Bebelusi de mai-iunie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 13

anky spune:
Buna fetelor,sper ca a venit si mosul pe la voi,ati fost cuminti cu totii?.In primul rind vreau sa ii felicit pe toti cei care poarta numele de Nicolae,Niculina,Nicoleta,Nicol,Nicolas,Nicolo etc.
Felicitari si bebeilor sarbatoriti astazi.
La noi a venit mosul ieri seara insotit de trei ajutoare(Pit cel negru) se numeste asa, datorita faptului ca coboara cu cadourile prin horn si se murdareste cu cenusa.Puteti sa ii vedeti aici
Mos Nicolae e foarte popular in Olandamult mai popular ca mos Craciun,el vine inca de la mijlocul lunii noiembrie in Olanda,vine cu vaporul din Spania,se instaleaza aici si asteapta scrisorile copiilor,pregateste cadourile pentru copii si sigur, isi trimite ajutoarele sa mai imparta bomboane in magazine,supermarkturi sau chiar si pe strada si asta toata perioada pina in data de 5 pe 6 decembrie dupa care pleaca inapoi in Spania.
Am avut o seara frumoasa alaturi de mosul nostru care ne-a adus o gramada de cadouri.Copiii nu s-au speriat deloc,chiar au fost tare incintati si nerabdatori sa deschida pachetele asa ca, ambalajele zburau pe aici care mai de care,mosul a spus ca e seara copiilor asa ca, nu mai conta daca noi inotam printr-e ambalaje,am avut ce stringe la ele dupa aia.Pe mosulica al nostru puteti sa il vedeti aici
Va doresc o noapte frumoasa si merg si eu la nani caci sint rupta
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

anky spune:
In loc de noapte buna,v-am dat un pahar de sampanie.Da,imi place,nu zic nu, dar e cam tirziu pentru asta.Se vede ca imi e somn rau de tot
Inca o data noapte buna
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

mygirl spune:
Neatza...sunt rupta de somn, de shale, de toate...ca iar a avut Alex program de discoteca. Aseara am tinut-o mai mult treaza, am obosit-o sperand sa doarma mai mult...nimic. Din ora'n ora cel putin treziri de suzeta, luat in brate si eventual tzatza. La 6 am cedat si am aprins lumina, gata cu somnul pana o obosi si atunci o sa ma culc cu ea.
Aseara a venit mosul, la tati cu pijamale, la mine cu o cutie mare de Rafaello(imi plac la nebunie cutiile de metal) si ptr Alex borcanas cu afine.
Loreen, imi pare bine ca ai terminat cu mutatul. Sa traiti fericiti si sanatosi in noua casa! Chiar dc nu e totul asa cum v-ati dorit, cu timpul n-o sa mai vedeti toate "bubele". Spun din experienta. Nimic nu e perfect.
Va pup ca acum nu ma mai lasa sa scriu.
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

loreen spune:
Buna dimineata...
Sigur acuma va desfatati cu cadourile primite de la Mosu'...
Oana mersi,probabil ai dreptate,o sa ma obisnuiesc cu rateurile si o sa mi se para ca acolo trebuie sa fie ...
De dormit si eu am facut nani cam in dunga...azi noapte m-a mancat undeva sa intru in camera la Delia sa vad cum doarme si m-a simtit asa ca inca o ora am facut ssst...ssst cu lapte...iar de dimineata hopa sus de la 6,30...Cum Delia ciuciu somn in cursul zilei pana deseara o sa-mi cada pupilele in gura de somn...
Vad ca sunteti panicate de epidemia de rujeola...eu sincer chiar nu mi-am facut probleme...asa este in fiecare an...anul trecut la Constanta era epidemie de varicela,apoi au fost cam multe cazuri de hepatita virala...Probabil asa a fost mereu insa constientizam asta doar cand avem proprii nostrii copii...
Surorile,citim povesti,calare pe situatie
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

gabitzam spune:
Mesaj de la Beatrice:
Chrisdun - Pai contul cred ca este anulat, nu stiu daca sters, ca asa ar trebui sa se stearga toate mesajele date de mine, in decursul a 3 ani...
Mie imi apare ca acest cont este gresit sau parola incorecta!
Stefania Nicolae - multumim! Alex nu a facut temperatura de la vaccin, in schimb a dormit enorm de mult, a mancat bine de tot cand s-a trezit si a fost tare cumintel... La vaccin a fost foarte cumintel, nu-mi venea a crede, ca nu a plans deloc... Si mai si radea cu doctorita, asa ceva nu se poate... Adica cum! Hm!
Loreen - mai iti apare mesajul verde, ca vazui eu!
Gabitza - dar se vede treaba ca a fost o petrecere reusita si super faina!
Hai noapte buna si sa va aduca mosul numai bunatati...
Si La multi ani, Nicoleta, Nicolae si tuturor celor care isi sarbatoresc si ziua de nastere...

