Bebelusi de martie - aprilie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

oana

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62378 br / " target="_blank">AJUTATI-O PE ALINUTZA SA VADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Ligia,Leti iti multumeste de compliment!Cred ca intr-adevar e ceva aici in aer, in vest...(cata modestie la mine), dar nici Radu cel cuminte si frumos, nu se lasa mai prejos(uite ca ii fac si rime )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Adriana, te felicit pentru daruirea cu care te ocupi de umanitare, de cazul Alinei.Eu am mai vorbit cate ceva cu fetele(An-K si DannaJ)si le-am explicat atunci care era pozitia mea vis-a-vis de actiunile astea.Vreau sa iti multumesc ca m-ai ajutat sa imi schimb optiunea si te asigur de tot sprijinul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Fetelor dragi,
Am in casa 2 ursuleti care dorm bustean, iar eu ma plictisesc.

ELLINIA, si noua ne e frica ca Daria sa nu devina un copil razgaiat. Daca ii iei ceea ce tine in manuta, iar ea e tare captivata, plange de parca o bate careva. Adevarul este ca nu ne putem abtine si taaaaaaaaaare o mai alintam.

ADRIANA, felicitari pentru treaba cu dintisorii si succes in continuare cu olita.

Geani de Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

fetelor, mamicilor dragi

ce ati facut azi la subiectul Alinutei este extraordinar, am aratat inca odata ca suntem un grup unit, care comunica si se ajuta la nevoie, daca Alinuta ar fii mai maricica ar aprecia din tot sufletelul ei dar parintii ei sunt siguri ca apreciaza si asteapta cu sufletul la gura momentul cand fetita lor va putea vedea

Adrianafedorca, esti extraordinara .. cu cata daruire te-ai implicat

Rox, Adseana, multumesc pt ca sunteti alaturi de aceasta fetita, si ca doriti sa fie ajutata

Oana, ma bucur ca ti-ai schimbat parerea, iti multumesc

Fetelor va pup pe toate si va doresc o noapte plina de vise frumoase

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Oana, tare rau bancul

gata pe ziua de azi
noapte buna

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

La multi ani cu intarziere pentru toti Andreii si Andreele.
La multi ani Alicia si Sylvia!!!
La multi ani Sonia, Rada si Benny!!!
La multi ani Daria si Stefan!!!

Noi suntem cam ametiti de somn. De cateva nopti Rares a inceput a se trezeasca foarte des. Nu plange, nu pare agitat, dar doarme destul de superficial. Se trezeste si cand ma misc in pat.

Este si putin racit, stranuta si are nasucul infundat. Si eu m-am simtit cam rau, dar pana la urma m-am lamurit, mi-a venit a doua oara ciclul, foarte repede dupa prima data, datorita medicamentelor anticonceptionale. Abia s-a terminat primul acum vreo doua saptamani si acum iar...

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna dimineata!

La multi ani Daria! Sa cresti mare! Cred ca de asta s-a linistit ea, ca o adevarata domnisoara! de la Stefan!
Carmenduta, speram sa se linisteasca Rares, sa doarma bine noaptea! Vad ca toti bebelusii au inceput sa aiba probleme cu somnul. Bine ca e doar o chestie temporara. Ca mamicile au nevoie de odihna!
Adriana, felicitari pentru primul pishulica! Noi inca n-am prins niciunul.
Gegea, eu am renuntat la canita cu cioc, si ii dau sa bea ceiut din canita obisnuita. Poate daca m-ar vedea si pe mine band din canita cu cioc l-ar tenta si pe el!

M-am trezit azi-dimineta cu o dispozitie de milioane, imi vine sa pup pe toata lumea! Stef a dormit bine azi-noapte, nu s-a mai trezit pana pe la 7,30. Aseara a mers tinut numai de-o manuta , pe cealalta o tinea in sus, parca vroia sa se predea! A inceput sa spuna "la-la" si "ba-ba". Si cel mai important - a inceput sa stea in tarc. Nu foarte mult, cate jumatate de ora, dar pentru mine este de ajuns, cred ca incepe si el sa devina mai independent! Ii place sa se ridice in picioare si sa se uite dincolo de tarc si sa asculte muzica. Numai ca nu se poate aseza la loc, in fund si de cele mai multe ori se tranteste direct in fund. Prima data s-a speriat dar i-am tot spus "bravo" si acum se tranteste fara nici o problema .
Si el e innebunit dupa sticle. Incerca aseara sa traga dupa el o sticla de apa minerala din acea cu maner si era caraghios...cat efort depunea el!

Am vazut dimineata la stiri - campanie de urgenta de vaccinare a bebelusilor contra rujeolei. Trebuie sa sun doctorita sa vad!
V-am pupat!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna dimineata, fetelor!

La 12,50, ingerasul meu scump implineste 8 luni. Imi amintesc cu drag ziua in care a venit pe lume si ma rog in fiecare zi pentru ea ca sa fie sanatoasa. Sa ne cresti mare si sa fii mereu asa vesela, scumpete mica!

ELLINIA, intoarcem pt. Stefan si multumim de urari.

Am uitat sa va zic ca Daria a mai facut pasiune si pt. ciorapeii din picioruse. Si-i scoate singurica si pe urma incepe degustatul si cred ca sunt foarte buni, ca la ce zambet are cand o privesc....

Geani de Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Stefan - ClaudiaH si Daria - Gegea.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput