Care e parerea voastra despre Avon?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si mie-mi place "Today" mult de tot! Si tine mult, cel putin pe pielea mea! Am mai mirosit si "Tomorrow", si urmatorul, dar parca tot "Today" imi place cel mai mult! E pe gustul meu!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

salut
eu am fost reprezentant avon si pot sa spun ca in afara de crema de miini cu glicerina nu prea luam altceva pentru mine. vad bun, comisionul bun, asa incit era chiar pacat sa nu o fac. cit despre reclama...am spus intotdeauna adevarul despre calitatea lor, poate ca tocmai de aia intotdeauna am avut multi clienti.

referitor la calitate...aici depinde: avon in comparatie cu ce ? cu oriflame ? sint la fel... la fel de proaste sau de bune. in comparatie cu estee lauder (asta a fost doar un exemplu), sint net inferioare, cu siguranta.

cu toate astea, fiecare are un anumit tip de ten. fiecare produs cosmetic are anumite ingrediente. cred ca fiecare dintre noi trebuie sa isi gaseasca singura "formula": lac de unghii avon, rimel estee lauder, crema fata oriflame ...etc.
nu exista produse cosmetice "perfecte" care sa se potriveasca tuturor tipurilor de ten, cum nu exista nici ten perfect.
cum zicea si micalutza si eu am oferit mult timp clientilor mostre, chiar si daca nu cereau. mai mult pentru promovarea produsului..si n-a fost o idee rea.

numai bine si SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristifil spune:

Produse de o calitate oarecum .. indoielnica (sa nu spun mai fin, asa cum o facea altcineva mai devreme), la niste preturi ingrozitor de mari...(raportate la calitate). La preturi similare, daca nu mai mici gasesti produse de la firme consacrate. Vara asta am facut o alergie de la cremele Avon... Pot sa spun ca m-am lecuit definitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

Am mai scris la alt topic despre calitatea cosmeticelor binenteles, parerea mea, de-alungul timpului. am impresia ca toate produsele de la Avon difera f mult de la tara la tara, mai bine spus cele din State sau Canada sunt mult mai bune decat cele din Europa, Europa de S-E. Nu o sa dau niciodata pe o crema Anew sau ceva de genul asta pt varsta si tipul meu de ten 6-700.000 de lei vechi cand pot f bine sa-mi iau o crema profesionala fabricata in Germania la acelasi pret. si exemplele pot continuua. ce mi-a placut si am fost cat de cat multumita au fost produsele din gama Spa-cele cu ulei de masline si namol de la Marea Moarta.(sper sa nu gresesc descrierea).
p.s. decat sa-mi iau o crema de fata de la ei mai bine imi iau Spirulin de la Hofigal.

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

si eu sunt reprezentant avon si cererea de produse e destul de mare,pt ca raportul calitate pret e echitabil.eu folosesc de la avon gelul intim,gelurile senses,crema de fata si lot tonica de la pure porfection care mi se par f bune,crema emolienta de picioare si spray de picioare,deod crema.din parfumurile de la avon imi plac doar pur blanca,surrender,avon extraordinary si true glow.mie mi se pare ca apele de parfum chiar persista,eu vara nu suport sa mi dau cu apa de parfum,ca miroase prea puternic.prefer sprayurile de corp din gama naturals,de cirese.in schimb,eu de gama spa n am fost f multumita,dar am cliente care numai asta isi comanda,pt ca le a facut f bine.//de gustibus non disputandum//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Eu am avut odata un ruj persistent de la Avon si tin minte ca mi-a placut foarte tare. Nu ramineau urme pe cani ca la alte rujuri si chiar mi-as mai lua daca as gasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Pentru mine AVON este firma perfecta.Imi plac toate produsele.Primul produs pe care l-am cumparat a fost cand aveam 12 ani si de atunci numai Avon cumpar.Nu am avut probleme niciodata.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
http://b1.lilypie.com/jbh6p3/.png[/img" target="_blank">varsta lui Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Am incercat foarte multe produse de la Avon, si in final concluzia a fost ...proaste. Din pacate, si nu as vrea sa supar pe nimeni, nu e doar parerea mea. Calitatea lor lasa mult de dorit.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Hmmmm..... Inseamna ca inca nu ati patit-o cu produse de firma mare. Atunci sa vezi deziluzie! Pe linga ca ai dat o caruta de bani, mai dai si bani pe tratamente....

Este imposibil sa se potriveasca orice produs oricui. Evident ca fiecare va gasi atit produse pe placul ei, cit si altele care nu-i vor placea deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

DESPRE produsele avon am o parere fffffff buna
raportul calitate pret exceptional

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput