Bebelusi de martie - aprilie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 4

ligia13 spune:
gata, s-a terminat si ziua de 1 dec, a doua zi de nealaptat si inca sunt in viatza. Sanii ma dor, dar nu tare, nu's tari si nu am nosuli, sper sa scap. Am luat 3 aspirine azi si am baut vre-un litru de ceai de salvie!
mamacita, sa sti ca si Radu maninca fasole verde si mazare cam de la 6 luni! Aveam reticentze in ai da, cand mi-a spus prietena mea care locuiste in USA acum ca la ei se recomanda. Uiote, mi-a dat un site cu mincare pentru bebelusi, cica de unde se insipra ea. Si ma mai inspir si eu!
http://www.gerber.com/prodcat?catid=508
Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

ligia13 spune:
Uff, m-as baga in pat ca pic de somn, dar am reusit sa ma deranjez la stomac si acum fac naveta la baie.
Sper sa-mi treaca! Maine merg la serviciu!
Revenind la discutia cu mancarea, eu stiu ca ou trebuie sa manance de 2 ori pe saptamana, si in rest carnitza, de pui, curcan sau vitel.
Radu momenta maninca numai pui deocamdata, eu cumpar proaspat si il congelez bucati mici. Pana acum a mincat cam 1 linguritza de carne in piureul de legume. Dar acum ca s-a obisnuit cu carnea ii voi mari portia, la 40 grame, atat stiu eu ca trebuie dat pe zi. La Radu inca laptele este baza alimentatie si asha il voi tine pana pe la 10 luni. Ii merge f bine si nu ma grabesc sa-i bag mai mult de 2 mese de solide pe zi!
Astazi a primit de la nasha lui un costum de Mos Craciun. De fapt e o salopeta rosie si flece si o caciula de mos si o cizma pentru cadouri! Asha o sa-l imbrac la petrecerea de Craciun de la firma sotzului! Abia astept!
Gata, fug in pat, ca parca s-a potolit burta!
Poze cu noi

gegea spune:
Fetelor,
Vreau si eu sa ma laud nitel... DARIA DOARME de trosneste si patutzul sub ea.
Oare asta sa fie solutia? Sa n-o mai las sa doarma atat in timpul zilei? Pai daca functioneaza, de ce nu?
Na, ca eu pun intrebarile si tot eu raspund.
Geani si Daria

ligia13 spune:
Bravo Daria! Somn usor! gegea fugi si tu la nani, profita!
Noi vrem sa ne laudam cu 0 dintzi. Stiu ca se facea o "lista" cu dintzosii! Nu contati pe noi!.
Poze cu noi

ninocikap spune:
La multi ani!!!! pentru Sonia Mara - Ariadnabr, Bernhard - Alessia 105, Rada Valentina - Carmissis.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

adrianafedorca spune:
Sonia Mara La Multi Ani !
Benny] La Multi Ani !
Rada Valentina La Multi Ani !
Adriana si
Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea

adrianafedorca spune:
neata fetelor ,
ziceam si eu ca doarme cezarica pana la pranz dar nu vrea si pace...cred ca si daca bea o galeata de lapte tot la 5 dimineata se trezeste, bine ca nu s-a mai trezit la 2...sper sa treaca repede de faza asta ca eu sunt zombie , faza mai nasoala e ca se trezeste la 5 papa si nu vrea sa mai doarma, incepe si vorbeste si ne striga si daca nu-l bagam in seama plange, in seara asta vreau sa-l mut in sufragerie , ma gandesc ca daca nu ne mai vede cand se trezeste poate se culca la loc.... Adriana si
Cezar,minunea mea

andira spune:
Sonia, Benny, Rada - La Multi Ani!!
Mamacita - iaca meniul actualizat:
- ii introduc smantana, unt, rosie, spanac, ficat de pui, fasole verde; a zis sa mai astept cu mazarea
- ceapa fiarta in mancarica, orez fiert cu legume
- in continuare fierb carnita separat de legume
- portocala, gref, mandarina; eu nu i le diluez cu apa, si vad ca nu a avut probleme; vezi si tu, stie Rrox ce zice
- in continuare Ca 10 zile pe luna, daca nu mai gasesc Ca gluconic mi-a zis sa-i dau Ca natural. Sa vad unde-l gasesc.
Cam atat. Daca imi mai aduc aminte de ceva, iti spun.
Pupam grasunelul
Iar Irina are la 7 1/2 luni 9,2 kg si 74 cm.
E grasuna, are niste copanele... Si deja ma cam rupe, cand ii dau laptic seara si dimineata nici nu o mai pun pe umar, ci o pun direct in fundulet si o bat pe spate.
Revin mai tarziu.
Irina, piticul meu drag

andrruzza spune:
La multi ani Sonia, Benny, Rada !!
fetelor, aseara a adormit putin dupa ora 21, s-a trezit la 2 a papat nitel, s-a jucat in patutz pe intuneric pana la 3 si s-a culcatPana la 9:30. Dupa o noapte nedormita, s-a gandit ca e cazul sa faca nani. Sper sa repetam figura si diseara!
Va
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

adrianafedorca spune:
ca tot vorbeati de cadoruri de craciun...am gasit un banc pe forum...
Cadou de Craciun
Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un dar de Craciun si nu prea stia ce pentru ca erau de putina vreme impreuna. Dupa ce s-a gandit cu grija, a ales sa ia o pereche de manusi ca fiind cadoul cel mai potrivit: romantic, dar nu prea personal. Insotit de sora mai mica a iubitei, s-a dus la magazin si a cumparat o pereche de manusi albe. Sora iubitei si-a cumparat o pereche de chiloti. In timp ce-i impacheta, vanzatoarea a incurcat pachetele, asa ca sora a luat manusile iar tanarul a luat chilotii. Fara sa verifice continutul, el a expediat pachetul iubitei sale impreuna cu urmatorul mesaj:
"Am ales acest dar pentru ca in timp ce ne plimbam seara prin parc am obsevat ca nu obisnuiesti sa porti asa ceva. Daca n-ar fi fost sora ta as fi ales modelul mai lung, cu nasturi, dar ea poarta modelul scurt, care se da jos mai usor. Chiar daca culoarea e mai pastel, nu se murdaresc usor. Vanzatoarea mi-a aratat ca si ea poarta aceeasi culoare si chiar dupa o purtare de trei saptamani aratau inca bine. Am pus-o sa incerce perechea pe care am cumparat-o pentru tine si ii venea minunat. As vrea sa fiu langa tine sa te ajut prima oara cu imbracarea lor; sunt gelos ca alti barbati vor atinge matasea lor delicata inaite de a te vedea din nou.
Dupa ce te dezbraci, aminteste-ti sa sufli inauntru putin pentru ca altfel va ramane umezeala ce se formeaza in timpul purtarii. Ah, de cate ori voi saruta acest dar in anul care vine! Sper ca miercuri seara, in ajun de Craciun, cand ne vom intalni vei purta darul meu numai pentru mine.
Cu toata dragostea !
P.S. Am auzit ca ultima moda e sa nu se traga chiar pana sus, ca sa se vada putin blanita. Adriana si
Cezar,minunea mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62378 br / " target="_blank">AJUTATI-O PE ALINUTZA SA VADA