Educatia sexuala in scoala-cum se face?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by adusca

ah, roxana, sa-nteleg ca tu n-ai facut niciodata siecs pe masa sau in picioare?
daca nu, incearca, ti-l recomand cu caldura

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

adusca, asta ai inteles...oh mamma si mai zice xeno ceva de IQ-ul tau bravos...daca am facut sau nu, ma priveste si nu vreau sa ma mandresc la parade cu asta ...

mate, prima parte din semnatura mea iti e dedicata si stai linistita, nu existi in topul meu

nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by adusca

quote:
Originally posted by Jocelyn

Da poti enumera si altele, sa nu zica lumea ca te limitezi la atat

neeeee, ca daca enumar dupa aia o sa va lase gura zoaie (ah, ce poetic m-am exprimat)

fetele de pe DC

eeee, da ce crezi ca noi n-avem curaj?
si asa, poate mai dai idei

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

roxano, da sa te tzuce babusca si nu pune la suflet, o fo' o gluma sa mai destind spiritele
apropos, ce zicea xeno de IQ'ul meu? de bine cred, nu?

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuta spune:

Adusca, trag concluzia ca lipsa educatiei sexuale in scoala nu te-a afectat chiar atat ca lipsa celei religioase. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by mariuta

Adusca, trag concluzia ca lipsa educatiei sexuale in scoala nu te-a afectat chiar atat ca lipsa celei religioase. :-)

is lovita'ntr'o aripa de lipsa educatiei religioase, sufar cumplit, da' fac tot posibilu' sa recuperez acu', mai ales ca s-o deschis pe DC o multime de sobecte....urati'mi spor

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by roxana1974
[br

mate, prima parte din semnatura mea iti e dedicata si stai linistita, nu existi in topul meu

daca si despre fata asta (mate) poti spune ca da prea mult din coate....:(

btw, ai uitat sa pui ghilimele la semnatura ta. E extrasa din ultimul self evaluation, nu?

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Hei, hei..ce naiba faceti aici?
V-a atras Roxana in capcana cu off-topicurile ei si ati pus-o de-o paranghelie? Fiecare face sex cum vrea. Roxana numai in scopuri procreative deci fara oral, anal...etc, restul (care face si de placere) cum doreste! Si daca vreti sa va discutati viatza sexuala, io zic sa o rugati pe Roxana sa deschida un subiect separat pentru a-si satisface curiozitatea!

Va stiam fete serioase, ce naiba!!!!

Ioana 17 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna Enescu spune:

Dom'le, n-am lipsit decat o zi, si ia uite ce veselie am gasit pe-aicea!

Nu ca vreau sa va stric cheful, da' eu m-am trezit in ceata cu programa asta de Educatie Sesuala pentru peste 16 ani. De unde este luata? Dintr-un manual? Sau e data de minister? Sau ce-i cu ea?
Si pentru copii sub 16 ani exista vreo programa? Sau vreo carte?
Ca stiti cum e, cuprinsul este una, da' pe mine ce scrie acolo ma intereseaza.
Ca ce rost are sa ma iau pe-aici la cearta cu oamenii si nici macar sa nu cunosc obiectul muncii (adica al certei).
Deci, poate sa-mi spuna si mie cineva unde pot citi (in detaliu, nu doar cuprinsul) cartea de Educatie Sexuala?

Multam fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

inaioana, vezi ca matale cam intreci masura.

n-ai tu de unde sa stii ce si cum face Roxana, se vedea treaba ca te cam contrazici, nu deloc abordare stiintifica ce faci tu acolo.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Denizel&inaioana sunteti atat de ... departe incat nici n-ati citit mesajele mele on topic asa ca n-aveti cum discuta decat off-topic nu-i asa?

Inaioana, deocamdata vad ca TU faci presupuneri despre cum face lumea de pe-aici sex. N-ai de unde sa stii daca mai exsta cineva in afara de tine care face sex anal si oral, de exemplu. Eu chiar nu sunt curioasa asa ca stai deoparte linistita cu afirmatiile de genul asta, clar?

ME MYSELF AND I

Mergi la inceput