Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Dienuta, stai bre linistita ca n-am facut pe nimeni nepalaaat. Eu una is invidioasa. Da', asa cum zici tu, daca asa functioneaza el mititelul, numa' bine pentru parinti.
Aici lumea se kk in prostie si tre' sa o schimb. La pipi nu o schimb nici eu.

Ina si lui Sma ii place sa fie spalata la popou sub robinet.

Andutzy si cine mai intreba de luatul in greutate. Doctorita mea mi-a spus ca normal este sa ia o uncie / 28 g pe zi. DEci cine zicea ca de duminica pina acum a luat 200g e taman bine. Smaranda nu a luat asa mult, doar 10 uncii in 14 zile, deci e cu 4 uncii mai in urma. Dar tot e in grafic. Ar trebui sa o hranesc eu mai des.

Ina, ma bucur ca a venit George acasa. Am inteles eu bine ca era plecat la inceput, nu?

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

deja va invidiez (in sensul pozitiv) pentru preocuparile cu bebeii...m-am uitat pe lista si eu si ilenutza suntem urmatoarele dintre fetele mai active pe forum...mai sunt pana la noi cateva, dar nu au mai intrat de mult timp...am facut super curatenie. acum urmeaza sa savurez o mare cana de ceai de frunze de zmeur...poate-poate ceva...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare fetelor!
Da' stiu ca ati scris nu gluma! Acum trebuie sa recuperez ... sa citesc din urma "la greu" ... da' nu-i bai ca acum avem net cat cuprinde si mai avem putin timp pana va veni bebelina!

FELICITARI TUTUROR MAMICILOR CARE AU NASCUT DUPA 24 NOV. !!!
SA VA TRAIASCA BEBELASII, SA FIE SANATOSI SI VOIOSI IAR VOI SA AVETI LAPTIC DIN BELSUG SI SA VA BUCURATI DE EI!!!!

Pupici,
Camelia 36+

Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

a nascut silvia!!

baietel, Sergiu Stefan, 3,6 kg, 51 cm, apgar 9-10, ora 17:10, cezariana.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Felicitari, Silvia!!

Meems 37s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dienutza frumoase pozele cu bb Luca; si mi-a placut ce fericita erai tu inainte de a te duce la spital!
Felicia din cate vad eu pe-aici asta-i placerea multor bbi…sa stea cu parintii in pat.
Silviutza felicitari!!! Ai vazut, credeai ca nu mai scapi..
Alina, intr-adevar, se pare ca papa se descurca asa ca tu poti pleca linistita la cumparaturi…
Bic, George face zilnic naveta intr-un alt oras, a preferat sa se trezeasca la ora 4 dimineata si sa vina seara acasa, asta ca sa fie cu noi doua. De pe la sf. lui dec, inceputul lui ianuarie se schimba placa, orasul in care se va duce este cam la doua ore si jumatate de noi ( deci 5 ore de condus dus-intors) si va sta la hotel in cursul saptamanii…da’ noi sintem fete mari si curajoase si ne vom descurca cumva.
Despre noi; astazi am fost la dr. si bebelusha mea a ajuns de la 3.260 la 3.400 in noua zile, si a mai crescut juma de centimetru. Dr. mi-a spus ca se dezvolta bine, icterul e pe trecute, dar s-a luat rau de mine "ca de ce o tin noaptea in pat cu noi, ca nu-i bine, sa o dezvat neaparat, sa o las citeva nopti sa plinga si se va obisnui".
Asistenta care a venit acasa astazi si a stat aproape doua ore ( mi-a adus materiale de citit cu info despre cresterea bb-lusei, foarte interesante, asa ca in timp ce alaptez pot lectura) mi-a spus ca este foarte bine sa o tinem cu noi in patutz daca asa se linisteste, bb-ii vor caldura parintilor, vor confort, vor protectie, si mi-a spus ca dupa 6 luni este altceva,dar pina atunci este bine sa o tinem pe linga noi daca ea asta vrea si noi sintem de acord, si eu si George vrem sa facem asa, desi o sa ne fie cam greu cu dormitul, asta seara vreau sa o pun intre noi pe salteluta de schimbat pampersii – ca si-asa nu am folosit-o niciodata – sa vedem daca tine trucul.
Deci parerile sint impartite...
Eu m-am oparit rau de tot in partile sensibile de la atitea tampoane, nu am purtat atit de multe in viata mea – noua zile si inca mai am vreo cateva saptamani bune- si ma amuzam in sinea mea ca si eu si fi-mea purtam pampersi.
Astazi am avut un sentiment atit de straniu – placut cind am sunat la dr. sa-mi confirme programarea pentru “fiica mea”…parca nu-mi venea a crede…
Dupa-amiaza am scors-o iar la plimbarica, am infofolit-o bine si am pus-o in carut, am mers vreo 5-7 minute prin jurul casei, nu puteam mai mult fiindca a fost un frig si-un viscol de credeam ca-mi cade fatza si mi-era teama si ptr. bb-lusha mea; dupa ce am intrat in casa a dormit tun, neintoarsa.
Asta-seara i-am facut prima data baitza in caditza, asa de haioasa a fost dragutica de ea, cind am bagat-o in apitza se tinea cu manutele de cadita, i-a fost putin frica dar pe urma a stat atit de cuminte incat m-am decis ca, dupa ce va face 4 luni sa o duc la inot, mi-a spus asistenta ca este un centru chiar aici linga noi si pot sa merg cu ea, si fiindca vad ca-i place apa, mi-as dori sa o duc.
Eu rontai in continuare gheata, mai mult de juma' de kil pe zi, fac ce fac si tin paharul dupa mine, cred ca sint dependenta de cubuletele de gheata ca nu pot fara ele...[alcool.

Cam astea sint vestile noastre, vad ca nu prea este miscare multa prin grupul noastru, toate fetele sint ocupate cu bb-ii si cu venirea sarbatorilor.
Anda, Taniutza, Alexandrina, Mariaz-Alexia,mai dati si voi cate un semn sa stim ca sinteti bine!!!! Mi-este dor de voi!
Ce-o mai face Mirela Anca?

Va pupicesc dulce pe toate si pe ingerasii vostri pretiosi,
Ina si Rachelina puf mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Iaca semn:
Si mie mi-e dor de Mirela.

Bun venit gravidutelor noi si mai ales noilor mamici inapoi.
Cred ca si Ela a nascut dar n-a gasit calea de a ne transmite.

Toata ziua rad, merg la cursul de gravide si ma omoara rasul si-acolo. Eu am o fire mai distrata asa... Cand am vreo emotie rad ca proasta. Si nu prea ma pot abtine.
In ultimul an de facultate m-am dus un an suplinitoare la un liceu si cand am auzit prima data "doamna profesoara" am crezut ca pic pe jos, 5 zile dupa aceea inca radeam ca proasta pe strada cu gandul la asta. Eu nu eram nici doamna si nici profesoara, si asa pompos suna.
Acuma rad cand ma gandesc ca oricand pot naste, chit ca n-am contractii, dureri sau alte semne, doar mi se pare mie ca a mai coborat bebe un pic, ca durerile mele pelviene sunt uneori de nesuportat. Colega mea de la sala care are dpn odata cu al meu se manifesta altfel, a zis ca nu are stare, nu poate sta acasa, merge la servici (chiar daca e in concediu), sau se plimba toata ziua in oras.

38s+3z

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata! Azi am chef de povesti - de-abia am asteptat sa ma scobor din pat sa vad ce mai faceti!

Silvia, sa-ti traiasca printisorul fericit si sanator! Si tie refacere usoara si mult laptic!
Ina- cred ca bine ai facut ca ai mai lasat-o pe mica terorista sa mai si plinga putintel...sa simta si ea ca e BB...Cu tampoanele - greseaa totala - alea sunt din plastic, nu lasa sa respire locul si sa se vindece rana. Am avut si io o tentativa cind am ajuns de la spital si am renuntat...Pune vata multa si deasupra comprese sterile sau fasa si o sa vezi ca se repara zona...Eu abia acuma, la o luna dupa am trecut la tampoane si e OK.
Diento, tu ca de obicei, in stilul caracyeristic...lasa, mama ca se face Luca baiat mare si vinjos si ne arata el noua...Tare frumoase pozele...

Poze cu mami si BB
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png

Mergi la inceput

Lavi02 - tragi-comica povestea ta. Haioasa Natalia cu ispravile ei...
Ripley, bine ca ai gatat cu centrala si e totul OK. Da Doamne caldura....

Despre noi -
Sa va povestesc metoda de mama denaturata aplicata copchilului - miercuri, cum v-am mai povestit, am fost la mama, care a stat prima oara cu micuta, cit am fost eu si Adila la mall. Am merg la ea cu caruta si cind am ajuns, la 14.00 ar mai fi fost timp de plimbare dar mama nu era pregatita, imbracata. cit s-a gatat ea si io am papat ceva, ca sa nu trezesc plodul si sa o dezbrac de hainuta de cosmonaut, am lasat-o in uscatorul de linga mama, care e super-curat, cu geamul deschis. Asa ca micuta mea, talimba, credea ca este cu mami in parculete. Cind am fost gata, afara cu ea, la aer curat, in parculeteul adevarat...hi hi hi Asta, asa, vezi capitolul cum sa pacalesti copilul sa doarma - ca ei ii place tare mult la aer curat, daca ar fi dupa ea, m-as muta in parc!

Capitolul sughit- azi de dimineata am experimentat toate metodele de anti-sughit:
- batat pe spate + inecercat sa schimbam pozitia copilului - nexam functionat
- dar iar san - nexam
- 2 picaturi dela miie - nexam - si de fapt, asta era solutia atotsalvatoare
- APA PLATA DATA CU LINGURITA - OK!!!! - [bLavi02b] - sa traiesti 100 de ani!!!!! Tu ai zis de ea, doar ca nu ai incercat-o. Uite ca merge! Asta dupa jumatate de ra de chin cy\u metodele precedente...

Poze cu mami si BB
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png

Mergi la inceput

Sa va mai povestesc si de noua mea descoperire! V-am povestit io ca ma mulg..bun, dar de atuncea m-am lenevit si cam sar operatiunea...
Motiv pentru care, la ora mesei, sinii erau Pamela Anderson, beton, umflati, iesea jetul cu super-presiune, copilul se inneca rau, facea ca o caprita in incercarea ei disperata de a nu se inneca, tusea....intr-un cuvint, esec total...se umplea cu aer si nici nu minca decit putin...
Deci, am reluat bunul meu obicei atit de incurajat in carti si de greu de pus in practica si la mulgatoare cu mine!
Concluzia: copil papat linistit, aer putin, rigiala scurta, regurcitare finuta, adormit bustean dupa...

Dupa cum vedeti, astazi numai victorii pe frontul de lupta cu copilul..
Va doresc si voua la fel, mindrelor!!!!

Poze cu mami si BB
Varsta Sarah

Mergi la inceput