
sunt si eu iar in rand cu lumea! Adica - nopti dormite, timp cu ai mei puiuti, cumparaturi, etc!!
URA!
Laura, nu vad nici eu "grasimea" de care te vaiti... Tunsoarea nu e urata, dar eu nu te mai tin minte deloc cu parul lung, deci nu stiu daca ti-ar sta mai bine cu lung, sau scurt.