Bebelusi de mai-iunie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 10

mariamunteanu spune:
De vreo 2 luni si mai bine, de fapt pe la sfarsitul alaptarii cand ramasesem cu foarte putin lapte, am dureri mari la sanul drept cu junghiuri in mana dreapta. Inca nu mi-au trecut si stiu ca ar trebui sa merg la ndr. A mai patit cineva asa ceva ?
lamuriti-ma si pe mine de ce va ganditi la vaccin contra rujeolei. Parca era epidemie in tara, a´cesta e motivul ?
Maria

andreeaatan spune:
Epidemie-asa se spune ca e epidemie. Om trai si om vedea.
pisik 4ever-inca un link pentru tine, au repezentanta in Franta. http://www.fiteurope.com .Linkul de dinainte era din Canada, am vazut prea tarziu.
Te omor cu binele, nu-i asa, m-am potolit. Nu mai fac nimic.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Cloreta spune:
Buna dimineata,
Diseara vine Mos Nicolae:))
La noi a venit aseara odata cu tati care venea de la Venetia A primit gogoasha o girafa super haioasa care are agatate de gat doua inele din material si cu ceva care fosneste in ele, e super misto, are o fata vesela. Si un body rosu de catifea cu doi aomeni de zapada. Tati era necajit ca el a vrut sa ia cu "Buon natale" si pe asta scrie " Buone feste"> He, he! E dragut si asta. Pentru mami a adus doar cercei din sticla de Murano, ca imi luase un pandantiv acu' 2 saptamani si i-am zis sa imi aduca cercei la culoare. Evident, a incurcat nuantele dar ce mai conteaza? Si a mai luat si niste cruciulite superbe, viu colorate, pentru cadouri.
Androix, multumesc muuuuuuuult pt carticica
Andreea_a, mergi musai la doctor scumpa ca nu e de gluma cu spatele. Sanatate!
Monu, am fost si eu ieri la targ la romexpo. Se numeste Christmas Bazar si e organizat in scopuri caritabile dupa cate stiu eu. Mie mi-a zis fratele meu care lucreaza la o ambasada si a fost si anul trecut. Am cumparat si eu o gramada de nimicuri dar cel mai tare imi place un covoras de baie pe care cred ca il voi pastra ca loc de joaca pt bebe. E o floare mare in doua nuante de roz si cu galben in mijloc si e destul de mare.
Mi-a zis fratele meu ca dimineata avusesera la Germania parca fier de calcat d-ala profesional cu aburi - dupa cum mia povestit el cred ca era cu presa - la 3 mil. S-au vandut instant.
Si am mai vazut la Ca casete educative pt bebe. nu baby einstein de care spuneau fetele dar cred ca tot ceva in genul ala. Erau 600 000 si am zis ca poate mai lasa la pret dar nu au lasat nici la spartul targului cand dau si gratis produse ca l-am rugat pe frate sa se duca la ei. Asta e!
Gabitza, imi pare rau ca nu ai stiut. Alta data daca aflu ceva intru musai si iti dau mesaj. Adevarul e ca am intrat mai putin de cand e bebe bolnavioara.
Buuun. Bb a mea tot tusitoare este, ma omoara tusea asta dar macar nu mai e in piept asa desi tot haraie cand respira. Nu pot sa ies cu ea niciunde deocamdata. Chiar asa, ieri era plin de bebei la targ si era un balamuc mare, eu nu as iesi cu bb in astfel de locuri unde iti sufla toti in gura.
Ne-a adus si noua doctorita fierul haussman si incepem cu 2 pic/2 ori pe zi si marim in fiecare saptamana pana ajungem la cate 5 pic/2 ori pe zi si asa mergem pana la un an.
Trezit noaptea, doar azi dimineata la patru dar e agitata cu al doilea dintisor, asa ca o iert ca o sa manance friptura si carnati de craciun Eu i-am mai dat cateodata Nurofen la culcare ca sa nu mai aiba dureri peste noapte si a dormit bustean.
Pozele mele

monu spune:
fetelor, eu am aflat de targ de la sora mea care a aflat si ea de la altii. cica se tine in fiecare an.
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Androix spune:
Salutari la fete frumoase!
Eu sunt intr-o dispozitie de zile maaaaaaari! Azi mi-a venit armata rosie, este prima data in viata mea cand anticipez momentul (desi era in creierul noptii) si ma pregatesc cum se cuvine, ca e tare nasol cand te trezesti si anchilozata de mijloc si cu dureri de burta si intr-o balta... Dar, mult mai fericita sunt pentru ca eu desi retin lichide in perioada asta si cantarul arata de obicei cam un kilogram in plus fata de ce am, azi dimineata arata cu un kilogram mai putin! Am inceput sa iau si crom incepand de azi, ca oricum aveam in casa o cutie luata dinainte de a ramane insarcinata, sa vedem ce efecte o avea.
Trebuie sa merg si eu azi sa-i cumpar cadou de mos lui Filip. Cred ca o sa-i iau ghetute, nu de alta dar n-am in ce sa-i pun cadoul de la Mos Craciun
Si la tati se face petrecere de mos pentru copiii angajatilor, dar se face la teatrul Ion Creanga si cred ca va fi omor. Asa ca anul asta noi zicem pas, ca oricum nu stiu ce sa inteleaga fi-miu din toate astea. Cadoul o sa-l primim prin tati anul asta, iar la anul poate mergem si noi sa-l vada pe mos.
Ma duc ca am diverse pe aragaz...
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Cornelia spune:
Buna dimineata ! (incerc de mult sa scriu si eu doua randuri dimineata, dar nu prea mi-a iesit nici azi figura
)
Sa va spalati ghetutele si sa fiti cuminti! Sa vedem daca isi aminteste mosul si de noi sau doar de copii. Mosul meu, putin probabil, cu toate ca noi sarbatorim azi un nr. de ani (13!) de cand suntem impreuna.
Daca vreti sa-i vedeti pe spiridusii lui Mos Craciun , o paralela 2003-2005, uitati aici
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

monu spune:
Ufff! A adormit si matza mea. Binenteles cu perna pe fatza. Am vorbit si cu pedi si ne-a zis ca putem pleca linistiti doar sa avem grija sa o ferim de contactul cu pers bolnave. Nu prea ma incanta raspunsul dar poate si eu sunt exagerata. Nici sa o tin sub un clopot de sticla atunci cand nu este cazul. Noua ne-a zis ca probabil va intra in grupa de vaccinare din ianuarie ca inca sunt in discutii cu cei de la Sanepid. Nici chestia asta nu imi convine. Vrei nu vrei vaccinezi copilul!!! Indiferent de consecinte! In fine!
Mai vedem pana atunci ce-o mai fi!
Despre targ: a fost f frumos, pacat ca nu am stiut din timp ca m-am dus ca prostu fara bani suficienti la mine. Insa ma bucur ca i-am luat sortuletul de plastic. Asa de haioasa e la masa cu chestia aia pe ea! Si nici nu isi mai “hraneste” hainutele de pe ea. Am vazut o multime de chestii si ieftine – pampersi, jucarii, carti, haine pt copii si adulti (de ex turcii aveau blugi) obiecte de decoratiuni interioare f frumoase, bijuterii din argint, o mie si una de chestii. Am avut senzatia ca sunt intr-un bazar (intelesul bun al cuvantului) unde s-au adunat toate tarile lumii (alea care au ambasade pe la noi). Desi era inghesuiala, a fost f interesant si frumos. Si mai interesant era la cap mancaruri dar sincer am stat la distanta ca san nu iau in greutate ca si asa nu prea mai incap in hainele vechi. Desi cam salivam dupa clatitele canadienilor unse cu sirop de artar (nici nu stiu ce gust o avea siropul. E bun?) Dar la anul imi fac de cap si o iau si pe pitica. Se pare ca se tine in fiecare an iar acum nu au fost la prima editie.
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

mygirl spune:
Buna dimineata la pranz, ca eu acum am reusit sa ma dezmeticesc. De cateva nopti e tare maraita, se trezeste din ora'n ora plangand. Macar sa vad si eu o urma de dintisori ca sa ma linistesc.
Cornelia, superbe pozele cu Craciuneii. Sunt niste scumpi amandoi si se iubesc tare mult. Chiar daca acum e mai greu, sa vezi la anul ce bine o sa se inteleaga si o sa se joace impreuna. Ma bucur mult ca esti mai bine cu moralul. Asa si trebuie, ca se apropie sarbatorile si noi avem toate motivele din lume sa ne bucuram.
Andreea_a, arati superbine, felicitari! Si intr-adevar, cu coloana nu-i de glumit, trateaza-te acum sa nu fie probleme mai mari in viitor.
Pisik- m-am relaxat si eu cateva clipe uitandu-ma la pozele facute de tine in minivacanta. Un peisaj superb, visez si eu sa ajung sa vad asa ceva.....
Imi pare rau ca nu am reusit sa o ajut pe Beatrice. Dar sper sa se rezolve problema si administratorii sa o accepte din nou. pana atunci, sper sa ramana alaturi de noi si sa transmita mesaje chiar si asa, indirect.
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Stefania Nicolae spune:
Buna la fete.
Patricia (Fran), Alyssa (Tdi), Isabela (Danelutza - mai unde esti?) si Rares (Maysa), sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si voiosi. Mamici sa va bucurati de puiuti.
Despre noi ne-am mai revenit cu somnul 3 -4 treziri pe noapte eu, ca ia plange in somn, o masa de laptic la 3:30 - 4:00 in care ii pun si cereale ca altfel nu le mai mananca, mancare canci, incerc si 5 combinatii la o masa, ea nu si nu mai nou mananca paine graham unsa cu unt, nu va ganditi ca mananca juma' de paine 3 inghitituri, am incercat sa-i fac poza la dinti, nu se vad prea bine poate reusesc s-o pun, prca are mai putine fitze in cap,a stat chiar 15 min singurica in patut si s-a jucat deci minune, ei cam atat. A si mi-a venit ciclul si evident am dureri de cap, burta si mijloc, sunt super crizata, imi vars nervi pe barbate-miu, gata.
Revin ca nu mai sta bumbuta.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez