Care e idolul tau ??? (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Mai, Darael, dar cine e Popescu asta care le are pe toate?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Am descoperit misterul,e treaba de cifre si o chestie care nu apare la prima vedere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by gabirus

Mai, Darael, dar cine e Popescu asta care le are pe toate?

“Popescu” aista este o adresa a mea (evident, fara sa ma cheme Popescu) de geocities unde pun eu cu manuta mea proprie diverse pozne pentru distractia poporului nebunatic.....

Cat despre globul de cristal, era pe vremuri un subiect despre el – sincer, imi este lene sa caut pe unde se ascunde. Daca sunteti curiosi, si alegeti 2, 3 sau 43 de numere fara sa apasati pe glob, indiferent ce numar alegeti, o sa vedeti ca simbolurile finale sunt aceleasi...... simplu, nu ?

Ce este cool acolo este ca tipul cu siteul are pretentia sa donati 5$ ca sa aflati secretul, adica o banala formula matematica !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Pai nu,simbolurile nu sint aceleasi de fiecare data....
Da....tupeu cu carul,da' nu stiu ce ma face sa cred ca unii chiar dau banii astia,uniii.....care intra intr-o anume categorie!
Uite asa poti face niste bani....

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Darael, suntem de-aceeasi varsta, eu sunt decretel...ca s-a decretat, tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by arinna

Darael, suntem de-aceeasi varsta, eu sunt decretel...ca s-a decretat, tu?

Tinand cont ca eram un copil dorit, iar burtica mamei era deja la o sarcina “prea mare” pt avort atunci cand s-a dat acel decret in 1967, nu ma pot considera “decretel” ....... deci nici macar cu acest lucru nu ma pot lauda in Viata.......

Ce imi mai ramane ?
Sa Ratacesc of course........

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

decretzei si decretzele...

Mergi la inceput

Decretul a fost dat in octombrie 1966...si ce conta burta mamei, putea sa aiba si o zi...nu aveau voie sa faca avort decat cele trecute de 40 de ani si cele cu 4 copii in intretinere...
Cred ca am fost printre primii supusi Deretului...din oct 66 si pana in iulie 67 m-am dezvoltat eu, intrauterin....

Narancea, ce zici, te inscrii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

eu sunt din febr 63 ha haaaaaaaaa nene cind s-a dat decretul eu am votat !!!!!!!!!

Mergi la inceput

Narancea Cel Dorit...

Mergi la inceput