Bebelusi de martie - aprilie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

andrruzza ce tare esti...am notat cantecelele ...

apropo de cantecele , a aparut mami pe decembrie si are o carticica de craciun cu tot felul de cantecele pt copii sa nu o ratati

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62378 br / " target="_blank">AJUTATI-O PE ALINUTZA SA VADA

Mergi la inceput

met fetelor pe unde sunteti? se vede ca a inceput we ...mai stau si eu putin si merg la nani ca maine merg la , azi am chiulit

Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62378 br / " target="_blank">AJUTATI-O PE ALINUTZA SA VADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Azi, draga AdrianaFedorca eu iti multumesc mult pentru spiritul tau de echipa de care dai dovada, pentru daruirea ta, si bunatatea cu care sari in ajutorul celor in suferinta ! Sa ai o noapte buna impreuna cu familia ta draga!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi! Sonia, Rada si Benny va , multi pupici din partea Sarei !Pe Benny il pupam si duminica cand vine cu tati si mami la noi!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina

Mergi la inceput

danna_J
am devenit si io pupacioasa

Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar

Mergi la inceput

danna_J va asteptam cu poze , sa faceti muuuulte poze

Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani frumosi si plini de iubire, BENNY, RADA si SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Daria a dormit 12 ore asta-noapte cu vreo 2-3 treziri, nici nu mai stiu exact. Acum doarme, dar bineinteles ca in timpul zilei nu am lasat-o sa doarma prea mult, ci numai de doua ori cate jumatate de ora si, slava Domnului, se trezea asa fericita si cu chef de joaca...
Spre surprinderea mea, de 3 zile rade tot piureul de legume cu carnita, iar la mesele celelalte da-i cu show, da-i cu cantecele si tot ramane in castronas, dar per ansamblu, e ok.
Mie mi-a venit ciclul dupa asa o perioada de frumoasa si ma simt cam nasol.
Si Daria e fana telecomanda, de fapt ea e fana cam tot ce nu are voie... reviste, caciulite, aparat de masaj, sticle, etc.
Nu prea ne iese faza cu canita cu cioc, o intorace, o suceste, o percepe ca pe o jucarie...

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Fetelor!
Imi e tare dor de voi!Nu am apucat sa citesc din urma capitolul acesta.Renovam bucataria si toata casa mea e un santier .Noi stam toata ziua la mama ca aici e un praf de nu putem respira.Sper sa se termine curand si sa revenim la normal, ca nu mai pot!

Uram la multi ani bebeilor frumosi sarbatoriti azi,Sonia,Benny,Rada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Si nu pot merge la nani pana nu postez un banc:

Sotul iese din baie proaspat aranjat si se baga in pat langa sotie.
-Vai ce ma doare capul, spune sotia.
-Nu-i nimic pentru ca chiar acum mi-am uns penisul cu aspirina si
tu decizi sub ce forma il iei: ca tableta sau ca supozitor.

Mergi la inceput