Constanta te saluta! (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

'Neata!
Noi am fost aseara in Orasel, am incercat cateva din masinute, am "cantat" pe langa bradul din fata scenei iar la final abia am reusit sa luam copilul de acolo .
Tatiana cred ca esti ff bucuroasa ca faceti sarbatorile impreuna cu tati al vostru, la cat mai multa impreuna.
Roxana confirmam si venirea lui tati la intalneala.
Cornelia, ai niste "Craciunei" superbi .
O saptamana super!

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Tatianaaaaaaaaaaaa,ce de stii sa faci si noi nu stim?Uite cum sar fetele ?Gospodina??Tot timpul mi-au placut relatiile in care ea ese descurca in bucatarie.
Am o prietena, (sau majoritatea),care daca pun un porumb de vara la fiert le trebuie carte de bucate.Asa ca eu incep.....
Sculati gazde nu dormiti,
Vremea e sa va treziti......

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Ura, avem net!
Vreau sa va multumesc tuturor celor care i-ati dat mesaje de ziua ei Andradei, fie pe forum, fie pe yahoo. de asemenea le multumim celor care au fost alaturi de noi.
Confirmam participarea la intalnire in formatie completa, adica 4 persoane.
O sugestie pentru cadoul copilasilor: un ciorapel din acela rosu decorat plin cu dulciuri de la Kinder. Roxa, majoritatea copiilor mananca Kinder si toate dulciurile lor costa putin peste 100.000.(Bueno, Delice, Pingui, Schnitle, Country, batoanele de cioco si nu in ultimul rand oul)
Narcisa, multumesc inca o data pentru medicamente si pentru dulciuri.

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Vic, vorbeste cu cine vrei si spune-ne precis cate persoane sunteti ca sa trecem in lista, da? de ajutat nu cred ca e nevoie de ceva, daca e problema strigam rapid si rezolvam!
Adina, sugestia ta mi se pare ok. astept si celelalte pareri. cred ca 100.000 de copil ar fi mai mult decat de ajuns....nu? ce ziceti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Tatiana, ma bucur pentru ca-ti vine sotul acasa de sarbatori!
Da-mi pe pm nr tale de tel. Si adresa de mess.
Cornelia, ti-am vazut puiutii in poze. Sunt superbi, nici nu mai ai nevoie de cadouri daca ai asa "Craciunei"

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Apropo la CINE O SA FIE MOSUL,intr-un an de creaciun am angajat o CRACIUNITZA sa le dea cadourile finilor.
Craciunitza avea fustitza si ie cu maneci largi si deschidere pa piept,ca sa poata respira mai bine.Daca ma ajuta Tania cu scanerul o sa pun cateva poze de atunci(2ani).Se poate aranja si pentru 17 decembrie dar ma ofic de numai pot ca nu stiu inca daca pot venii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata !

Noi nu stim sigur daca venim in formatie completa sau doar noi fetele. Lamuresc problema zilele astea . Cred ca e buna ideea cu dulciuri kinder. Despre mos, nu stiu, ce sa zic. Doar ca sper ca Maria sa reziste , ca sigur David se acomodeaza pana atunci.

Tatiana, buna veste! O s aaveti un Craciun de vis (asta pt. ca e primul )

Noi sarbatorim azi 13! ani de cand suntem impreuna, dar e un fel de a zice "sarbatorim", ca mare minune sa mai isi aduca aminte si altcineva . Doar au trecut atatia ani, nu?

Multumesc pt. complimente. Stefan e marisor si tare dragut, dar, nu, nu merge inca. Am mai pus si spiridusii lui Mos Craciun aici

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Edit: voi intre timp i-ati vazut pe Craciunei, dar eu reactionez cu intarziere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Desi sunt supra-aglomerata la munca, intrasem sa verific cum stam cu pregatirile pt petrecere si nu m-am putut abtine si m-am uitat si io la Craciunei!!!!
Cornelia, sunt fooooarte frumosi copii vostri!!! Iar Stefan este de-a dreptul mortal asa coatumat in mosuluica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna,
tatiana ma bucur mult pentru voi,e cel mai frumos cadou pe care il puteati primi
o zi buna

pupici
nunta noastra

Mergi la inceput

Superbi Craciuneii cei mici ,sa va traiasca.
Noi santem putin suparati...de SF.Andrei eu le-am luat copiilor geci si cumnata cea mare le-a cumparat cizmulitele.Erau atat de fericiti copii ca vroiau sa doarma imbracati si incaltati.Dar nu a durat mult,au avut serbarea toamnei la gradi si Andreea a ramas fara cizmulite.Cineva si-a completat garderoba din cuier de la gradi in timp ce acestia erau in clasa la serbare .Doamna educatoare a zis ca nu s-a mai intamplat asa ceva,dar fata a ramas fara cizme si cum sperau la gradii sa le fii luat cineva din gresala si sa le aduca innapoi nu s-a intamplat.Asa ca mami a zis ca o sa-i cumpere ea alte cizme.

Mergi la inceput