Bebelusi de martie - aprilie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 8

alessia105 spune:
uitai link-ul ...batranetea asta
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63222&whichpage=2
Daria pe unde sunteti ca de vreo 3 zile ma gandesc la voi si voi pe nicaieri...nici pe Yahoo! ..nici pe forum ...sper din suflet ca sunteti bine ...imi e tare tare dor de voi
Ariadnabr sa va traisca minunea Sonia
si sa va bucurati de ea ..va pupacim si ne gandim la voi sper sa reveniti cu vesti noi si frumoase despre voi
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

ninocikap spune:
Alessia am citit declaratia ta.. doamne esti de o energie, o bunatate debordanta, si atat de plina de dragoste ca aproape ma sperii de fiecare data... nici nu stii ce rau mi-a parut ca nu te-am putut ajuta cu poza din ziar.. ca nu l-am avut... dar sper ca ai rezolvat totusi, intr-un fel...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

alessia105 spune:
Pai daca va iubesc ...asa is eu ...cand iubesc trebuie sa arat si sa stie toata lumea nu pot sa ma abtin ...cred ca mi se trage din copilarie ptr ca am fost crescuta cu ffffff multa dragoste de Ingerul meu iubit ..bunica mea
..al meu sot e disperat( e si o fire mai retrasa si inchisa) de cat il pup si ii arat....mesaje ..sms-uri ....e-cards...cand ne-am cunoscut (pe net) l-am averitzat ca sunt asa si el acrezut ca sunt dor vorbe ..cand a vazut originalul
...mi-a zis odata ca nu credea ca exista cineva mai "nebun de iubire "ca mine
...si pupacioasa cl. 1 Lux ..de asta imi si spune "hotomanca de pupici "( kuss boef)
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

adseana spune:
DAr unde sunteti toate azi?
Alexandra doarme si eu ma plictisesc, nu am cu cine vorbi...ca al meu sot e inca la serviciu Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

ninocikap spune:
Adseana uite acum l-am adormit si eu pe Alex... dupa ce miercuri seara am incercat metoda lasat singur sa adoarma si nu a mers absolut deloc, doamne ce a mai urlat... de ieri il pun in patut si adoarme acolo dar sa nu va inchipuiti ca singurel..., nuuuuuuu sta mami cu el si ii canta si il mangaie pana adoarme... respectiv azi dimineatza am sta langa vreo 40 minute, dar a adormit pana al urma.. sper ca de aici urmatorul pasa sa fie adormitul singurel... cred ca am gasit ce sa ii cer mosului, nu....[:)))]
nici al meu sot nu e acasa, a terminat serviciul, dar s-a dus la un fotbal cu colegii.... offf...
Poze
Varsta Alex

dariaevelin spune:
Salutare! La multi ani Andrei si Andree! La multe lunisoare sarbatoritilor de zilele acestea!
La noi s-au adunat atatea...incat parca nu mai avem timp de nimik. Asta-i de rau,ca aproape am intrat in panica si...in starea asta nu prea mai pot face nik.
Marti sau miercuri,cel tarziu, e gata firma. Site-ul(si aici e pb cea mare) ne luptam sa-l treminam pe luni. E extrem de mult de lucru. Ni-l definitiveaza un prieten,dar lucru brut...il facem noi(numai pentru o parte a trebuit sa fac intr-un program de grafica 400 de foto cu imprimeuri pe hainuta). Adica io mai mult,ca Mircea-i la lucru pana tarziu.
Bebe e bine.Au venit rezultatele analizelor. Si,bineintele, ca ametitii aia nu le-au facut complete,asa ca,alta recoltare(acasa),alta asteptare .
Ieri, am impodobit casa de sarbatori. Bradul il vom face inainte de ajun,dar pana atunci...casa respira sarbatoare si fredoneaza colinde.
A! Ceva dragut...Brien a descoperit poate sa ceara diverse lucruri. Inchide si deschide palma cand vrea papa,in brate,sau sa ajunga la ceva.
Pe fuga am citit ce-ati scris. Am vazut pozele cu Alexandra. Fericita pe olita si frumoasa foc! Tare,tare bine seamana cu tata.
Rares e absolut bestial! Andruzza,ai de ce sa fii mandra!
Sa nu va suparati ca nu va raspund fiecareia in parte.
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi

ninocikap spune:
Daria in sfarsit mai aflam cate ceva despre voi.. ma bucur ca sunteti bine... si va tin pumnii sa terminati repede si bine...
Poze
Varsta Alex

ninocikap spune:
Banc, ca ma plictisesc...
Un balbait si cu inca un tip, mergeau pe strada. La un moment dat balbaitul zice:
-Uuuuuiiittte oo ott oot o tipa misto ! Celalalt ofticat:
-Ba, pana spui tu trece baba cu colacii !
-Immmii parrrrer er rau ! Mai merg ei ce merg si iar incepe balbaitul:
-Uiitttte ooo tippa misssto !
-Unde ?
-Ddddda acaccumm coltttull.
-Ba, pana spui tu imi creste barba. Data viitoare sa arati cu degetul. Mai merg ei putin si balbaitul incepe iar:
-Uuuiiitt...
-Bine, bine, am vazut !
-Attuncci dec decc de ce ai calcccat in el ?
Poze
Varsta Alex

ninocikap spune:
Adseana unde esti... ziceai ca te plictisesti? ori s-a trezit Alexandra?
uite inca unul
Capitanul unei corabii, balbait de felul lui, urmarind in zare cu binoclul:
-Re...re....repede, om la apa!
Sar marinarii in mare si-l scot pe unul in ultimul moment. A doua zi:
-Re...re.....re......repede, om la apa!
Iar sar toti marinarii si scot pe unul gata sa se inece. A treia zi:
-Re.....re.....re....
Sar toti marinarii in apa iar capitanul:
-Re....rechini!
Poze
Varsta Alex

an-k spune:
Adriana, nino, tari bancurile mai putin ala cu rechinii, brrr..
se vede ca-i inceput de weekwnd, nu prea-i inghesuiala pe-aici, a venit si Hugo de la servici, vom petrece o vineri seara in familie la televizor, va fii un film ci J Lo, sa vedem... ca reclama "suna" bine
va pupik
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada