Care e parerea voastra despre Avon?
Raspunsuri - Pagina 4
teutza spune:
gama clearskin este foarte buna am folosit produsele respective o singura data (am cumparat mai multe produse si le-am consumat) si acum nu mai am nici o problema cu cosurile. nu mai imi pun nici masti, ma spal cu sapun d la clerasil si atat. in rest, imi plac parfumurile dar nu persista, gelurile de dus,spumantele si cremele.rujurile nu prea mi se par ok, insa rimelurile sunt bune.aa si am si o placa de indreptat parul tot de la avon....mi se pare o porcarie, nu va luati asa ceva!![]()
ingerash spune:
mie samponul antimatreata de la Advanced mi-e super bun, daca il schimb ma umplu de matreata asa ca nu imi lipseste niciodata, si lotiunea multi beneficii de la Clearskin m-a scapat de cosuri 
imi mai plac cremele de maini si mastile de fata
cremele de corp in schimb
, tot cele de la Dove is cele mai cele
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
vio_reurean spune:
Mie imi plac gel dusurile si cremele de corp,in rest nu am incercat. Pana acum e ok.
Vio
Yasmin spune:
daca tot suntem la capitolul avon, am si eu o intrebare (daca imi permiti, svety)
aveti idee despre avon ca firma? fetele din afara, ati lucrat pe acolo, aveti cunostinte? am luni un interviu, pt assistent manager si as vrea sa stiu in general cam care sunt conditiile. fiind o firma internationala, presupun ca ar fi cam aceleasi peste tot...
iepumic spune:
Nu sunt cele mai bune produse Avon, dar au unele lucruri bunicele...oricum, sunt mai bune decat Orflm.....oricum, in ultima vreme mi se pare ca au crescut preturile deranjant de mult pentru niste produse pe care de cele mai multe ori nu ai ocazia sa le testezi si pot fi teapa. Ultimul rimel de la ei mi se pare foarte bun, pacat ca nu e si in varianta waterproof.
PPsic, care e rimelul ala care seamana cu YSL??? poti sa te uiti sa vezi cum se numeste???? (eventual imi trimiti pe p.m. ca sa nu facem reclama)?????
In principiu, eu prefer sa folosesc produse pe care le pot testa, in special parfumurile, un singur parfum s-a intamplat sa mi se potriveasca fara sa il testez (l-am primit) si, culmea, am ramas fidela lui...dar de la Avon nu as cumpara.
Celor cu pielea mixta le recomanda Happyderm...mai ales cel in tubulet, nu in cutiuta (asta e pt. piele normala si cam ingrasa pielea).
Totusi, celor care nu au f. multi bani dar sunt nemultumite de Avon: incercati- la capitolul produse pentru ingrijire personala (lotiuni de corp, creme de fata etc.)- produse romanesti si chiar de la Plafar...sunt excelente si nu sunt scumpe!!! gelul pt gomaj facial de la Elmiplant este un deliciu si e f. eficient.
Iepumic 
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.quote:
Originally posted by Siminaf
astfel incit de multe ori ea, ca stilista, era obligata sa foloseasca din produsele ei (nu spun firma, ca e reclama), ca sa nu li se scurga prezentatoarelor pe fata, sub caldura reflectoarelor.
m-ai facut curioasa.cred ca poti sa scrii linistita ce firma e; doar se discuta atat despre cosmetice si niciodata nu a fost problema ca s-a pomenit numele firmei,fara el nu ar avea rost discutia.
nici eu nu am o parere buna despre l'oreal(cel putin cel din Ro), imi plac doar 2 masti de par de la ei.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
YSL. Sper ca tin bine minte.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Nane spune:
Aoleo, ce proaste sunt!!!

rimelul nu sta pe gene, oja nu se usuca si se ciojeste dupa 1-2 zile, rujul e de spanac, masca de par de kko....ORIBILE!!! ![]()
![]()
singurul produs pe care-l mai folosesc este gelul de dus skin-so-soft.
Nane 
katty spune:
Si eu sunt multumita de gelurile de dus Senses, si de Gelul Delicate, de spumantele de baie (ptr. adulti si copii), si mi-am luat masca ptr calcaie cu levantica si crema emolienta ptr. picioare si am fost multumita! De sampoane nu prea!
Catalina & Andrei(3ani)
Deanny spune:
Eu sunt multumita de ojele pentru manechiura french - cea rozalie si cea alba, dar si de lacul simplu. Nu sunt excelente, dar merge...![]()