sunt disperata

sunt disperata | Autor: Iuliapal

Link direct la acest mesaj

Am primit hotararea judecatoreasca de incredintare spre adoptie si as vrea sa stiu daca poate sa-mi spuna cineva in cat timp pot lua copilul acasa dupa aceasta hotarare. Va multumescc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mai da si tu ceva amanunte ca nu inteleg nimic.
In primul rand mi se pare ceva aiurea in mesajul tau ca nu stiu pe nimeni care sa fi fost intai la tribunal si apoi sa ia copilul, dar recunosc ca nu stiu legea noua. Normal mi se pare sa iei (ai deja) copilul in momentul in care ai aceasta hotarare?!

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

In primul rand felicitari! De acum poti spune: "sunt fericita" nu "sunt disperata". Mi-era frica ca esti inca unul din acele cazuri...care au fost respinsi...in rest habar nu am ce sa zic, si eu credeam ca ccc copilul e la tine, la nivelul asta :))
Bafta multa!

...fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Iuliana, din ce stiu eu, intai se ia copilul pt 3 luni (incredintare in vederea adoptiei) si apoi se deschide procedura de adoptie.
Subscriu la ce a zis Aissa. Nu stiu pe nimeni care sa ia copilul dupa decizia de incredintare (chiar fiind din provincie).

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iuliapal spune:

in 25.11.05 am fost citati la judecatoria ....
" admite cererea pretentei DGA.... - (judet)incredintarea in vederea adoptiei pe perioada de 90 zile a minorului .....
Judecatorul ne spune ca putem lua copilul acasa si pentru o jumatate de ora am fost cei mai fericiti viitori parinti dupa care primim un telefon si n-i se spune ca acea hotarare nu are nici o valabilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Iuliana,
Nu v-au spus de ce nu are valabilitate?
Pt ca asa e normal. Sa vi-l dea ptin incredintare in vederea adoptiei pt 90 zile .
E foarte ciudat. E prima oara cind aud asa ceva.
Bafta multa sa reusesti sa iei puiul acasa repede.

la toata lumea

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cine v-a sunat? Cine contesta o hotarare judecatoreasca si pe ce temei? E ceva ciudat la mijloc.... Cred ca trebuie s alamuresti cu juristii de la DPC, nu ei ti-au depus actiunea? Ei trebuie sa stie exact ce se intampla, vorba Irinei, nu am mai auzit asa ceva.
Mult succes!

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Iulia,mi s-a facut pielea de gaina.Cum se poate asa ceva?
Eu sunt in perioada de 30 de zile de cand naturala a dat declaratie ca renunta la bb.Mai am 13 zile de asteptare.Simt ca ma ia naiba.Poti sa-mi spui si mie ,in cazul tau ,cum a fost pana cand te-au chemat la tribunal pt incredintare?Te roooooooog! Nu mai pot sta fara Emma nici o clipita.Cam cat a durat?Eu vreau ca de sarbatori sa fim trei.Aa..voiam sa-ti spun ca desi lociesc in Craiova de ceva vreme sunt nascuta,crescuta la Buzias.Acolo locuiesc parintii si fratele meu.Iti tin pumnii...si nu ma uita cu raspunsul!

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iuliapal spune:

Draga Corina trebuie sa-ti spun ca totul a mers destul de repede am vazut baietelul ne-am inprietenit foarte repede ne-am placut din prima clipa, si in 3 saptamani am fost chemati la tribunal pentru incredintarea copilului in vederea adoptiei.Am primit si aceasta hartie dar aici ne-am inpotmolit. Judecatorul ne-a spus ca putem lua copilul acasa pe o perioada de 90 zile, si in jumatate de ora s-a schimbat totul.A picat cerul peste noi.Te tin la curent cu tot ce se intamla in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Iulia ,nu mai spui nimic?Nu ai aflat ce s-a intamplat?Poate Mos Nicolae iti va duce o veste de la bebulanu tau.Astept vesti si iti tin pumnii!Doamne ajuta!

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Iulia faptul ca ai hotrarea judecatoreasaca in mana iti da dreptul sa mergi sa iei copilul acasa.
Sper ca deja copilul acasa.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput