Care e idolul tau ??? (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

yes baby ! I was dorit si facut pe bune !!!!!

zi mersi ca nu m-am opus la decretul ala, ca azi nu mai erai pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Da, chiar ma gandeam sa multumesc din inima partidului, retroactiv ...iar tu inseamna ca esti un membru pur sange! Numai ca, de-atata zel, nu a fost prea bine nici pentru tine aici, la inghesuiala... Te-ai dus sa te racoresti putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

da la 4 ani incepusem se beau beri !!!! gambrinus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Moamaaaaaa,ce pleashca dadu peste mineeee....
Imi sosi sfertul de porc,cu soriciul aferent.....
Si ce? Am desfacut si o tamaioasa de Moldova de la fratii nostri de peste Prut.....
si e buuuuuuuun.....
Si soriciul.......ce pacatoasa sint,sintem in post,da'....cine poate sa reziste?
Hai noroc,fratilor! Iaca am sa beau si pt.voi un pahar.....Ce,Narancea? Ti-e pofta?

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

Moamaaaaaa,ce pleashca dadu peste mineeee....
Imi sosi sfertul de porc,cu soriciul aferent.....
Si ce? Am desfacut si o tamaioasa de Moldova de la fratii nostri de peste Prut.....
si e buuuuuuuun.....
Si soriciul.......ce pacatoasa sint,sintem in post,da'....cine poate sa reziste?
Hai noroc,fratilor! Iaca am sa beau si pt.voi un pahar.....Ce,Narancea? Ti-e pofta?

De pomana porcului ai auzit ?

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Si cine era porcul?
Am auzit de ea,da' nu acu' se face......am mai bagat aseara si niste coaste prajite,asa,ca sa fie tacamul complet.....

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

Si cine era porcul?
Am auzit de ea,da' nu acu' se face......am mai bagat aseara si niste coaste prajite,asa,ca sa fie tacamul complet.....

Porkusor cu pene sau scroafa mistreata....... ce conteaza ?
Important era sa profitam si noi de eine kleine sorik...... da sa fie stropit si la noi cu Tamaioasa.......

Ia spune, ce ti-am facut de ne dai la ceas de dimineata pe la nas costitele acelea ?

O saptamana minunata va doresc tuturor, fie ca aveti fie ca nu aveti idoli !!

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Decretzei, shorici, Amann....Mmmmm...dah! Nasoala treaba ca e luni. Si n-am chef de munca. Nu MAI am chef de munca. Vreau sa fiu o intretinuta! Se ofera cineva?

Of of of, cum stau io aici la munca si acasa ma asteapta 10 filme nou-noutze sa le vaz!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robertta spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Decretzei, shorici, Amann....Mmmmm...dah! Nasoala treaba ca e luni. Si n-am chef de munca. Nu MAI am chef de munca. Vreau sa fiu o intretinuta! Se ofera cineva?

Of of of, cum stau io aici la munca si acasa ma asteapta 10 filme nou-noutze sa le vaz!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

trimite si pe la noi filmele alea!

ascult acum holograf, datorita voua.....si e tare fain.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

L-am taiat si noi pe Ghita.
cum care Ghita??? porcul.

treaba grea, gretoasa rau, dar ce bune-s jumarile cu un vin rosu. sa tot dormi dupa.
chef de munca? as!
la carnati inainte..........

Mergi la inceput