Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La multi ani pentru bb : Maria Alexandra (Alinuzza), Ioana Catalina (RalucaN), Peter Theodor (Diana_n), Mathieu Petru (didita)!!!

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor!

La multi ani bebicilor care implinesc astazi 4, 3 si 2 luni! Sa fiti sanatosi si mincaciosi.

Marlena, petrecere frumoasa azi.
Cristina, ma bucur ca ai gasit bona. Ce noroc pe tine. Mergi la masaj anticelulititc simplu, sau cu vacuum, sau cum? Eu intreb ca n-am fost niciodata, intotdeauna m-am bazat pe sala de sport, insa acum cred ca e cazul de o uinterventie in fortza.
romana, multumesc mult pentru informatii.
jadi, mie mi-a dat dr biotics baby; este pt marirea imunitatii, reglarea scaunelor (in + sau -) si ajutor in cazul antibioticelor. Inca nu i-am dat fetii, azi vreau sa-i dau. Scaun de-ala mai inchis mi-a facut si Miruna cind i-am dat sa faca copro. Acum ca ai zis si tu de el, sint sigura ca e de la antibioticul pt buboi, si ca n-are klebsiella.

Fetelor, i-am dat aseara fetii Lactana. Am facut pe dos ca in carte, adica i-am dat inainte de sin, ca sa fiu sigura ca-l maninca. Am facut 70 ml, biberon Avent, mi-au trebuit doar 5 minute sa o conving ca e bun; a ras absolut tot, apoi am mufat-o la sin pentru partea a 2-a. Tot s-a trezit o data noaptea sa haleasca. Scaunul azi dimineata a fost mai sanatos parca, ocru deschis, cu mai multe parti solide. Sint fericita ca maninca din bibe, diseara ii pun si un biotics in biberon.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

jadi, daca ti-e lene sa mergi la farmacie, iti copiez ce scrie pe prospectul de la biotics baby.
deeapui, felicitari pentru cit ati luat intr-o luna.
doruletz, multumesc de invitatie, o sa tin minte.

Ieri i-am dat Lactana pe la 9 jumate, ca ne-am miscat greu. Si pentru prima sau a 2-a oara in viata ei, mi-a sta fata treaza pina dupa 11. Dadea din miini si picioare, ridea ... poate au pus astia Red Bull in laptele praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ioana, dar laptele nu are in el ceva biotics? Milimilul are prebiotic. Asa scrie pe el. Cred ca si Lactana are.
Fata mea a dormit ea linistita si cuminte, pe la 1 azi noapte a vrut papa. A papat 135 si la 2 iar a vrut. Si i-am mai facut 70 ml pe care i-a ras. Si s-a culcat multumita. La 5 dimineata s-a trezit, fetelor, in niste urlete cum n-am mai vazut si auzit in viata mea. Se inrosise la fata ca o sfecla, plangea pana nu mai avea aer sa respire. Nu se oprea nici in brate, nici jos, nici cu vorba nici cu nimic. De la plansul ala a vomitat. Iar si pe gura si pe nas, iar m-am speriat, iar nu mai putea sa respire ca-i ramasese voma pe nas. Dupa ce a vomitat a inceput sa se linisteasca. S-a calmat, a adormit si dupa jumate de ora a vrut mancare. A mancat putintel, 70 ml si a adormit linistita dupa aceea. Si daca ma taie cineva acuma, nu stiu de ce a plans asa, in felul ala. Era un plans ca si cum ar fi durut-o ceva ingrozitor de tare, dar nu-si frichinea picioarele, deci nu era burta. Nici de stare de rau nu cred ca a plans, pentru ca a mai vomitat si alta data dar nu a mai plans asa inainte. Vomita din senin si gata. Oare ce o fi fost? Ati mai patit asa cineva?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

M-am intors de la aerebic. Am facut 6 ore in 4 saptamini. De sapt viitoare ma bag si la vrajeli de-alea, masaje, etc.

karmenutza, lactana are probiotice, dar fata are nevoie de un plus de biotice, pentru ca o sa ia antibiotice oricum, sa omorim stafilococul care a provocat buboiul. Nu l-am tratat pina acum ca am zis sa ia un antibiotic pt amindoo (stafilococ si klebsiella).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Laura merci mult, intradevar s-ar putea ca apa de la baie sa fie cam calda, o sa mai scad un pic temperatura.
Vad ca bbeii vostrii se mai trezesc noaptea, Alex de la 6 saptamani doarme cate 6-7 ore, de pe la 23h30 pana pe la 7h00! io m-am bucurat da' acuma ma speriarati, poate ca n-o fi normal la o varsta asa de mica sa nu manance si noaptea?!
si mai vad ca nu trebuie sa bem cafea cand alaptam? de ce? care-s consecintele la bebe? io beau cate o canoaie dimineata, asa am baut si cand eram gravida, asa imi dadeau si la maternitate la micul dejun...Mai e cineva care bea cafea si alapteaza sau doar io sunt mama denaturata??
Ioana pai va asteptam, ne anunti si punem portie dubla de capsuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

ce o fi cu bb-ii? al meu e agitat si pt prima data mi-a urlat noaptea si nu de foame ...... tresare in somn speriat ... or fi planetele aliniate nasol sau e vreo reactie la vaccin ...

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Dorulez, nu e bine sa bei cafea deoarece contine cofeina si se zice ca ii agita pe bebei (la fel ca si ciocolata). Eu beau cafea si mananc ciocolata. Petra e putin agitata, dar cred ca asa e felul ei. Iar daca ia bine in greutate, nu ai de ce sa iti faci probleme ca nu papa noaptea, ci sa fi fericita.
Ioana, foarte bine ca poti merge putin la miscare. Recuperez eu......

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

voi mame denaturate cu caferaua???? eu mama denaturata cu tigara , am fumat si toata sarcina si acum ... :(

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Salutare!

Ieri ne-am cantarit si avem 6.8 kg la 3 luni implinite (1.3 kg in ultima luna),hranit natural!
Ne-a cam speriat dr cu rujeola asta,tr sa avem mare grija si sa-i ferim de aglomeratie,dar si de copii care merg in colectivitati.

Dr ne-a zis ca putem deja sa-i dam mar cu biscuite,dar mi se pare un pic cam devreme.Cred ca o sa incep cu sucul de mar si morcov.

Am reusit si eu sa pun pozele de la botez.

Cum fac sa pun pozele de la nunta ca sunt scanate si sunt mai mari de 5 mb cat permite programelul de pe yahoo.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput