Rate Altex

Rate Altex | Autor: Iubika

Link direct la acest mesaj

Vreau si eu sa`mi cumpar ceva in rate de la Altex dar... nu prea pricep cum stau lucrurile

Poate cineva dintre voi care a trecut prin asta poate sa ma lamureasca si pe mine cu niste raspunsuri.

De exemplu, Altex are contract cu BCR. Deci eu va trebui sa platesc ratele la banca, da? Dar daca vreau sa platesc mai multe rate o data, se poate? Mi`a zis cineva ca in acest caz s`ar putea sa platesc penalizari (?!)

Si cum e cu dobanda, cu DAE si toate alea?

Cum merg lucrurile astea? Ca de pe paginile de web nu prea inteleg mare lucru?!

Multumesc pentru raspunsuri. Sper sa ma luminati voi putin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Eu platesc ratele la Bank Post, probabil ca aceasta este banca sub contract cu Altex in orasul meu. La o cumparatura de 9 milioane, platesc in 2 ani 12,2 milioane. Nu stiu sa calculez dobanda, probabil ca scrie in contract. Rata este fixa si o platesc la banca, pe baza unui extras pe care mi-l trimit ei lunar, cu un card pe care nu-l pot folosi la altceva. Cardul este eliberat de Euroline Retail Service.
Cam asta e. Dezavantajul este ca daca intarzii plata, penalizările sunt de 300.000 lei/zi, deci enorm. Am platit de vreo cateva ori in plus, probabil ca mi se va scurta perioada de rambursare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Ok Lona, multumesc pentru raspuns! M`am mai lamurit putin (cred!).
Penalizarea pentru intarziere este totusi exagerata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Nu este pe zi ci pe luna, deci daca ai depasit scadenta ti se vor adauga 300.000 in plus pentru data urmatoare. Cand platesti urmatoarea rata platesti 300.000+ rata.

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Pe site la Altex scrie ca ratele sunt calculate pentru 60 de luni.
Adica eu nu pot incheia contract decat pe 60 de luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

am si eu o intrebare...la altex se ia credit doar cu buletinul?...adica se mai poate?...ca mi-a spus cineva ca nu se mai da

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristinutza_ale

am si eu o intrebare...la altex se ia credit doar cu buletinul?...adica se mai poate?...ca mi-a spus cineva ca nu se mai da

Pentru tranzactii pana in 40 de milioane, numai cu buletinul.
Scrie pe site

http://www.altex.ro/crediteuroline.php

Mergi la inceput