Bebelusi de martie - aprilie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 3

adrianafedorca spune:
LA MULTI ANI!!!Alicia Adriana si
Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea

caramella spune:
Ne-am luat cu alte alea si am uitat ce e mai important ,sa multumim tuturor celor care ne-au urat La Multi Ani.nu numesc pt .ca sunteti multe si sa nu omit pe cineva.
Da ANDRRUZZA mananca mamaliga ,pentru a doua oara,azi a mancat tot,[rima oara nu s-a omorat.Saptamana asta meniul ei a fost cam ca si al nostru cu mici diferente.Alaltaieri a papat pilaf de orez cu peste fiert,ieri spanac cu galbenus ,iar azi in premiera creier cu piure de cartofi,si i-a placut.
Alicia sta in scaun si tipa cat poate mama ,ca nu o bag in seama.Asa ca va las,pentru moment.

rrox3 spune:
Uff..., minte imprastiata...
La multi anisori minunati Alicia!!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

gegea spune:
Buna seara, fetelor!
Dimineata a venit pediatra si daria a primit-o cu mare veselie. I-a ras, s-a jucat cu stetoscopul, a cam marait cand i l-a luat, s-a laudat ca poate sta in picioruse daca se tine de patutz si cam atat. Alimentata bine, dezvoltata bine, 80 cm, 10.100 grame, per ansamblu totul e bine...
Astazi, printzesa nu a dormit decat vreo jumatate de ora...TOATA ZIUA...E adevarat ca de la 17,30 a fost un chin maaaaare. Am pus-o un pic la tzitzi si a adormit, am lasat-o vreo 10 minute si am inceput s-o necajim. O strigam, o gadileam, o pupaceam (da, stiu ca suntem sadici, dar mie mi-a ajuns... nu mai rezist sa-mi vad copilul in aceeasi barca cu pensionarii, adica suferind de insomnie), dar surpriza... Gagalicea deschidea ochii, se uita la noi si pica rupta la loc. N-o deranjam cu ABSOLUT NIMIC, dar pana la urma am reusit s-o tinem treaza pana la 20,30 cand a adormit cat ai zice peste, iar acum doarme ca un ingeras, pupa-o-ar mama pe ea...
Speram sa uitam de petrecerile in pijama date pana noaptea trecuta...
Eu i-am dat Ca Dariei la 2, 4 si la 6 luni, cate 10 zile, iar in a 5a zi, i-am facut D2 injectabil. la recomandarea pediatrei si a medicului de familie.
O zi de-a noastra arata cam asa:
ora de trezire: laptic (suge cat are ea chef)
ora 10/11: masa de fructe dupa reteta dannei
ora 14/15: masa de legume cu carnita 2 zile, iar in urmatoarea galbenus sau ficatel
ora !8/19: branzica cu morcov crud plus mar sau branzica cu cereale
Iar intre toate mesele astea, papa laptic.
Geani si Daria (03.04.05)

caramella spune:
Multumim frumos din nou,pentru urari.
ADRIANA chiar ca wow,310 ml nu a baut niciodata Alicia,o data a baut 200,in rest bea cam 130-160ml,putin.Mai mananca cereale cu lapte,branzica si ii pun unt sau smantana in mancarea cu legume.
MAMACITA mersi,am gasit si eu despre artrogripoza in engleza,dar nu cunosc limba chiar asa de bine.Am gasit ceva dar nu dadea prea multe detalii.Am inteles ca e de mai multe feluri,diagnosticul la pus nu stiu ce mare profesor la care merge de vre-o 3 luni.I-mi pare tare rau de ea.La ea sunt afectate membrele superioare si cele inferioare,dar daca a inceput tratamentul de cadd a nascut-o oare pana unde duce ameliorarea,va putea sa duca o viata normala .sa mearga?

Dantje spune:
Buna mamici
Rrox multam de sfaturi,am fost la cel de-al doilea medic de familie,care foarte relaxata mi-a spus ca e de la apa,sa nu mai folosesc sapun si nici alte cele,ci doar sa folosesc o crema grasa...deci ma intreb daca m-as duce si la al treilea ce-mi fa spune...sunt intr-o ceata groasa .Dupa ce m-a speriat bine primul...acum chiar nu stiu ce sa mai fac.
Zuzu e o firma din Cluj care face transport Cj-Budapesta aeroport,daca vrei amanunte da un semn ca am toate datele.Bafta multa.
La multi ani sarbatoritilor,sanatate multa si numai bucurii.
Dantje & Martijn

Iuliana Sara spune:
La multi ani!!!!ALICIA si SYLVIA!
Noi am lipsit ceva timp!! Acum o luna Sara a avut un mic guturai pe care l-a trecut cu bine!!! La masuratorile de la 8 luni am avut : 9.700Kg si 71 cm! Avem 4 dintisori cei 2 centrali de jos , cei 2 incisivi laterali de sus, carew au dat fara sa ne dea dureri prea mari!!! Acum ne supara tare rau incisivii centrali de sus, unul chiar a inceput sa se vada!! Pupici dulci la toti BB-ii!!!!
Iuliana & Sara (n 22martie 2005)

adrianafedorca spune:
hai ca scriu numai prostii...am scris ca cezar are 75 cm, am gresit, are 78 cm Adriana si
Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea

caramella spune:
Puiul meu nu doarme nici acum.Am pus-o in pat la10 si am crezut ca doarme ,cand ma duc in camera ea se juca in liniste.Acum e in brate si ma trage de pantaloni.Mai incercam dupa 10 minute de joaca.
Azi am fost trista,aveam si eu o vecina cu care ma intelegeam bine,in rest numai pensionari in blocul asta si aflu ca a plecat cu copilul la maica-sa caci sotul are amanta.Binenteles ca il stiu si pe el doar ne vizitam,dar nu a-si fii crezut ca e capabil de asa ceva.Ei sunt casatoriti de 15 ani si au 2 copii.Au o fata de 13 ani care e hanticapata in carucior ,nu merge si un baiat de3ani simpatic si nazdravan(poate mai stiti ca am povestit de el).N-eam imprietenit acum 2 ani ,noi ne-am mutat aici cam de 3 ani.I-mi pare foarte rau de ea,e o fata buna si nu merita asta.Este si o buna gospodina ,face niste mancaruri,mai ales cand eram gravida tot timpul imi trimitea bunatati.
Eu totusi sper sa se impace dar nu stiu sincer.Cica si-a gasit amanta pe net ,e din Constanta si are si ea un copil,nu degeaba pleca el asa de des in delegatii.Ce ti-e si cu barbatii astia.
POATE v-am plictisit cu barfele mele,dar cui sa spun daca nu voua prietenelor mele virtuale.
Ma duc sa o culc pe Alicia ...

caramella spune:
Hopa am si eu o steluta,puteam sa am mai multe daca nu eram lenesa.
IULIANA SARA bine ai revenit.
ADRIANA sa-ti traiasca lunganul