Educatia sexuala in scoala-cum se face?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Hai mai fetelor, programa ca programa, e teorie, da peste cativa ani ne trezim ca se introduce (oficial) si practica in scoala, gen "atelier" de sexologie...
Tot un lucru normal ni s-ar parea? De ce, pentru ca sa fim in rand cu lumea, nu conteaza daca e bine sau nu?!

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Flavia, nu te supara , dar cred ca exagerezi rau si ajungem iar s-o dam in scabrosenii. Atelier de sexologie...da, da..si sa faca sex in fatza profilor si aia sa-i corecteze, nuu?..hai sa fim seriosi!!!
Nu e nici pe departe scopul acestei discipline si cred ca deja se exagereaza cu presupunerile penibile de dragul unei demonstratii care nu are alte argumente...

Btw, mie homosexualitatea nu mi se pare o deviatie sau ceva anormal, daca vreti discutam si despre asta.

Ioana 17 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by inaioana

quote:

Hai mai fetelor, programa ca programa, e teorie, da peste cativa ani ne trezim ca se introduce (oficial) si practica in scoala, gen "atelier" de sexologie...
Tot un lucru normal ni s-ar parea? De ce, pentru ca sa fim in rand cu lumea, nu conteaza daca e bine sau nu?!

Flavia, nu te supara , dar cred ca exagerezi rau si ajungem iar s-o dam in scabrosenii. Atelier de sexologie...da, da..si sa faca sex in fatza profilor si aia sa-i corecteze, nuu?..hai sa fim seriosi!!!
Nu e nici pe departe scopul acestei discipline si cred ca deja se exagereaza cu presupunerile penibile de dragul unei demonstratii care nu are alte argumente...

Btw, mie homosexualitatea nu mi se pare o deviatie sau ceva anormal, daca vreti discutam si despre asta.

Era o gluma, d-aia era ala.
Sorry dc nu a picat bine cuiva, a fost prima idee care mi-a venit in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ok...nu m-am prins. Drept sa-ti spun sunt cam "in garda" pentru raspunsurile astea "in gluma", mai ales ca subiectul este cu adevarat unul delicat, se pare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

poci sa fac si io o gluma si sa-mi inchipui cum la orele de religie copiii se vor mantui practic? da' asa, sa se ridice la ceruri, cu surle si trambite si-o ceata de injeri

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Inaioana tu sti eu te apreciez pentru ca spui lucrurilor pe nume (si asta o spun la modul serios). Si apreciez in general oamenii care lasa loc si celorlalti sa isi spuna opiniile, chiar daca nu sunt intotdeauna pe placul lor.

Si ca sa revin la subiect, am spus si o repet: eu sunt de acord cu educatia sexuala in scoala. Pentru ca nu toti copiii au parte de asa ceva acasa.
Insa problema nu cred ca este faptul ca se face aceasta educatie in scoli, ci modul in care se face.

Sincer eu nu sunt de acord cu toata programa, nu cred ca are rost sa comentez pe rand punct cu punct, insa cel mai corect mi s-ar parea sa nu se prezinte anumite lucruri ca fiind normale cand nu sunt, ci sa se partreze o anumita neutralitate. Si fiecare, in acord cu educatia care o primeste acasa, sa decida ce si cum e bine.

Din punctul meu de vedere, consider ca suntem oameni si spre deosebire de animale, putem sa ne folosim instinctele sexuale cu cap, sa facem deosebirea ce e bine si ce nu.
Nu sa ne ghidam orbeste dupa principiul "orice imi face placere e ok", pentru ca atunci nu mai controlam noi sexualitatea, ci ne controleaza ea pe noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:

[Nu sa ne ghidam orbeste dupa principiul "orice imi face placere e ok", pentru ca atunci nu mai controlam noi sexualitatea, ci ne controleaza ea pe noi!

Pai Flavia, tocmai aici e problema, ca unii sunt atat de open minded incat le dau creierii pe afara, vorba aia...si de ce nu? de se sa nu ne controleze sexualitatea atata vreme cat ne simtzim bine, nu? adica ce-i rau in asta

In plus, felicitari pentru purtatul copiilor la Gay Pride Parade, e o activitate deosebita sa faci sex pe la spate, sa te iubesti cu persoane de acelasi sex...recomand participarea si la parada celor care fac sex pe masa, apoi la a celor care fac sex in picioare si la paradele celor care sunt mandri ca fac sex in te miri ce poziti, ca doar toti au drepturi nu? De ce sa ramana sexul in dormitor, asa cum se specifica mai devreme, ca acolo ii e locul? Nooo... sa se faca parazi si asa se ridice in slavi sexul, pe strazi ca nu-i asa e bine....

nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

ah, roxana, sa-nteleg ca tu n-ai facut niciodata siecs pe masa sau in picioare?
daca nu, incearca, ti-l recomand cu caldura

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Se poate intelege ca e "pacat" sa faci sex pe masa sau in picioare sau in alt loc decat dormitorul si alta pozitie decat misionarul?

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by adusca

ah, roxana, sa-nteleg ca tu n-ai facut niciodata siecs pe masa sau in picioare?
daca nu, incearca, ti-l recomand cu caldura

fetele de pe DC

adusca, ma omori
eu nu vazusem ca ai scris ca altfel nu mai intrebam...

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hai ma nu fiti rele, o fi facut ea...da nu la Parada!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput