Bebelusi de martie - aprilie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 5

adrianafedorca spune:
andrruzza tin pumnii sa repetati figura si diseara
spune-mi rares doarme cu voi in camera? Adriana si
Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62378 br / " target="_blank">AJUTATI-O PE ALINUTZA SA VADA

andrruzza spune:
adriana, da mai doarme cu noi in camera. Am zis ca la 6 luni ii amenajez camera lui si-l mut, dar n-am putut sa-l las singur, am amanat pana la 1 an. Sper sa nu mai aman.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Ana71 spune:
Buna,
La multi ani sarbatoritilor de azi: Sonia, Benny si Rada! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi si sa va bucurati parintii!
Sunt intoarsa pe dos rau de tot, am o veste tare urata referitor la bebelusul nou nascut al unor amici. Toata noaptea nu am dormit. Nu va povestesc pentru ca ma gandesc la cele 2 gravidute ale noastre care trebuie sa gandeasca pozitiv. In momentele astea chiar ca simt lipsa serviciului, cand te mai luai cu una si alta, mai discutai si iti mai luai gandurile de la lucrurile urate.
Andruzza, ma bucur ca ati avut o noapte mai linistita. Sfaturi pentru somn nu prea am: pe Eva uneori o mai calmeaza suzeta. Referitor la laptele praf poate ar fi bine sa incerci si cu Bebelac (cel gratuit de la stat). Milumil este aromatizat si cunosc copii care nu l-au acceptat in schimb au acceptat cu placere Bebelac. Eu lui Victor i-am dat Milumil (si i-a placut), Eva in schimb savureaza Bebelac-ul.
Hai ca tocmai am primit un apel si trebuie sa ma intalnesc cu cineva, dar revin.

ellinia spune:
Buna!
La multi ani Sonia, Benny, Rada!
Ma simt un pic cu musca pe caciula...m iesit de dimineata cu Stefan afara, si ningea, ceva de speriat! Aveam drumuri urgent de facut si a trebuit sa-l iau cu mine. Tot il urmaresc sa vad daca tuseste, daca ii curge nasul, mi-e cam frica sa nu raceasca! L-am imbracat bine, l-am acoperit cu o paturica - husa de la carut nu o suport dumnealui!
Adriana, Milumilul3 te pacaleste, e ingrozitor de dulce - nu stiu cum il beau copiii! Eu cred ca de asta bea si Stefan asa de mult lapte! Si noi ne trezim noapte sa papam. De regula se trezeste la 5 dar ii dau inainte de ultimul biberon ori cereale cu fructe, ori banana cu branza, depinde ce am la indemana. Aseara m-am luat cu una, cu alta, mancase tarziu, pe la 7,30 si nu i-am mai dat nimic. Asa ca a inceput maraiala la un moment dat. Chiar am crezut ca-i 5 dar imi era ciudat de tare somn si cand ma uit la ceas 00,45! sa ca de acum sa-mi fie invatatura de minte si sa nu mai culc copilul doar cu biberonul in stomacel!
Andruzza, speram sa treaca perioada asta. Si noi am avut probleme cu somnicul si treptat si-a revenit. Si eu eram innebunita din cauza lipsei de somn. Pupici lui Rares!
Vad ca nu mai vrea sa stea in tarc, m-am enervat pe el ca mi-a aruncat castronul cu mancare mai devreme si s-a imprastiat peste tot, asa ca l-am pus in tarc si l-am lasat acolo. Il aud cum protesteaza .
V-am pupat! Poate revin mai tarziu, aveam o groaza de chestii de spus! Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

adrianafedorca spune:
ellinia am incercat si eu sa-i pun cereale in lapticul de seara dar nu vrea sa mai bea , daca-i fac fara atunci bea, o sa mai incerc, oricum e bine ca azinopate a dormit pana la 5 neintrerupt, fata de iri cand s-a trezit la 2 noaptea si urla de foame
te asteptam sa ne povestesti ce ati mai facut Adriana si
Cezar,minunea mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62378 br / " target="_blank">AJUTATI-O PE ALINUTZA SA VADA

adrianafedorca spune:
fetelor pe unde sunteti mey?
cezar doarme iar eu ma plictisesc Adriana si
Cezar,minunea mea

mamacita spune:
'neata!
va multumesc tuturor pentru raspunsurile exacte,prompte,incurajatoare si sfaturile legate de alimentatia bebelului meu,care m-a adus in pragul depresiei!
Parca anume ar vrea sa-mi toace nervii.Daca nu v-as avea pe voi,cu sfaturi si experiente similare,asa as crede.Somnul in nici un caz nu seamana cu ce ar trebui pt varsta asta,se culca noaptea singurel,e adevarat(macar atat tot am reusit),doarme 8 ore cu 1-2 treziri(la care nu readoarme singur
),ziua e binisor,adica doarme 4 ore in 2 somnuri,dar cu circul de rigoare:inainte de a adormi,urla din cauza oboselii si a groazei sa nu cumva sa adoarma!Cu masa stam tot asa,daca nu as face spectacol,ar lua 2-3 lingurite,indiferent cat de buna e mancarea,si pauza.Noroc ca mi-ati spus ca vi se pare bine cum papa(multu rrox),ca altfel chiar credeam ca are o problema.De introdus altceva nici nu stiu cand o vom face,la fiecare aliment e mai greu.Ma gandeam ori sa-l las o zi doar pe lapte(slava Domnului ca am inca destul),ori sa-l las sa manance solide fix cat vrea el,fara sa ma stresez de cantitati.Voi ce parere aveti?
Oricum,cum spunea si andruzza,colega noastra de suferinta(il pup pe Rares,l-am vazut iar in poze,la fel de frumos),problema principala e somnul.Inca la ea vad ca e mai rau.Am ajuns la capatul metodelor si trebuie sa fac ceva sa nu-i afecteze lipsa de somn dezvoltarea.Ma gandeam chiar sa-i dau Fenobarbital 1-2 nopti,pana s-o regla,chit ca eu sunt total impotriva drogarii copilului,dar s-ar putea sa se impuna ca un rau necesar...
Hai ca v-am facut capul calendar.
LA MULTI ANI SONIA, LA MULTI ANI RADA SI LA MULTI ANI BENNY!
Uite mi-am amintit ceva,sa-i spun lui coco ce dulce imi inchipui ca e hippiotul cand e increzut ca danseaza cu mama lui;chiar,voi ce faceti,sunteti bine?
ligia,de-abia astept sa-l vad pe Raducu imbracat in mos;sa nu utati sa faceti poze!
adriana,tare Cezarica,auzi 310 ml,nici in zilele lui bune nu a papat alex atata.Cat despre dormitul singur,alexut doarme de cand l-am adus de la spital,de la cateva zile singur,si tot asa se comporta,asa ca nu stiu daca intr-adevar ar schimba ceva...
andira,pai daca ar fi si Alexut asa cuminte la mancare si ar manca atatea,cred ca s-ar face de 50kg!Si asa,cat ma vait eu,si tot are 11 kg,de mi-a rupt mijlocul in paispe.
Dar am si vesti bune,nu numai "acuzatii":de ieri a inceput sa se ridice in picioare agatat de mainile mele,dar stiti cum,odata face drepti!E asa dulce...De altceva nu ii da prin cap sa se agate,dar daca ii dau degetele si ii zic"hai sus",imediat se executa cu un 'drepti"de garda nationala.
Ana71,iti doresc o schimbare brusca a dispozitiei in bine,uita-te la puisorii tai si bucura-te de ei!
ellinia,sanatate maxima lui stefan,te inteleg perfect,sa dea Domnul sa rezistam psihic ca altfel le facem lor rau(eu m-am cam daramat si fizic,dar asta-i alta poveste...)!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

mamacita spune:
adriana,unde doarme Cezar ziua?In patut?
Ma gandeam ca pentru fiecare bebe chinuitor cu somnul,vine compensatia la bb2:uite ce spuneau si rrox,si alessiaAdevarul ca eram putin invidioasa pe alessia,cand vedeam poze cu Benny adormit in toate pozitiile si locatiile posibile,iar al meu nu si nu
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

ninocikap spune:
Mamacita exista in gama Erbavital un siropel doar din plante , ii zice Calmma baby, pentru agitatie de la colici si insomnii pentru bebelusi... noi am inceput sa luam, ii dau 5 ml seara... si e un pic mai bine ... decat inainte... [:D}
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

adrianafedorca spune:
ziua cezar doarme la noi in pat sau la el in patut sau in carucior , doarme pe unde apuca, nu conteaza, dar cel mai repede adoarme la noi in pat, ne luam in brate , el ma trage putin de par ...de nervi ca-l culc, si adoarme in 5 secunde, adoarme foarte repede, si seara la fel,cateodata adoarme cu bibe in gura
am uita sa va spunem...de ieri ne spalam pe dinti ,ca doar nu vrem sa facem piatra la dinti, i-am luat nenedent dar nu pun pasta de dinti deocamdata , iiplace la nebunie , ii fac si putin masaj la gingii...sa vedeti cum sta
Adriana si
Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar