Bebelusi de martie - aprilie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 7

adseana spune:
Andruzza thx!...numai asa sta pe olita, imbracata, deocamdata, daca o dezbrac...face scandal
...oricum mai avem timp, dar am primit cadou olita si am zis sa incerc si eu
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

rp spune:
LA MULTI ANI! Sonia, Benny si Rada, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)

caramella spune:
ADRIANA mi-a placut bancul
ADSEANA ,pai se poate sa plecati fara Alex in Ungaria,de aia era ea asa de suparata
Ce mai faceti Daria si OANA?
EELINIA nu stiu ce vom face cu crizele de isterie,si pe Alicia o apuca cate
odata si se arcuieste pe spate ,ea deocamdata atat stie,dar mai incolo ...M-a vazut cu telecomanda in mana ,si pentru ca nu am vrut sa i-o dau asa a facut.Pana la urma i-am dat-o ,dar ce i-mi face la televizor,i-mi schimba programele,odata nu stiu cum a nimerit dar l-a programat sa se stinga.

ellinia spune:
Caramella, eu am gasit o telecomanda mai veche si o tin mereu langa cea de la televizor - sub perna. Si daca se nimereste sa o vada o scot repede pe cea veche si ma fac ca o butonez si incerc sa opun rezistenta dar pana la urma cedez ...
si i-o dau! De cate ori a izbit-o pe cea buna de pamant, sau isi da chiar lui, fara sa vrea, cate una in cap, sau o roade. Cred ca toti copiii sunt innebuniti dupa telecomanda.
Aici ninge de dimineata in continuu! Maine poate mergem iar la sanius. Si bem apoi vin fiert! Hm, de abia astept! Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

andira spune:
Ellinia - si Irina e innebunita cand vede telecomanda, eu o folosesc ca momeala pt deplasari. Adica i-o pun in fata si o tot mut cate putin ca sa se deplaseze Irinuca de-a busilea prin pat. Ca e o scumpa cand isi balangane funduletul, gata de trap, cu o fata concentrata, de nu mai vede stanga-dreapta altceva in afara telecomenzii.
Mamacita - imi imaginez cat de dulce e Alexut, cand face drepti. Te topeste toata, imi imaginez
Si eu la inceput imi tot puneam problema cat ar fi bine sa manance la o masa, ca gramaj. Si am tot intrebat-o pe dr pediatra, la diferite varste, si mi-a zis de fiecare acelasi lucru: "cat vrea ea". Atunci am lasat-o asa, desi si eu imi mai faceam probleme ca nu mananca destul.
Dar a luat foarte bine in greutate, in ritmul ei, si in continuare e grasuna.
Asa ca eu as zice nu sa il tii pe Alexut o zi numai pe lapte, ci sa-l lasi in continuare cum vrea el cu solidele. Cred ca incet-incet se va obisnui, si iti va da el de veste cand sa maresti cantitatea de mancarica.
Iar cu Fenobarbitalul, aici nu ma incumet cu sfaturi, in mod cert stii mai multe decat mine.
Adseana - am vazut pozele, mie-mi place cea in care sta cu rotile in sus, ai zis tu ca e pozitia preferata
Ce frumos ati petrecut ieri!
Noi mai avem pana acolo, dar din alt motiv.
Imi pare rau de concertul de seara, speram sa revina fetita cu 10 ore dormite
Aa, sa va mai spun ce mi-a zis dr pediatru ieri, legat de rujeola.
Cum citisem si eu in link-urile de la Rrox (, multumim, foarte utile), mi-a spus intr-adevar sa evit aglomeratia, pt ca sub 2 ani fac forme urate, cu complicatii. Apropo de decizia MS de a vaccina tot ce prind ei peste 7 luni, mi-a spus ca sub 9 luni se vaccineaza de pomana, pt ca vaccinul nu prinde.
De evitat copiii care nu au facut vaccinul. Mi-a spus ca daca au insa vaccinul facut, nu e nici o problema.
Eu eram nitel ingrijorata si pt mine, pt ca in primul trim de sarcina da, in proportie de 50%, malformatii. Dar eu am facut in copilarie rujeola, deci e totul ok.
Hai ca v-am capiat.
Irina, piticul meu drag

andira spune:
Zuzule - sa stii ca te trecem "absent nemotivat"!!
Vino si mai spune-ne ce face Bubu
Ariadna - tu mai ai putin si ramai corijenta Pe unde umbli? Vrem sa vedem fetita frumoasa la 9 luni!! pupam si pitic Sonia!
Si mai strigam Pastraviorul la catalog, desi stiu ca munceste...
Irina, piticul meu drag

adrianafedorca spune:
tocmai l-am pus pe olita , a inceput el s aplanga dar m-am jucat cu el si a uitat , si a facut si un pic de pishu...uraaa, suntem pe drumul cel bun
Adriana si
Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62378 br / " target="_blank">AJUTATI-O PE ALINUTZA SA VADA

adseana spune:
Caramella scuze pt ieri, LA MULTI ANI ALICIA! Si asa e, asa ne-am gandit si noi, e o forma de a ne pedepsi ca pe ea nu am dus-o, dar inca nu e trecuta in pasaport..urmeaza, pentru ca, de Rev, vrem sa mergem la nasi, care stau in Ungaria...
Si la noi telecomanda e una din "jucariile" preferate, alaturi de cutia de servetele umede, cutia de pasta Petrini, flacoane de apa minerala, lingurite, farfurioare de plastic si alte cele...
Andira thx .
Irinei, lui bb cu nasuc mic si tie, bineinteles!Aveti grija de voi!
Adriana felicitari!Noi tot la faza cu statul imbracate suntem..Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

alessia105 spune:
Buna fetele mele dragi ...
Multumim mult ptr urari va pupacim pe toate si VA IUBIM ...eu pe ziua de astazi v-am facut o declaratie de dragoste publica..ca va iubesc multtttttttttt
....va pupacesc si revin mai tarziu ca e casa pe dos ...ca dee lasai pe papa cu copilu si totu e cu fundul in sus
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi