sportul si sarcina
asi fi curioasa sa aflu de la mamici cu experienta cum se inteleg sportul cu sarcina. Eu de exemplu asi dori sa raman insarcinata in perioada urmatoare si cum este iarna si sunt mare amatoare de snowboard asi vrea sa stiu daca este ok sa mai merg sa ma "dau" pe placa daca sunt gravida in primele 2-3 luni.
Problema ar fi la cazaturi...
Raspunsuri
codruta_grg spune:
In nici un caz nu ai avea voie. La o cazatura poti pierde bebele. Eu nu m-am urcat pe schiuri de cand am aflat ca sunt insarcinata.
Am vazut in schimb pe partie gravidutze, cu burtica mare, care schiau. Inconstiente zic eu! Oricand poate intra altcineva in tine, nu neaparat din vina ta.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
mariana_1976 spune:
Christii,eu am incredere in suedezi fiindca in tara asta nordica stiu ei mai bine decit mine cum e cu schiatul in timpul sarcinii.
Aici este unul dintre sporturile RECOMANDATE,dar se refera la "cross country" nu la coboriri.Cred ca ai inteles ce vreau sa spun?
Eu voi face gym pina in luna a-7-a,merg zilnic multi km pe jos si ma duc la innot de 3-4 ori pe saptamina.Vara m-am deplasat numai cu bicicleta la serviciu si inapoi acasa(in total cam 27 km)si eram in primele luni de sarcina.Aici nu este anormal daca nu sunt probleme cu sarcina.
salutari din Suedia
Mariana--->1976
Monica--->1998
Matei--->2001
bb--->feb.2006
Kittycat spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
In nici un caz nu ai avea voie. La o cazatura poti pierde bebele. Eu nu m-am urcat pe schiuri de cand am aflat ca sunt insarcinata.
Am vazut in schimb pe partie gravidutze, cu burtica mare, care schiau. Inconstiente zic eu! Oricand poate intra altcineva in tine, nu neaparat din vina ta.
Codruta &Petra (9 august 2005)
[
Ai perfecta dreptate. gimnastica, mersul pe jos, inotul sunt cu totul altceva; ski-ul si snowboard-ul sunt periculoase tocmai din cauza cazaturilor care pot duce la avort spontan (nu mai vorbesc de potentialele accidente, mai ales la cat de "civilizate" sunt partiile la noi, unde alaturi de skiori apar si cei care se dau cu punga pe zapada desi e strict interzis sau de cei care se cred mari si tari si care pot intra in tine, oricat te-ai feri). Cred ca a renunta la sporturile astea o perioada sunt un mic sacrificiu pe langa fericirea de a duce cu succes o sarcina la bun sfarsit.
Andra,
de
printesa
(15 noiembrie 2004)