mygirl spune:
Neatza din nou...dupa un somn de o ora vad lumea altfelLa multi ani tuturor celor care sarvbatoresc azi, de Sf. Nicolae si La multi ani pentru ANA MARIA (tzumpiloi)!
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

corni spune:
Loreen,sa fiti sanatosi si sa va bucurati de noul camin.
Waw,am vazut pozele,supeeer,mi-a placut foarte mult cum ati aranjat , cred ca am sa te intreb multe chestii avnd in vedere ca si eu ma voi muta Felicitari ! (ca tot iti place tie verdele)
Ma bucur ca Delia este o mancacioasa.Cat despre curajul tau chiar ii simteam lipsa, cu toate problemele tale esti o curajoasa si reusesti sa insufli si altora starea asta.
Gabitzam,ce eleganti ati fost,si taticul cu bebicul s-au asortat ,imbracati amandoi cu aceeasi culoare. Cred ca a fost frumoasa petrecerea.
Anky, mosul vostru parca era decupat dintr-o carte cu povesti.Deja incep sa simt si eu venirea sarbatorilor vizionand pozele voastre.
Andreea.a, transmite-mi nr. acela de telefon. Si eu am descarcat un program super bun,cartea de telefone 2004, si cauta dupa orice criteriu, ii poti da numai numele si prenumele si iti da nr. telefon , adresa, tot si am gasit acolo 2 nr. de telefon si 2 adrese, t-i le transmit sa vedem daca coincid numerele.
ChrisDun,nu ma mai complic pentru ca in primavara ma mut asa ca mai suport cateva luni si scap.
Eu am canitza de la Nuk, de fapt este biberon cu tortite si cu adaptor.Bine ca mi-ai adus aminte de ea ca nu i-am mai dat de mult din ea. Ce vrei sa-i dai sa bea cu canitza?
corni si bebe (11 May 2005)

loreen spune:
Corni daca pot sa te ajut sa nu patesti ca mine cu meseriasii cu cea mai mare placere...
Anky eu nu reusesc sa vad pozele...
Betriced apare verde aca am schimbat browserul...cu Mozilla nu vroia...asa ca sunt pe explorer...
Cum va spusei i-am dat Deliei ou intreg cu cascaval si unt si putina painica...nu s-a omorat dupa el,a mancat cam jumatate...tot e bine...adevarul este ca l-am facut camn tare si probabil de-aia...Sa vad si la pranz cu salata cum facem...
covorul cu vaci
Surorile,citim povesti,calare pe situatie
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

andreeaatan spune:
Am lipsit nemotivat la urari azi dimineata ca am avut de lucru niste chestii pentru un partener de afaceri al lui barbatu-meu. E bine ca am de lucru ceva, dar e rau ca trebe sa-l taxez numai la jumate pretul, ca, de, branza nu e chiar asa de pe bani... Pai oricati ar fi banii imi iau pudra proteica de ei... de care se tot povesteste si niste chestii speciale pentru gagici...cu fibre, cu vitamine...
Asa ca La multi ani! pentru toti care sarbatoresc de Mos Nicolae. Eu am primit de Mos revista Elle pe decembrie, Thomas o minge cu Tom si Jerry, tati niste ciocolata. Desi am cumparat cadouri relativ scumpe pentru nasi, nu ni s-a intors gestul deloc. La fel pentru socru-meu si soacra-mea, care, e drept, lui Thomas i-au facut cadouri.
De fapt, cred ca e mai bine asa, cine stie ce cadou sub forma de haine vechi de 30 de ani imi faceau, asa ca tot raul spre bine...
ChrisDun-vezi ca ai PM.
Loreen-acum inteleg de ce ai avut asa bataie de cap cu meseriasii-lucrarile pe care le-au facut depasesc cu mult dificultatea medie la finisaje. Bravo, felicitari si sa va bucurati de casa noua. F. frumos la Delia in camera, care Delia arata superbine, se vede ca mananca bine acum.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Margott spune:
de Sf Niculae
Sa fiti sanatosi si sa gasiti cadouri multe in ghetute.
Scriu mai rar, dar va citesc aproape in fiecare zi.
Va mai pun alturi si cativa , caci am inteles ca sfarsitul acesta de an va fi fara zapada. Norosi cei care stau la munte!
Noi suntem bine, maine ii va face dr vaccinul de 6 luni. David nu se omoara cu statul in fundulet, sta cateva secunde si apoi se apleaca in fata, ii place in schimb sa stea pe burta sprijinit de manute. Daca il las pe spate in 2 sec se intoarece pe burta! Gangureste singur, mai ales cand are degetul in gura sau o jucarie.
Mai nou, cand doarme ziua isi trage pledul pe ochi.Il trage pana isi acopera ochii. In schimb noaptea se scola de multe ori, si nu fac altceva decat sa-i dau suzeta. Ciudat este ca adoarme fara ea, dar noaptea o cauta. Ma gandesc ca poate ii este sete?! Chinui copilul daca nu-i dau ceva de baut? Apa nu-i place iar ceaiul imi pare ca se altereaza repede. Voi cum faceti?
Dintisori, nu se arata niciunul la orizont, asa ca mai asteptam...
Ma opresc aici ca s-a sculat gaza.
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro