Bebelusi de mai-iunie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 12

ioanailincam spune:
Hm, ce sa zic, nervii continua! Nu numai ca nu a venit la 7 astfel cum a zis, dar nici acum nu e acasa si a sunat ca intarzie ca nebuna tot n-a plecat. Eu stiu ce inseamna, ca doar o cunosc prea bine, ca tocmai cand te vede ca vrei sa pleci atunci isi aminteste de toate, inclusiv de sarcini pe care nu ti le-a dat, dar, frate, sambata a fost la cumparaturi, duminica dimineata a fost sa puna masa de petrecere, mai da-o-n ma-sa de treaba, ca nu te-ai insurat cu serviciul.
Asa, ma scuzati, dar trebuia sa ma racoresc. De nu i-oi face eu cum a facut sotul unei prietene (in cazul lor ea e maritata cu munca). A avertizat-o ca daca la 22 punct nu e acasa nu-i mai da drumul la usa. O data asa, de 2 ori asa si a treia oara chiar a aplicat de a trebuit femeia sa se duca la maica-sa sa doarma. Iar soacra-mea nici nu este in Bucuresti
.
Am adormit si bursuca, am spalat de mana niste lucrusoare si cam atat. La noi nu vine mosul, nici chiar la asta mica pentru ca nu mai am putere nici sa pun botoseii la usa. Asta e: ii voi da maine jucariile pe care le-am cumparat sambata si cu asta basta.
Va las ca sunt prea deprimata. Ma duc sa ma culc
P.S. Oare Loreen o fi terminat cu mutatul? Iar tu, Elisor, unde esti?
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

pisik 4ever spune:
stefania, nu ma supar deloc. fac si eu gat ca sa fim cool, sa panicam mai ... greu!!! de asta ziceam ca uite,cu febra pe care mi-a facut-o nici macar nu am fost sa ne vada.
ioanailincam, ce... bursuca???
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05

ChrisDun spune:
Meyy, ce nu inteleg eu apropo de contul lui Beatrice: ieri am vrut sa testez daca i l-au sters, si i-am trimis un PM. In mod normal, daca e sters contul, nu trebuia sa imi dea mesaj de eroare? Ceva in genul "Nu poti trimite acest PM", etc?!
Va mai intreb o data? Sigur e sters?
Gabitza, ai primit mesajele mele pe yahoo messenger? Poate ii dai tu de cap, cumva. Ca eu nu prea ma pricep, iar aici pe PM nu putem discuta dintr-astea.
Pisik - foarte frumos pe unde ai fost! Apropo de ce intrebai zilele trecute: nici noi n-avem inca dintisori. Si nici vreun semn ca ar incepe eruptia...
Ioana, nu citisem chiar tot, de-abia azi am vazut ca te bucuri cand mai vezi ca s-a mai scris inca o pagina
Andreeaatan, vreau si eu explicatii despre pudra proteica, pliiiiizzzzz! Multam' mult!
Ruxel, dulcica tare Alex! Ce grijulie e cu sor-sa!
Elly - si Carina suge ce suge din bib si odata o vezi ca se intoarce pe burtica! De parca ar mai putea sa suga in pozitia aia!!
Androix eu stiam ca la targul de la Dalles gasesti globuri de sticla. De fapt, gasesti tot soiul de globuri, si chiar frumusele.
Speranta, mult succes! cum ti-au zis si fetele, trebuie sa rezolvi cu sotul tau, si el cu maica-sa. Tu sa nu ii spui ei nimica. Iti tin pumnii!
Loreen ma bag si eu sa iti fac galerie la mutat!
Corni, nu poti sa le faci o adresa scrisa celor de la bloc? (asociatia de proprietari sau administratia blocului) Sa ii rogi sa iti detalieze cum calculeaza ei intretinerea. La Bucuresti poti face sesizare la Primarie, daca ai dubii cu privire la modul de aplicare a legii, si trimite Primaria controlul peste nesimtiti!
Copilasii vostri fac gargara? A mea cum se plictiseste de bib, cum incepe cu gargariseala, si daca o cert ranjeste toata!
Carinuta mea a halit azi supitza cu morcov. Nu mult, 30 ml, in care am mai pus si cereale cu banana! Laura, vad ca si la tine a mers cu banana
Ce ma distreaza cand ii dau cu lingurita este ca o apuca si o vara fara gres in gurita! Acum eu si ta-su stam cu ochii pe ea, ca el e dreptaci si eu stangace. Si ii facem galerie cu ce manuta sa apuce lingurita!!
Meyyy fetelor, lamuriti-ma si pe mine !!! Am luat de la Nuk niste tetine pentru dupa 6 luni si, stupoare!, nu poate sa traga nimic cu ele!!!! Ii pun lapte in bibe, i-l dau, si in 5 minute de supt nivelul laptelui e tot unde era cand l-am pregatit! Numai daca apas cu degetul pe supapa aceea din mijlocul tetinei vad ca intra bule de aer in bib, altfel face Carina muschi la falcute! Si, in concluzie, nu-i pot da lapticul decat cu Avent-urile 3+.
In fine, altceva mai vroiam sa va intreb: ce canite cu cioc aveti? Sunteti multumite? Eu nu prea stiu de care sa-i cumpar... si am vazut in Cora preturi care variau de la 3 RON la 30 !!!
Ahh, am uitat sa va zic: bebelina mea a cazut din pat (pentru a doua oara in viata ei!). Si de data asta am fost parinti tampiti: cand am pus-o in patut sa ii dam sa manance, ta-su a dat la o parte latura rabatabila a patutului. Eu i-am dat bib si cand n-a mai vrut fata am fugit la bucatarie, uitand complet de celalalt aspect. Apoi ne-am vazut amandoi de treaba, stiind ca fata sta cumintica pana adoarme.... si auzim de-odata buf! Nu pare sa fi patit nimic grav.

loreen spune:
Buna seara...
Da Ioana am terminat cu mutatul...nu am cuvinte sa va spun prin ce-am trecut...in fractiuni de secunda de la agonie la extaz si invers...Clar lucru cred ca am dat in cap cuiva de mi se intampla numai belele...una dupa alta...Nu-mi pun mari sperante in sfestanie,insa vineri am chemat preotul pentru sfintirea casei...
Pana una alta suntem la casa noua...de la intrare privind arata totul foarte nou,insa baia deja are probleme,tavanul s-a impuscat in unele locuri,cealalta baie mai are putin si bubuie...
Copii sunt bine,Bianca isi traieste "agonia" ultimelor saptamani cu colegii pentru ca din semestrul urmator o mut la o scoala din zona...
Delia cum o stiti fara mari progrese...nu avem dinti,cu somnul dezastru...ziua ma refer,in schimb mananca din orice pozitie...Am trecut-o pe mancare normala ca m-am saturat de o mie si-o suta de oale si olicele...Oricum eu nu gatesc gras asa ca e destul de mare sa bage botul in oalele noastre...normal fara porc si afumaturi,fara varza si fasole boabe...Maine are ciorba de salata...sunt curioasa desi bag mana-n foc ca va manca,ca-i place usturoiul...Nu-i mai dau siropuri de nici un fel ca si-a reglat apetitul...
Cu Mosul Nicolae ...ei cam slabut la capitolul asta...i-am luat Biancai dulciuri mai deosebite ca-n fiecare an,iar lui Delia nimic ca si asa nu stie ce-i aia...de la anul incolo...De Craciun am pentru amandoua,insa pentru noi astia mari altadataa...Azi cautamn pentru Bianca cadoul si peste tot in magazine se cantau colinde...A trebuit sa ies ca m-a busit plansul...credeam ca voi fi tare insa se pare ca nu...Pe tata il chema Nicolae si maine in loc sa ma bucur pentru copii mei, va fi o zi tare trista...Da' hai sa nu va stric atmosfera...
La multi ani pentru toti sarbatoritii zilelor trecute...
Fran felicitari pentru dintisori...vad ca luati avand cu eruptia...
Cornelia nu am cuvinte pentru frumusetile vostre...sa traiti o suta de ani fericiti impreuna cu si pentru ingerasii vostrii...
Ruxel imi pare rau ca nu am reusit sa ma uit la tv...dar de la voi am inteles ca a fost minunat...Bravo si felicitari pentru mica vedeta...
Beatriced imi pare rau pentru ce-ai patit...oricum noi suntem alaturi de tine si cand poti te asteptam cu drag...
Elisor unde esti?!
Surorile,citim povesti,calare pe situatie
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

loreen spune:
MAi da nu ma mai joc asa...nu mai am verzatura la nume si nici nu-mi mai apare scrisul verde...
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

gabitzam spune:
Am fost cu Andrei la serbarea de Mos de la tati la servici. Cit a putut el sa priceapa, cred ca i-a placut. Se uita fascinat la baloane, am venit si acasa cu trei baloane. Au fost clowni, marionete, a fost un Mos care le-a dat cadouri. Uitati poze aici .
Cadoul a fost o jucarie de la Fischer-Pice (www.fisher-price.com/us/infanttoys/product.asp?id=17777" target="_blank">asta), dragutica. Sint niste cuburi de fapt, cu tot felul de chestii pe ele. Par sa-i placa si lui Andrei, dar sint cam taricele si Andrei se repede sa le bage in gura. Cred ca o sa i le dau mai tarziu.
Chris, ti-am scris si pe PM, da-mi ID-ul tau de pe Yahoo, sa te adaug in lista. Ca am activata optiunea sa nu primesc mesaje decit de la persoane din lista mea, ca-mi veneau tot felul de mesaje aiurea.
Daca mai e cineva care vrea sa vorbeasca cu mine pe YM, sa-mi trimita pe privat ID-ul.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

loreen spune:
Frumoasa serbare Gabitza...
Cred ca si la mine la servici se va organiza,dar fiind in concediu sunt convinsa ca nu ma va anunta nimeni...c ala noi e obiceiul daca nu esti prezent ...las' pentru la anul...
Eu si acum cand vin sarbatorile imi aduc aminte de Mos Gerila cum era pe vremea lui nea' Nicu cand primeam ciorapi,mentosane,eugenii si pufuleti in ciocolata...la astia din urma nu le pot uita gustul...

andreea.a spune:
Multumesc frumos pt info legat de spate. Am cautat pe google si am gasit un nr al dr Maria Kant, nu stiu daca o mai fi bun, dar o sa incerc sa vad. Corni, daca vrei ti-l dau pe pm. Multam frumos inca o data!
Loreen - ma bucur ca te-ai intros! Mi-ai lipsit!!
Azi am testat jucarii prin magazine. Intentionam sa-i luam jucaria cu volan de la Vtech. Noroc ca i-am dat-o sa se joace cu ea. cand a inceput sa baraie masina, evident a inceput si fi-miu sa planga.. Asa ca am luat un telefon mobil de la K's Kids. Abia astet sa vad maine care ii va fi reactia! Si sa va zic.
M-a lovit somnul rrrau, ca fi-miu a cam avut program artistic azi noapte, iar la ora 8 era fresh.. Si mami nu mai poate.
Va pup! Pe maine!
Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

loreen spune:
Andreea.a
Gata am descoperit unde fugise verzatura mea...aveam alt browser...mergea mai repede,insa pentru verde ce nu fac eu...
Vroiam sa va povestesc cum a facut Delia cand si-a vazut camera...A inceput sa rada in prima faza,fiind totusi putin bagata in ceata ca erau jucariile pe care le vazuse la Bianca in camera...apoi curioasa foc sa vada fiecare coltisor,perdeaua,tapetul,lustra,si mai ales covorul cu vaci...Din privirea si rasul ei am inteles ca i-a placut...si mie
Azi la pranz i-am dat paste,ce-i drept la borcan ca nu mai eram in stare sa fac mancare...peste care am tocat un copanel de pui facut la punga...mai fete nu mai razbeam sa-i bag in gura...adevarul e ca la punga carnea iese frageda rau...Maine dimineata avem ou in program...pana acum nu i-am dat decat in mancare ...sunt curioasa daca-i place....vedem...
La Bianca a venit Mosu'...bine macar ca, copii sunt fericiti si lipsiti de griji...
LA MULTI ANI tuturor celor care-si serbeaza ziua numelui...
LA MULTI ANI pentru Ana Maria...sa fi sanatoasa...