Copilasi martie-aprilie 2004 (72)
Raspunsuri - Pagina 9

mariana tache spune:
Mi-am facut temele, dar nu stiu cu ce am ramas ca mi-e tare somn .
Ela, sa ai o saptamana de vis! Sa te intorci cu forte proaspete, si cu bebe on bord (asta numai daca iti doresti).
Laura, ce de cadouri! Eu nu am cumparat nimic si nici nu stiu ce sa le iau; plus ca nu am cand sa umblu prin magazine (cu piticii nu pot sa plec)
Si eu sunt la cura . Ne sustinem reciproc? Tu cu ce reteta esti? Eu sunt cu disociata.
Daniela, trebuie sa fie tare faine albumele despre care ai vorbit. Nu ai ceva linkuri cu astfel de albume?
Elena, la fel ar fi facut si sotul meu cu orga. Cat despre cadou...albumul de care vorbea Daniela mi se pare super special; dar daca vrei ceva mai personal...poate un portmoneu nou...habar nu am...
Clau, distractie faina! Pe sotior il iei cu tine sau e bona?
Sa va zic cea mai mare boacana a lui Stefan: a dat de pamant CD-player-ul si l-a facut bun de dus la reparat; taica-su' s-a ofticat (era zestrea lui ); mie imi venea sa rad
. Acum imi pare si mie rau; sper sa-l reparam pana miercuri cand e randul meu sa tin "clubul juniorilor".
Gata. Fug la somn! si duminica faina!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

LauraFlo spune:
Mariana, n-am tinut o cura speciala... Cred ca am sa incep si eu de luni disociata...desi am dat jos cele trei kg care ma deranjau...De fapt pana pe la 57-59 de la 64 ....Da am sa tin disociata pana in Craciun . Cu atatea bunatati am sa ma fac de iar de 70.
Multumesc pt elan !
Nici eu n-am cumparat inca nimic, le am doar pe lista ! Saptamana viitoare iesim la cumparat ! Ce e clubul juniorilor ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Nedda spune:
Clau, cum a fost la petrecere?
Laura, sper sa gasiti si pe la voi puzzle pentru copilasi asa micuti ca ai nostri. Pe astea cumparate de mine scrie ca sunt pentru copii de la 1 la 3 ani.
Mariana, n-am link-uri cu scrapbooks dar poti gasi cu google totul despre ele: ce materiale iti trebuie, idei despre cum si de unde sa incepi sa faci unul, cum sa organizezi fotografiile etc.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

vladhana spune:
Salut! Pentru scurt timp reusesc si eu sa intru aici sa va salut.Vlad ma tine ocupata toata ziua.In sfarsit am reusit sa stabilesc un program fix,in ultimele doua luni am luat-o razna ptr. ca nu reuseam sa-l determin sa doarma o data in zi si de aici aveam probleme si cu programul de masa care devenise haotic,ceea ce-mi permite si mie sa-mi planific ceva de facut.Insa numarul de ore de somn s-a redus de la 4 ore la 2 si in acele 2 ore trebuie sa zbarnai.Cand se trezeste nu sta o clipa linistit,asa ca nu prea mai apuc sa mai intru aici.Cum va spuneam face progrese la vorbit de raman uimita si eu si toti din jur.Sper sa-l tina!Nu repeta chiar corect,dar repeta.N-am scapat inca de chineza,cand nu dovedeste sa ne spuna ce vrea repede apeleaza la ea si turuie asa de ne doare capul.
Daniela,tu m-ai invatat cateva trucuri cu privire la zborul in avion cu copii mici,si stiu ca faci asta mai des decat orice fata de aici,asa ca te rog frumos sa ma lamuresti,daca poti,cu locul copilului in avion.Adica trebuie sa-i cumparam si lui locul? Noi plecam cu o saptamana inainte de a face el 2 ani si ne intoarcem la o saptamana dupa ce implineste doi ani.Am citit ca pana la doi ani il putem tine in brate,dar biletele se platesc cand plecam dus-intors.
Imi pare rau dar nu am avut timp sa citesc ce ati scris,si nici acum nu am.Va pup!

codritu spune:
Salutare! Noi mai rarut ca tot bolnavi suntem. I-a scazut febra lui Tudor, dar tuseste rau si e tare sacait. Eu sunt inca racita mi-a mai trecut, dar nu de tot, iar acum s-a racit si tati, se pare ca nu se lasa raceala asta de noi. Cat despre vesti se pare ca Tudor va avea un fratior, sau surioara sa speram ca nu l-a afectat raceala mea. Mi-e rau si sunt tot timpul cu stomacul intors pe dos, la servici inca nu am spus nimic, nu o sa le prea convina, dar ce sa fac. Merg la medic peste 2 saptamani, asa e aici greu cu medicii si nu vor sa te consulte pana nu esti cel putin in saptamana a 8a, desi le-am spus ca mi-e rau si nu ma simt bine. Sanatosi sa fim!
Va urmaresc ideile de cadouri, nu stiu nici eu ce sa-i iau sa-l intereseze, are o gramada de jucarii care numai le arunca de colo colo, nu are rabdare sa se joace, eu am ajuns la concluzia ca nu stie sa se joace, pentru el joaca e sa zvarle jucariile, sa sara, sa fuga sau sa se catere peste tot.
Va pup ca nici nu pot sa stau la calculator de rau ce mi-e.
Tudorel

SimoV spune:
Aaaa, ce onoare - sa fiu prima dintre noi care o felicita pe Codritu! Deci:
Codruta draga, iti doresc din suflet o sarcina usoara si un bebe sanatos!!! Sper sa iti treaca rapid greturile si sa te simti mai bine.
Atat am timp sa scriu azi.

Claudelu spune:
Buna seara!
Iaca apar si io rupta de somn si oboseala!
Fost-am si la chef unde a fostt MEGA SUPER TARE! din nspemii de chefuri ale firmei asta e a doua reusita...frate n-am voce, n-am putere, toate le-am lasat aseara in discoteca AM dansat, am cantat, am ras, am urlat...am plans... dar nu de fericire ci de tristete pentru ca aseara cea mai buna prietena a mea din firma ne-a anuntat ca urmatoarele doua saptamanii sunt ultimele alaturi de noi. Nu pot sa zic ca nu ma bucur pentru ea, merge pe un super post (director HR) ...fata asta chiar merita, dar sunt trista ca pleaca de langa noi
Sa revenim la chef ... Nu pot sa va spun cum am fost la un moment dat ..nu m-am mai distrat de fffff multa vreme asa, drept pentru care am stat pana la ora 2.30 cand dintr-odata am simtit ca ceva nu-i bine cu puiu meu si brusc da brusc m-am ridicat si am plecat...si surpriza...intradevar Raulica era treaz si plangea de mama focului...cand m-a vazut imediat s-a calmat...m-am asezat langa el si dusa am fost...am dormit imbracata pana dimineata la 7...
Azi, pentru ca ieri n-am fost, ne-am dus la nasa...si spre bucuria mea n-am stat decat fffff putin
Acum sunt rupta si drept urmare va urez noapte buna!
PS: Codruta, felicitariiiiii!
Laura, ce tinuta soro?? la blugi am fost ca doar s-a tinut in discoteca
Claudia&Raul (01.04.2004)

mariana tache spune:
Oau! Ce veste minunata! Codruta, felicitari!
. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! In sarcina cu Tudor ti-a fost rau? Daca nu, acum o sa fie fetita; daca da, o sa fie tot baietel. Asta e previziunea mea. Inca o data mii de felicitari! Si sa treaca greturile cat mai repede!
Am o veste pt fetele de la GL: in proportie de 99% venim in GL de revelion! Poate ne vedem!
Laura, "Clubul juniorilor" este un "play-grup" al Danielei in varianta clujana. Stii ca vroiam sa-l duc pe Stefan la o gradi particulara de doua ori/sapt cate 2 ore, doar pt a se juca si a socializa. Ei, mi-a picat fisa (inspirata fiind si de Daniela) sa facem asa ceva la noi acasa. Asa ca ne intalnim fetele de la CJ o data/sapt cu copiii, pe rand, la fiecare acasa. Pana acum am avut 2 intalniri. A fost super; dar mai important- am sesizat progres la a doua intalnire (de ex. Stefan nu a mai batut nici un copil).
Cu cura: tu vrei sa ti disociat pana la Craciun; eu m-am cam lasat pana dupa sarbatori (atunci vreau sa fac si masaj si elecrostimulare)
Daniela, multumesc pt sugestie; nu stiu cum faci, dar tu mereu ai numai idei bune!
Simo, pupici la dragalasii tai si spor la invatat!
O saptamana de vis, tuturor! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

LauraFlo spune:
Neata !
Codruta esti tare ! Inca un bebe ! Super ! Sa ai sarcian usoara !
Clau, vreau si eu asa petrecere ! la noi doar se mananca si se bea ! Eu sunt mereu cea care pleaca prima ! Nu suport sa-i vad bauti pe colegii mei ...asa ca plec ! Anul acesta mergem la sotu...poate acolo sa va dansa ! Sigur se va dansa, nu ca la discoteca cei drept !
Mariana , vii la Galati ? Super ! sigur trebuie sa ne intalnim ! Unde faceti Revelionul ? Si cum de veniti la Galati ?
M-am razgandit cu disociata , am trecut pe supa de varza ... Mi se pare mai simplu ! Eu trebuie s-o tin pana de Craciun ca am multe petreceri oficiale unde trebuyie sa arat bine: petrecerea la sotu la serviciu, logodna sorei mele, petrecerea la mine la firma.... Deja am dat jos 4 kg, poate scad sub 60 ...As vrea eu sa fie asa simplu !
Ai timp sa mi aranjezi si mie o poza cu Daria ? Vreau sa le dau cadou de Craciun .
Hana , felicitari pt prodgresele lui Vladut ! Ne-am uitat ieri pe pozele tale , si Daria a fost foarte nedumerita ca nu apare si "Piti " adica Ciprian.
gata fug la cafea !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Rayuela spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Sa revenim la chef ... Nu pot sa va spun cum am fost la un moment dat ..
ba da ,ba da,spune-ne

Daniela,Mariana, Simo,multumesc pentru sfaturi,mi-ati dat niste idei foarte bune!
Codrutza,felicitari pentru bebic!!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou