Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 10

RoxyP spune:
Miflore, ma rog ca Dumnezeu sa te intareasca in aceste momente grele. Nu uita, numai la El poti gasi mangaierea si linistea sufleteasca.
Sincere condoleante!
Roxana & David (12 sept 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanacp/my_photos

RalucaCostiurin spune:
Jadi, mai mult de-atat eu n-am gasit...
http://www.ms.ro/a_ms/ps_suplim/afisare.asp?par=320&idd=1
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

sofia_misicu spune:
Buna seara!
Miflore condoleante. Si mie mi-a murit tatal anul acesta in martie, insa avea aproape 80 de ani si se chinuia de sase luni, deci pentru noi a fost mai usoara trecerea...Oricum e groaznic si singura consolare este intr-adevar copilu si ceea ce numai el poate umple din golul lasat...
Multa putere.
SofiasiIrinuka

sofia_misicu spune:
In ceea ce priveste dorul de tinereti sincer eu ma ingrozesc cand ma gandesc cat de mult m-am imbabatit (marca inregistrata Sofia) de cand il cunosc pe Matei (barbatu'). Discoteca nu-mi mai surade, carciuma ma plictiseste, societatea ma cam copleseste. Asa ca copilu pentru mine e o binevenita scuza de a nu socializa. desi am momente in care imi vine sa ma urc pe pereti deoarece sotu', de cand a venit copilu a intrat intr-o criza cam ciudata: toata ziua e plecat la munca (pe care stiu sigur ca o uraste) iar seara vrea societate si umbla pe coclauri. Asa ca eu stau mai tot timpul singura. Nu ma plictisesc insa ma anchilozez mental. Azi de exemplu cantam opereta copilului legat de obiceiurile sale
Hai sa ma laud si eu cu copilu meu supradotat. Azi a facut o luna si iata ce stie sa faca: se intoarce in pat cel putin 90 de grade, isi tine capul de la 2 saptamani, mai nou il si intoarce de pe o parte pe alta, se uita la carusel si ii "vorbeste" - azi a tras un chiot cand s-a oprit muzica. Am ramas masca. Si da, scoate toata ziua limba. Asta nu e de lauda, e chiar ingrijorator pana cand am vazut ca si ai vostri practica.
Din ciclul "unde e manualul de utilizare" intrebarea zilei e:"de ce se screme?". Nuca foloseste scremutul pentru a comunica cu lumea din jurul sau. La inceput am zis ca e de la costipatie, dupa aia mi=am dat seama ca are scremuturi diferite pentru probleme diferite: unul pt kk, unul pentru part si foarte multe altele pentru a-mi atrage atentia ca are nevoie de atentie....E ingrozitoare cu scremutul ei. Pentru ca dupa ce se satura de scremut trage un oooooaaaa prelung si sfasaietor iar asteptarea acestui ooooaaaa ma termina.
Cam atat de raportat pentru moment.
Ah... am pus niste poze noi in albumul proaspat inaugurat de 1 luna...
Acum o sa pun si in ala comun
SofiasiIrinuka

kid2003 spune:
Romana, am inteles, o sa tin minte!
Sofia, lasa draga ca o sa creasca fetele si isi poarta singure de grija si noi vom iesi cu fetele (daca barbatii se imbabatesc si ei).

doruletz spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Btw, cik dupa 4-5 luni se inraiesc si copiii cumintzi, mi-au confirmat mai multe mamici.
Valeeu, sper ca mai sunt si exceptii!! Si noi am iesit cu pitica la restaurant, prima oara avea doar 10 zile! ea e tare plimbareata, deindata ce o pun in carucior inchide ochii si doarme dusa pana cand o scot d'acolo asa ca facem de toate impreuna plimbari, cumparaturi, vizite etc!
Insa io am nostalgia corpului meu de dinainte si a hainelor care nu mai mai incap

Ioana - si noi am folosit pentru completare biberoanele alea speciale de la Nuk si n-am avut nici o problema, nu a refuzat sanul nici macar odata. si io am admirat-o pe Mirunica grasunica! mie imi place tare mult numele asta (Miruna) mi-a parut rau ca nu-l pot folosi pentru ca francezii l-ar fi pronuntat incorect din pacate. Hai incoa la o felie de tort cu capsuni daca tot ti-a facut pofta

Si Alex face clabuci la gura, uite ca nici nu mi-am pus problema ca ar fi anormal. Io am crezut ca de foame face asa, ma gandeam ca saliveaza si ea ca si noi cand ne e pofta de ceva...

Avem si noi o intrebare la mamicile pricepute: de vreo cateva zile Alexutza se umple de bubitze mici si rosii pe fata deindata ce ii fac baie. Dupa cateva ore ii dispar dar pot sa reapara in cursul zilei (ea face baie dimineata ca oamenii mari!). De la ce pot sa fie? (pe fata nu o spal la baitza doar o curatz dupa aceea cu o compresa sterila inmuiata in ser fiziologic) A mai patit vreun bb asta? Cu ce i-ati dat? merci mult de orice sfat!

Alexandra - 13 oct 2005

Laura XXX spune:
Pt. ca Alexuta e nascuta deodata cu mine *27 de ani mai tirziu* ma incumet eu sa iti raspund pina se mai trezeste cineva. daca bb e sanatoasa sunt doar doua alternative (am crescut mai multi bbei si cam asta a fost de fiecare data):
1.sa fie de la caldura, in carti ii zice 'sudamina'(bb nu isi regleaza temp. corpului ca noisi transpira, de aici vine denumirea)*CC MAMA SI COPILUL PAG.60 ed.noua* si poate apare si dispare de mai multe ori in cursul unei zile, e de la caldura sau apa prea calda.
2. daca la tine nu e cald,poate fi o iritatie de la produsele pe care le folosesti la baita sau pt.ingrijire.
ROMANA, bine ai venit. Si eu sunt originara din Cluj.
[orange]Pt. toate fetele, o intrebare[/orange]:
am vazut va vorbiti despre umezeala, la mine e dimpotriva prea uscat aerul. Are cineva vreo solutie in afara de vase cu apa si haine pe calorifer? Merita sa cumpar umidificator????
Laura xxx (baci) shi bbeii Mihai si Cristi (7.10.05)

marinela79 spune:
Oh tempora, oh mores.Ce vremuri fetelor!Ma trezeam dis de dimineata ca faceam naveta, dus, aranjat, coafat, hainute calcate.Acu'e ca la balamuc.Sambata si duminica nu ne gesea nimeni acasa , tot timpul plecam undeva de nebuni.Urcam in masina si incotro ne purta imaginatia acolo ajungeam.Eram tot timpul inconjurati de prieteni, acum si ei s-au rarit, parca le-ar fi frica de asta micu'Chiar si insarcinata am iesit mult.Imi amintesc ca aveam 38 de saptamani si ma plimbam prin Selgros in Cluj in cautare de diverse lucruri pt bebe.
Dar ma bucur de prezenta lui Iaris pt l-am dorit foarte mult si ma gandesc ce frumos va fi cand vom putea iesi in 3.Dar e adevarat ca te plafonezi acasa, insa pt salarul mizerabil din invatamant nu se merita sa-ti lasi copilul pe mana altcuiva.Asa ca prefer sa stau acasa cu el pana la 2 ani.
Despre bebe pot sa va spun ca e la fel de balos ca ai vostri si este din cauza silabelor pe care le scoate.Si al meu regurgiteaza si la 2 ore dupa ce a papat.In carut isi ridica capsorul, iar in brate nu vrea decat tinut sus si plimbat si se arcuieste si se zbenguieste de ti-e frica ca nu cumva sa-l scapi.Ce ma intriga este faptul ca nu mai vrea sa doarma singur cum facea pana acum, ci vrea numai in brate.Dar prefer sa fie raut decat bolnavior.
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

codruta_grg spune:
Buna dimineata!!
Noi tare bine ne-am comportat de 2 nopti. A papat la 7 seara, a dormit, a papat la 1.30, a dormit si nu s-a trezit decat la 7.30.
Normal ca a mai avut nopti din astea, sper sa o tina.
Am incercat sa ii dau Baby Calm fara zahar (noaptea), a baut in prima noapte, pana s-a prins ca nu-i place. Azi noapte nu a mai vrut (urla in disperare) si a trebuit sa ii dau san.
Si noi ieseam mult!!!! Dar in curand o sa iesim iar si o luam pe Petra dupa noi. Acuma imi este frica de pojarul asta care bantuie.
Laura, alta solutie nu e decat umidificatorul. Dar sa fi sigura ca e prea uscat aerul.
Doruletz, noi nici cum nu vrem tetinele de la Nuk. Numai cele normale, de silicon. (Cand ii dau ceai)
Eu va pot zice de sotul meu ca pica de somn mai repede decat mine si doarme mai mult...:))) E tare rau de somn.
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

cge spune:
Buna dimineata mamici si bebici!
e o liniste la mine in casa, se doarme la greu.
despre dorul tineretii : la mine nu a fost asa brusca trecerea, eram obisnuita de la Victor.
dar si acum ma simt asa usoara cand trebuie sa plec decat cu Victor.
tati al nostru nu ne duce la restaurant, ca deh, nu vrea sa stea fata in fum. lui ce ii pasa, nu el trebuie sa gateasca, puna masa, strans dupa.
Gabiarama, si pe mine ma oftica mamele astea al mele. Cu ocazia botezului, s-a certat maica-mea cu soacra-mea care e stapana la mine in casa. Noroc ca eu nu le-am auzit, eram cu Anca.
Dar ca eu sunt stapana casei, nu i-a trecut niciuneia prin cap.
Si maica-mea se enervase. Ca sa se impace, si-au luat tensiunea una alteia si maica-mea avea 17 cu 12.
Si sotul ma oftica, sta la serviciu pana tarziu.
Cand reuseste sa ajunga devreme, nu ma poate ajuta ca ii e rau, ca s-a enervat la serviciu.
A mutat dvd playerul din sufragerie in camera lui. Ghiciti de ce.
Asa a ajuns dormitorul nostru- camera lui, eu dorm cu amandoi copii.
Sa vedeti cum arat cu Anca in marsupiu si Victor tinut de manuta cand ies la plimbare.
We asta am de lucru de la serviciu, si aseara sotu' n-a putut sa stea deloc cu copii.
Am adormit-o pe Anca, am lucrat si dup-aia m-am culcat si eu cu Victor. Se facuse 0.30-1.
Cand voi merge eu la serviciu nu se va pune ca ajung acasa obosita.
Partea buna e ca sunt multumita de bona.
E bine ca e mai tanara, are mai multa rabdare si ma gandesc cand va fi sa mearga Anca se va descurca mai usor.
Joi si vineri a stat si Victor acasa, si se descurca cu amandoi.
Anca nici nu se aude cand e ea acasa, sta la povesti cu ea, o adoarme, o schimba.
Si cu Victor are rabdare multa.
De marti ma duc la masaj anticelulitic, sta bona cu Anca.
Ramona, tu ce ai facut cu bona ?
Nadina, si eu am fost dezamagita de agentia de bone la care am fost la interviuri noi 2.
Cam atat.
O zi super,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos