Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 8
leea_cv spune:
Silvia felicitari si toata fericirea din lume.
Ina eu nu inteleg la ce iti folosesc cuburile de gheata.E un rasfatz?
Anda iubito,de ce bei ceai de zmeur daca tratamentul il inchei numai pe 6 dec?Stiiiiu...nu mai ai rabdare.Nici eu.Dar mai tre sa astept vreo 2 saptamini,maxim.
Intrebare pentru mamici: se confirma ca arsurile la stomac din timpul sarcinii sint din cauza ca bb are parul mare? Sau este folclor?
Stiti ce ma intristeaza tare? Ca nimeni nu va putea anunta pe DC venirea lui bb al meu pe lume.Tati nu-i,iar mama nu se are cu calculatorul.Doar eu,dar dupa venirea din spital.Si uite ca iar ma apuca boceala

37
leea
Noki_Lara spune:
lEEA, nu fi trista...dai un SMS la nr. meu de telefon - il gasesti pe contul comun - si anunt eu nasterea! Oricum, banuiesc ca iti iei telefonul mobil cu tine in spital...
Nastere usoara, cind vine si nu te mai intrista pentru orice fleac...
Poze cu mami si BB
Varsta
Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png
camelia_daniela spune:
Silvia, felicitari! Sa-ti traiasca printul, sa fie sanatos si voios!
Camelia 36+
Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png
ilenutza spune:
Neata, fetelor!Imi fac si eu avant sa mai scriu cateva cuv. pe forum!
Stiti ce metoda am gasit eu ca sa tin minte sfaturile lui LAVI?Dau copy-paste si le salvez intr-un document!Asa ca la momentul respectiv o sa le recitesc si recitesc si recitesc!![]()
Astazi se fac 11 zile de cand dl. dr. a zis ca e chestiune de "zile" pana nasc!Acum spuneti si voi:cand zice cineva chestiune de zile credeti ca 2-5 maxim, DAR 11???????????
Una alta e bine ca bebe creste in burtica !
ANDA, si m-am gandit ca suntem in aceeasi"tura " si chiar ma andeam cine o sa fie prima!Te las pe tine
!
Asta este al treilea weekend la rand cand ies sa ma distrez ca zilele astea nasc![]()
Ilenutza, 38 +
Morgano spune:
SILVIA FELICITARI, MULTA SANATATE SI FERICIRE!
Leea, ai si nr meu de mobil la dispozitie, oricand trimiti sms anunt eu fetele cu cea mai mare bucurie.
Pt sughitz eu am incercat ieri varianta 2 picaturi lamaie intr-o lingurita cu putina apa. Rezultat s-a innecat fata de mama focului, asa ca raman la 2 picaturi lamaie fara nimic pe langa.
Dienuta, nu insinueaza nimeni ca faci economie pe fundicul lui luca :) eu stiu ca a facut pipi pt ca scutecul e greu si plin, se simte intotdeauna, si nu o las asa, o schimb. Dar fiecare cum e obisnuita si ea si copilul.
E frig si inchis afara si nu o putem scoate la plimbare, e deja a3a zi si tare ma necajeste asta.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
dordia2000 spune:
Ce putina lume pe aici!!!!
Silvia felicitari, sa-ti traiasca puiul si sa fiti sanatosi!
Fetelor de unde ati luat voi Mama si Copilul de sotii Capraru?! parca? Si cam cat costa?
Daca mai e cineva interesat de Garmastan am eu un flacon disponibil pe care l-am luat si nu cred ca mai am nevoie.
Inca o intrebare: Pentru stimularea lactatiei tb sa luam continuu Galactogyl? Sau daca a venit laptele ne oprim? Ca la mine se umple laptaria de au inceput sa ma doara usor si bb suge cam 100 gr pe masa si cred ca nu mi le goleste.
Acum ma duc sa golesc laptaria si apoi mai intru daca nu cumva adorm!!!
Va pup!
Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000
leea_cv spune:
Noki,Ripley multumesc pentru oferta.Doar ca sint suficient de troglodita sa nu stiu ce inseamna si cum intru pe contul comun.De asta am ratat multe poze cu bb-ei.Luminati-ma si pe mine.Noki sa stii ca ma straduiesc in fiece minut sa tin capul sus.Dar vezi tu,fleacurile astea ma omoara.In fond, cred ca nu ma faptul ca nasterea mea nu va aparea pe DC ma doare, ci faptul ca nu-i cine s-o anunte.Si asta ce inseamna? Ca nu-i tati.Si daca el nu e sufletul meu e gol...si daca ...tot asa.Dar mai cad,ma mai ridic si o sa fie intr-o zi bine si pt mine.
Dordia eu plingeam dupa Garmastan insa mi-au adus cei de la sensi blue 2 tuburi.
37
leea
maria_alexia spune:
Buna fetelor!
Tot citim si ne minunam de aventurile voastre cu bebelusii acasa, se cam apropie si la noi momentul... Ina, chiar emotionanta bebelina ta
.
Azi vad ca avem o zi tare ciudata: ma misc bine de tot, am facut o groaza de treaba si nu ma simt obosita, pot chiar sa ma ridic din fotoliu fara macara
, parca nici nu mai gafai atata pe scari... Parca a coborat si burtica ceva, e greu sa-mi dau seama caci se intinde bb mic in toate partile, inclusiv spre coastele mele... Oricum, inca n-avem nici o presiune pelviana, am inteles ca ar trebui sa apara si asta.
Suntem cam gata si cu trusoul, sunt toate pregatite, spalate... M-am calmat
Am gasit chiar si carucior care sa respecte toate criteriile din lista, un model nemtzesc, speram sa fie la fel de practic pe cum ne pare acum.
Dupa atata treaba azi, in seara asta ar merge un program mai cultural, sa vedem daca gasim un teatru, un film, ceva, prin oras... ![]()
PS. Tocmai am avzut ca a nascut T_Ioana de la mamici de ian-feb, care avea cam acelasi DPN ca si mine. Ooops, chiar am intrat in luna a noua, nu mai e de gluma ![]()
Maria
& bebik din burtik 
dordia2000 spune:
Ce slabe miscari pe forum. Se vede ca e weekend!
La noi azi a fost zi de munci! Bb a fost din cale afara de cuminte, a supt si a dormit si eu am putut sa fac mancarica, prajiturica si am si spalat 2 masini de rufe. Ma cam doare un pic operatia dar...ma duc sa stau o ora in pat inainte de alaptat bb Stefan.
Bafta fetelor care urmeaza la nascut si...nastere usoara!!!
Leea nu e nici o problema ca gasesc eu cui sa-l dau. Nu mai fi trista ca o sa vezi ce usor se umple golul cu sufletelul mic din burtik de nu iti mai trebuie altceva!!! Si eu am telefonul dat pe contul comun asa ca poti sa dai si la mine ca sa anunt pe forum. Nu mai fi trista ca se intristeaza si bb si nu e bine!!! Capul sus!!!
va pup!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
:http://community.webshots.com/user/dordia2000
meems spune:
Fetelor, am terminat si noi de aranjat camera micutei si am trimis niste poze pe adresa comuna de pe yahoo. Sper sa va placa! Acum poate veni in orice zi, suntem gata. Mi-am cam terminat si bagajul de spital, ce mai, sunt pregatita
Pupici si weekend placut!
Meems 37s+