Care e parerea voastra despre Avon?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micalutza spune:

Eu folosesc produsele de cand au aparut in Romania si dupa o perioada de cumparat am devenit si reprezentant. Sincer vorbind nu toate produsele sunt grozave si nici eu nu sunt multumita de toate, dar in cea mai mare parte sunt bune.
Pentru cine nu stie, inainte de a cumpara un produs poti cere o mostra si astfel poti fi sigur ca nu esti alergic la produsul respectiv. Cred ca e foarte important sa ai un reprezentant bun care sa nu fie interesat doar sa-ti vanda un produs ci si sa stie sa-ti recomande ceea ce ti se potriveste. Iar in cazul in care ai comandat un produs care nu iti place il poti returna reprezentantului de la care l-ai cumparat in termen de 3 luni, in ambalajul original, cu conditia sa nu fi folosit mai mult de 25% din el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalutza spune:

E adevarat ce spune Nane ca lacurile de unghii sunt proaste, dar nu sunt de acord cu celelalte.Rimelul rezistent la apa nu-l dai jos fara demachiantul lui special decat cu tot cu gene. Cat despre masca de par de la Planet SPA(cea cu ulei de masline)nu am intalnit pe nimeni care sa o fi folosit si sa nu fie multumit.Eu de cand a aparut am recomandat-o tuturor si toata lumea a fost de acord ca e super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

gelul intim e singurul produs care il folosesc de la AVON,mai foloseam crema de corp SSS (avea un miros bestial) dar acum i-au schimbat mirosul si nu-mi mai place...

anca &alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by ppisic

perfect wear!
Acum folosesc de la Avon un rimel care e bunicel ( se aseamana calitativ/poate chiar mai bun decat cel de la YSL, numai ca e mult mai ieftin )

glumesti, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Eu folosesc destul de multe produse de la Avon.Dar in ultimul timp nu mai sunt multumita de sampoane si de deo stick. dar in rest sunt multumita, mai ales de perle si rujuri si chiar gelurile de dus.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ce oje luati voi, de se cojesc???
Eu stau cu oja/lacul pe unghii si o saptamina si nu se duce, de se vede ca a crescut unghia... Si spal la vase, si curatenie... etc.
Dar eu am din gama aceea cu cutii albastre (am uitat cum se numeste), care sint un pic mai scumpe decit alea pt. tineret (Color Trend, parca).

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

quote:
Originally posted by clyo

quote:
Originally posted by ppisic

perfect wear!
Acum folosesc de la Avon un rimel care e bunicel ( se aseamana calitativ/poate chiar mai bun decat cel de la YSL, numai ca e mult mai ieftin )

glumesti, nu?

Nu glumesc..poate am ales eu un produs de la YSL care nu mi se potriveste! Dar am un rimel YSL care efectiv nu se observa,nu zic ca nu e rezistent dar si cel de la Avon (nu mai stiu exact cum se cheama, e in tub argintiu si e pt volum) rezista bine si ma dadeam o singura data( e terminat, dar cu urmatoarea ocazie in ro am sa achzitionez inca unul! Cu cel de la ysl trebuie sa insist sa se observe o diferenta!

in schimb demachiantul pt ochi si produsele de intretinere pt gene de la YSL sunt foarte bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu-Cat spune:

Ppisik, dermatograful negru cel mai bun (conform descrierii tale, care corespunde si dorintelor mele) este cel de la SEVENTEEN. La fel si conturul de buze, fardurile de ochi si blushul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avoncosmetice spune:

Mie imi plac produsele Avon, si pentru bugetul meu este chiar foarte bine.
Parerea mea este ca nu sunt de calitate proasta , Ar tr sa stie sa recomande Reprezentantul produsele, altfel vei risca sa aibe efectele pe care le doresti. Si sa nu va ganditi ca de ex. cremele de la Naturals sunt de calitate mai slaba, nu este adevarat. Numai ca ele contin ingrediente active (antirid) in cantitate mai mica decat cele Anew.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Sa-mi dau si eu cu parerea: dintre produsele de intretinere, folosesc cu incredere cremele de fata, si de ochi, mastile si lotiunile tonice. Dintre produsele de machiaj, am un creion pentru ochi care e OK, rujurile de la Color trend merg asa, ca produse de zi cu zi, insa fardurile sunt proaste, cel putin cele pe care le-am avut eu. Pudra - tot slabuta mi-a parut. Am folosit mult timp si sapoane din gama Advanced Technique, pana le-au prostit rau claitativ, si nu mi-au mai placut. Cel mai bun produs, de departe, e crema pentru vergeturi. Eu eram o zebra veritabila asta vara, si de cand folosesc, nu zic ca au disparut, dar in nici un caz nu mai sunt cum erau. Parca s-a uniformizat culoarea pielii. Parfumuri - am avut cateva, toate mi-au placut, acum cel mai mult imi place Today, tine mult, si miroase super, dar e cam dulce, pentru amatoarele de fresh, nu prea merge. Eu sunt mai "siropoasa". Lacul de unghii cel verzui e foasrte bun, daca inainte de aplicare iti stergi unghiile cu acetona.
De la Oroflame am avut un rimel care smulgea genele, si niste stelute de unghii, care agata ca dracu' arfumul Giordani, super, intr-adevar.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput