Bebelusi de mai-iunie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 9

ioanailincam spune:
Of, mai, chiar ca forumul asta da dependemta. Ca sa nu mai fiu tentata sa ma uit si sa ma duc la culcare mai repede, am citit ce era scris pana pe la ora 20 si AM INCHIS CALCULATORUL.
SI ce credeti? Acum 5 minute l-am deschis sub pretextul ca descarc pozele de la petrecere si evident ca nu am putut sa ma abtin sa nu ma uit la ce s-a mai scris. SI aflu numai lucruri interesante!
Gabitzam - aflasem si eu de targul asta de cadouri, dar am crezut ca e odata cu Kidex pentru ca vazuse colega mea reclama la ambele pe un autobuz. Poate ne spune Monu de unde a aflat si astfel ne interesam daca si cat mai tine.
ChrisDun- dar cum de-ai intrat in week-end? AI trisat? Si nu, nu ma (mai) sperii de mesaje lungi, ca tocmai asta ziceam, ca s-a cam imputinat lumea si evident si mesajele pe aici.
SI vreti sa va mai spun ceva? AM descarcat pozele, dar nici macar nu m-am uitat la ele. Si cred ca sunt frumoase rau - poate apuc sa pun si pe site.
Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

andreeaatan spune:
La multi ani, cu un pic de intarziere, pentru STEFAN (Cornelia), THEODORA ANNA (Sim76), ANTHONY (Olgatarziu)!
Noapte buna!
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

pisik 4ever spune:
monicica, am sa intreb si eu pe aici poate gasesc un produs similar, ca apetit este... mare bucurie pe mine cand spui ca si tie iti era foame spre sfarsitul sarcinii, ca pe mine cine ma vedea imi spunea ca sunt un sac fara fund. ce puteam sa fac, daca imi era foame??? asa, nu ma mai mustra constiinta cand stiu ca nu eram un accident al naturii!!! uite si la andreea, ne pune poze "cica cu coloana" sa ne faca sa ne punem pe regim inainte de craciun!!! rusine!!! nici urma de burtica, mai andreea, sigur asta nu e poza de dinainte de sarcina??? spune ca da, sa dormim si noi linistite!!!
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05

ioanailincam spune:
Ia uitati-va aici!
N-a fost mare lucru de capul petrecerii, ca tot pe mine a cazut supravegherea copilului, iar tati s-a facut clampa, dar au fost si cateva momente dragute.
Mey, e ciudat rau cu targul asta, nici nu apare in programul de targuri pe anul asta la Romexpo. Monu, da amanunte, te rog! Iar cel de cadouri de care ziceam eu e intr-adevar in acelasi timp cu Kidex.
Ada74 - cum e la noua slujba? Si cum e sa lasi bobocul acasa?
Hai va las ca iar s-a facut 12. Sa vezi ce greu o sa-mi fie cand m-o lua asta mica de noua pe la 4 dimineata
.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

pisik 4ever spune:
iata cateva poze frumoase din weekendul trecut dintr-un satulet pitoresc langa antibes, unde mi-am facut de cap trei zile singurica.
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05

fran spune:
MOOOOR de oftica , mi-am pierdut ditamai mesajul.....
Adina- noi nu am schimbat cercelusii inca, tot cu aia sterili e. Nu a facut nici o reactie si mie imi place cum ii vin. Cercelusi mici nu se prea gasesc prin oras, am cautat si eu, adica sunt mici da' au bratul gros. Sa vedem ce facem ca si noi avem 2 perechi da' mai maricei.
Monu- cu vaccinul si stau si ma intreb inca ce sa fac. Cica are totusi si reactie dupa 10 zile, da' si sa faca boala Nasol ca sunt asa mici - pe la 9-10 luni il suportau mai bine.
Da' in alta ordine de idei, ieri am visat ca am intrat pe forum si am vazut un mesaj de la tine in care ziceai ca mai astepti o fetita Zau, m-am uitat cu atentie,asta ziceai in mesaj
In rest ma plangeam de spate, da' povestesc cu alta ocazie.
Noapte buna !
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

nelia spune:
Of, iar am trei zile de chin, lucrez la ziar, numarul din decembrie. O sa fie o nebunie, ca e termenul prea scurt si eu am doar citeva ore disponibile si nici alea suta la suta. Fetele mele sint, in sfirsit bine si sanatoase. Tudora a mincat astazi dovlecel cu galbenus fiert (tare) si brinzica de vaci facuta din lapte praf, o lingurita de iaurt si zeama de lamiie. Nu s-a rupt mincind, dar eu ma declar multumita. Si ieri am mincat prima data cereale mixte (deci si fara gluten) cu ananas, portocala si banana incorporate. Ar fi mincat si lingurita si mina mea si castronelul! Nu s-a mai mofturit, n-a mai scuipat, n-a mai muscat lingurita... a mincat si atit! Vad ca nu a avut inca nici o reactie, sper sa fie si miine la fel, ca eu tot astept.
Na, ca iar s-a trezit Tudora! Va las!
Cornelia, de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

gabitzam spune:
Chris, tu parca ziceai ceva de masurat la pediatru. Pediatra noastra la toate vizitele lunare la cabinet il cintareste, masoara lungimea, circumferinta abdomen, torace, craniu. Se uita si la fontanela si la forma capului, daca nu e turtita intr-o parte sau alta. Se uita la picioruse, la putzulica si ousoare, il asculta cu stetoscopul la plamani si inima, se uita in git si la gingii. Cind era micut ii verifica si reflexele. Acum l-a ridicat de maini de pe spate sa vada daca se tine si se ridica in fundulet. Ce mai, il intoarce pe toate fetzele. Iar lui Andrei chiar ii place, "vorbeste" cu ea .
Azi merg cu Andrei la tati la servici, ca se face serbare de Mos. Se pare ca o sa fie cei de la teatrul Masca, cu clowni si masti. Si o sa primim si un cadoutz. Nu stiu cit o sa-si dea seama puiul de ce o sa se intimple si cit o sa fie atras. Mai mult am eu emotii. Simbata m-am dus in oras sa-mi iau ceva de imbracat, ca in afara de niste blugi nimic nu mai intra pe mine. M-am dus la Eva, ca acolo stiam ca gasesc chestii mai elegantutze si la marimi mari si foarte mari. Eu am intrat la ultima categorie. M-am speriat cind am vazut ce masura imi trebuie acum la haine Mi-am luat un deux-pieces. Cind l-am pus pe mine ma simteam si eu alt om deja
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

andreeaatan spune:
Pisik4 ever-iti trimit un pm cu niste explicatii despre pudra proreica. Nu scriu aici...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

andreea.a spune:
Noi am luat Sambata cadouri pt copii nasilor si pt verisorul meu si.. alte chestii si am cam ramas faliti. Ca lui Andrei ii tot intarzie niste bani. Si, ziceti si voi, tocmai lui fi-miu nu am ce sa-i pun in ghetute diseara!! Ca mami si tati nu cred ca au fost destul de cuminti (mami sigur nu, ca e cam "isterica" in ultimul timp
), asa ca Mosu' cred ca i-a cam taiat de pe lista anul asta.
Oricum, azi o sa mergem sa-i luam ceva lui Eric, ca nu se poate sa ramana cupilu' fara cadou de primul Mos Nicolae.
In alta ordine de idei, voi cred ca aveti ceva cu mine.. Pai incerc si eu sa redevin supla si voi ma luat la misto. Gata, promit ca nu mai zic nimic..
Pisik - Pe bune, am probleme cu coloana. Si am fost sincera, am zis ca am scapat de sunculitele din parti. Nu v-am pacalit mey, doar ca sa ma dau "supla".
Si am uitat sa-ti zic: superbe poze!!!
Gabitzam - distractie maxima diseara!!
Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre